Julkaisimme Jakamoomme kaikkiaan 39 kirjoitusta vuoden aikana. Integratalaisten uratarinat ja yrityskulttuuri olivat luetuimpien listalla. Katsasta kertauksena kaikki kiinnostavimmat kynäilymme 2020. Lukisimme ne uudelleen itsekin, ellemme olisi jo lukeneet.

Uratarinat 2020

Hakisimme integratalaisiksikin itse, ellemme jo olisi meillä töissä. Integratalaisten kertomana kuulet kaunistelematta, millaista Integratalla on työskennellä ja millaisia urapolkuja kukin asiantuntijamme on kulkenut. Vuoden kiinnostavimmaksi sisällöksi kiilasivat:

Sakun uratarina
Aulikin uratarina
Jarnon uratarina

Yrityskulttuurin TOP 3

Vuodesta toiseen myös rekrytointiimme sekä yrityskulttuuriimme liittyvät kokonaisuudet ovat luetuimpien listalla. Integratan rekrytointiprosessi kiinnostaa aina. Manifestoon ei koskaan kyllästy. Ja hyviä tyyppejähän tässä haetaan.

Asiantuntijasisältöjen #bestnine

Kannustamme kaikkia kirjoittamaan ✍🏻 Asiantuntijasisältöjä on syntynyt tänä virikkeisenä vuonna 2020 niin palveluistamme kuin myös toimialan kehityksestä, hyvinvoinnista, vastuullisuuden eri osa-alueista sekä tavanomaisesta ja epätavanomaisesta integratalaisesta arjestakin. Ohessa yhdeksän poimintaa:

💰 Mitä kuuluu KATRE – Tulorekisteri tullut tutuksi
🤖 HR-botti vapauttaa aikaa – mihin ihmistä tarvitaan?
📊 Mukana tutkimassa, miten tekoälyllä voi johtaa
🛒 Integratan verkkokauppa Shoppaamo on auki
🥰 Prosentin parempi asiakastyytyväisyys per päivä?
❤️ Harrastuksista hyvinvointia työelämään
💚 Sosiaalisen osallisuuden tukeminen tekoälyn ja bottien avulla
🚀 Vinkit etäperehdytykseen: 5 etäaloittanutta avaa
📱 HumHum HR sovelluskaupoissa

Jostain syystä myös toimitusjohtajamme jorinoita jaksetaan lukea:

1️⃣ Integratan Advisory Board Neuvonantolautakunta on valittu
2️⃣ ”Syitä 100 – valitse Integrata”
3️⃣ Pelkkä perinteinen vuoden päätteen postaus

Klikkaa myös Instagramiimme katsastamaan #bestnine2020 eli 9️⃣ eniten tykättyä kuvaa!

Kiitos kun kulutit aikaasi kuluneena vuonna jakamamme Jakamo-sisällön kuluttamiseen. Tämän koosteen myötä toivotamme kaikille vähemmän kulunutta vuotta 2021!

Inspistä inboxiin myös 2021?

Mikäli kirjoituksemme kiinnostelevat, liity Integratan Kuppikuntaan! Saat kerran kuussa kutsuja webinaareihimme sekä koosteen huomisen HR:n ja paremman palkkahallinnon päivän tilasta.