*Enemmän kuin -alkuisia iskulauseita on olemassa enemmän kuin sanataide sallii. Integrata Valmistamo on kuitenkin kaikkea muuta kuin kliseinen. Siksi se on paketoitu päivänselväksi: Valmennuksien hankkiminen verkosta on helppoa ja valmennuksissa aikaansaaminen taattua.

Integrata Valmistamo on uudenlainen tapa tehdä – ja ihan todella saada aikaan! Valmennuskokonaisuus ei ole konsultoivaa käsienheiluttelua, vaan konkreettinen keskusteluyhteys kouluttajina toimiviin valmentajiin sekä aktiivista vuorovaikutusta muihin valmistamolaisiin. Valmistamo on valmennettavien vertaisverkosto.

Syksyllä 2021 järjestetään kolme valmennusta. Lue lisää!

Valmistamossa valmentajina kokeneet integratalaiset HR-asiantuntijat:

Mistä on kyse?

Integrata Valmistamo on sarja maksullisia HR-valmennuksia, jotka hankit vastaamaan tarvettasi asiantuntijapalveluiden verkkokauppa Shoppaamostamme.

Me emme määrittele valmennukseen tuomasi työn sisältöä – sen tekee tarpeesi. Haastattelemme valmennuksen hankkineet valmistamolaiset ennalta, jotta pystymme parhaalla mahdollisella tavalla vauhdittamaan työsi valmistumista. Ja valmista tulee perinteisesti ennen joulua! 🎅

Tarjolla on syyskaudella 2021 kolme eri valmennuskokonaisuutta, joiden avulla voit joko lähteä kulkemaan kohti itseohjautuvuutta, kehittämään organisaatiosi osaamista tai valmentautumaan tulevaisuuden työelämätaitoihin:

 1. Itseohjautuvuuden ensimmäiset teot 14.10–2.12.
 2. Osaamisen johtamisen ohjakset 26.10–7.12.
 3. Työelämätaidot 12.10–9.12.

Viisi syytä osallistua Valmistamoon

 1. Valmistamossa valmistuu! Emme voi luvata tutkintotodistusta, mutta aikaansaannoksia kyllä. Avullamme siirryt ajatuksista tekoihin ja sparrikavereiden kanssa saat sen syntymään.
 2. Minkä sen? Valmistamossa valmistuu valmennuksen teeman puitteissa toimiva työkalu/suunnitelma sekä aikajana tavoitteesi toteuttamiseen. Syksyn 2021 valmennuksissa voit työstää esimerkiksi itseohjautuvuutta, osaamisen johtamista tai valmentautua tulevaisuuden työelämätaitoihin.
 3. Vertaisverkostosta voimaa. Luot luottamuksellisen suhteen saman (tai suunnilleen saman) aihealueen parissa painivien ammattilaisten kanssa.
 4. Vuorovaikutus. Saat suuntaviivoja tekemiseesi ja katsontakantoja tavoitteeseesi, vuorovaikutuksessa muihin valmistamolaisiin. Valmistamon vertaisverkoston alustusten avulla edistyvät sekä ajattelusi, työstämäsi työ että organisaatiosi.
 5. Tavoitteista totta. Poistut valmennuksesta takataskussasi toimiva malli toteuttaa teemojen mukaisia HR-projekteja tulevaisuudessa.​ Tai heti huomenna!

Miten tämä toimii?

 • Klikkaa koriin. Hanki haluamasi Valmistamo-valmennus Integratan Shoppaamo-verkkokaupasta. Maksutapana lasku. Asiakkaanamme saat alekoodin – kysy lisää!
 • Aktivoidu. Valmistamossa olet aktiivinen osallistuja, toimija. Valmentaja alustaa valmennuspäivien teemat. Teemaa työstetään yksin ja yhdessä; vertaisverkostona jaetaan parhaita fittejä (best fit), joista voi tulla teidänkin organisaatioonne hittejä!
 • Tukea tiimityöstä. Valmistamolaisena tulet mukaan Trelloon ja Teamsiin, joissa koko valmennuksen vertaisverkosto voi reaaliajassa seurata yhteisen työskentelyn etenemistä. Käyttö opastetaan kick-off-tilaisuudessa.
 • Hanki apua. Mikäli kaipaat valmennuksen edetessä yksilöllistä tukea tavoitteidesi edistämiseen, on mahdollista myös hankkia lisämaksullista henkilökohtaista sparrausta.

Mistä valmennuskokonaisuus koostuu?

 • Kick-off-tilaisuus 3 h
 • Workshopit (3–4 x 3 h)​
 • Itsenäinen ja yhteinen työskentely
 • Seurantatilaisuus

Mikäli olosuhteet sallivat, valmennukset pidetään lähitoteutuksena. Tarvittaessa kokonaisuudet voidaan toteuttaa myös täysin virtuaalisesti.

Kuhunkin valmennusryhmään otetaan noin kymmenen valmistamolaista. Osallistujat haastatellaan yksilöinä etukäteen, jotta käsiteltävät näkökulmat vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla osallistujien tarpeisiin. Osallistujien haastattelut aloitetaan syksyllä.

Valmistamolaisena sitoudut tekemään huolella valmennuksen ennakko- ja välitehtävät. Täskien perusteella työskennellään yhteisissä valmennuspäivissä.

Valmistamolaiseksi?

Jos haluat saada asioita aikaan ja olet vertaisverkostoa vailla, hanki valitsemasi valmennus. Valmennukset alkavat lokakuussa 2021. Valmista välittömästi joulukuussa! Valmistamo-valmennukset ostettavissa Integratan Shoppaamo-verkkokaupasta:

 1. Itseohjautuvuuden ensimmäiset teot 14.10–2.12.
 2. Osaamisen johtamisen ohjakset 26.10–7.12.
 3. Työelämätaidot 12.10–9.12.

Halutessasi voit vielä ennen päätöstä puhua ihmiselle ja kysyä lisää.

Tervetuloa mukaan aikaansaamaan!

VERKKOKAUPPAAN