*Enemmän kuin -alkuisia iskulauseita on olemassa enemmän kuin sanataide sallii. Integrata Valmentamo on kuitenkin kaikkea muuta kuin kliseinen. Siksi se on paketoitu päivänselväksi: Valmennuksien hankkiminen verkosta on helppoa ja valmennuksissa aikaansaaminen taattua.

Integrata Valmentamo on uudenlainen tapa tehdä – ja ihan todella saada aikaan! Valmennuskokonaisuus ei ole konsultoivaa käsienheiluttelua, vaan konkreettinen keskusteluyhteys kouluttajina toimiviin valmentajiin sekä aktiivista vuorovaikutusta muihin valmentamolaisiin. Valmentamo on valmennettavien vertaisverkosto.

Keväällä 2021 järjestetään kaksi etävalmennusta. Lue lisää!

Valmentamossa valmentajina kokeneet integratalaiset HR-asiantuntijat:

Mistä on kyse?

Integrata Valmentamo on sarja maksullisia HR-valmennuksia, jotka hankit vastaamaan tarvettasi asiantuntijapalveluiden verkkokauppa Shoppaamostamme.

Me emme määrittele valmennukseen tuomasi työn sisältöä – sen tekee tarpeesi. Haastattelemme valmennuksen hankkineet valmentamolaiset ennalta, jotta pystymme parhaalla mahdollisella tavalla vauhdittamaan työsi valmistumista. Ja valmista tulee perinteisesti ennen juhannusta! 🌺

Tarjolla on kevätkaudella 2021 kaksi eri valmennuskokonaisuutta, joiden avulla voit joko lähteä kulkemaan kohti itseohjautuvuutta tai kehittämään organisaatiosi osaamista:

 1. Yhteisöohjautuvuuden ykkösvaihde 4.5.–15.6.
 2. Osaamisen johtamisen ohjakset 6.5.–17.6.

Viisi syytä osallistua Valmentamoon

 1. Valmentamossa valmistuu! Emme voi luvata tutkintotodistusta, mutta aikaansaannoksia kyllä. Avullamme siirryt ajatuksista tekoihin ja sparrikavereiden kanssa saat sen syntymään.
 2. Minkä sen? Valmentamossa valmistuu valmennuksen teeman puitteissa toimiva työkalu/suunnitelma sekä aikajana tavoitteesi toteuttamiseen. Kevään 2021 valmennuksissa voit työstää esimerkiksi yhteisöohjautuvuutta tai osaamisen johtamista.
 3. Vertaisverkostosta voimaa. Luot luottamuksellisen suhteen saman (tai suunnilleen saman) aihealueen parissa painivien ammattilaisten kanssa.
 4. Vuorovaikutus. Saat suuntaviivoja tekemiseesi ja katsontakantoja tavoitteeseesi, vuorovaikutuksessa muihin valmentamolaisiin. Valmentamon vertaisverkoston alustusten avulla edistyvät sekä ajattelusi, työstämäsi työ että organisaatiosi.
 5. Tavoitteista totta. Poistut valmennuksesta takataskussasi toimiva malli toteuttaa teemojen mukaisia HR-projekteja tulevaisuudessa.​ Tai heti huomenna!

Miten tämä toimii?

 • Klikkaa koriin. Hanki haluamasi Valmentamo-valmennus Integratan Shoppaamo-verkkokaupasta. Maksutapana lasku. Asiakkaanamme saat alekoodin – kysy lisää!
 • Aktivoidu. Valmentamossa olet aktiivinen osallistuja, toimija. Valmentaja alustaa valmennuspäivien teemat. Teemaa työstetään yksin ja yhdessä; vertaisverkostona jaetaan parhaita fittejä (best fit), joista voi tulla teidänkin organisaatioonne hittejä!
 • Tukea tiimityöstä. Valmentamolaisena tulet mukaan Trelloon ja Teamsiin, joissa koko valmennuksen vertaisverkosto voi reaaliajassa seurata yhteisen työskentelyn etenemistä. Käyttö opastetaan kick-off-tilaisuudessa.
 • Hanki apua. Mikäli kaipaat valmennuksen edetessä yksilöllistä tukea tavoitteidesi edistämiseen, on mahdollista myös hankkia lisämaksullista henkilökohtaista sparrausta.

Mistä valmennuskokonaisuus koostuu?

 • Kick-off-tilaisuus 3 h
 • Workshopit (3 x 3 h)​
 • Itsenäinen ja yhteinen työskentely
 • Seurantatilaisuus

Valmennukset toteutetaan tässä kohdin etänä.

Kuhunkin valmennusryhmään otetaan noin kuusi (6) valmentamolaista. Osallistujat haastatellaan yksilöinä etukäteen, jotta käsiteltävät näkökulmat vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla osallistujien tarpeisiin. Osallistujien haastattelut aloitetaan viikolla 16.

Valmentamolaisena sitoudut tekemään huolella valmennuksen ennakko- ja välitehtävät. Täskien perusteella työskennellään yhteisissä valmennuspäivissä.

Valmentamon vertaisverkostolle pidetään lisäksi seurantatilaisuus 17.8.

Valmentamolaiseksi?

Jos haluat saada asioita aikaan ja olet vertaisverkostoa vailla, hanki valitsemasi valmennus. Valmennukset alkavat toukokuussa 2021. Valmista välittömästi kesäkuussa! Valmentamo-valmennukset ostettavissa Integratan Shoppaamo-verkkokaupasta:

 1. Yhteisöohjautuvuuden ykkösvaihde 4.5.–15.6.
 2. Osaamisen johtamisen ohjakset 6.5.–17.6.

Halutessasi voit vielä ennen päätöstä puhua ihmiselle ja kysyä lisää.

Tervetuloa mukaan aikaansaamaan!

VERKKOKAUPPAAN