HumHum HR -sovelluksella helppo työsuhteen hallinta ja HR-viestintä. Sovellus tuo työsuhdetiedot ja palkkalaskelmat puhelimeen. Apin avulla palkat myös maksatetaan tietoturvallisesti tässä päivässä. Valokeilassa integratalainen taskukokoinen ja ihmisläheinen HR-sovellus: kysy lisää tai varaa demo!

VARAA DEMO

HumHum HR kehittyy. Merkittävimpänä uudistuksena sovellus on nyt työntekijän käyttöliittymä omaan työpaikkaansa: työsuhde- ja palkkatiedot sekä tärkeät HR-viestit ovat apin avulla aina mukana. Etenkin näkymä omiin palkkalaskelmiin suoraan puhelimelta tuottaa koko henkilöstölle harmitonta HR-arkea. Työntekijä voi lisäksi päivittää omia tietojaan helposti ja nopeasti apin avulla.

Apista on apua myös helppoon HR-viestintään. HR-viestit esihenkilöiden tai henkilöstön välillä sujuvat sovelluksessa ilman ylimääräistä pinkiponkia. Näin aikaa vapautuu sille, mikä HR-työssä usein on tärkeintä: ihmiset.

HumHum HR 2022 HR-viestintä

Sovellus sopii alkuperäisessä tarkoituksessaan myös palkkojen moderniin maksatukseen. Apin avulla palkanmaksatus tapahtuu tietoturvallisesti muinaisen mailirallin sijaan.

Sovellus koostuu kolmesta moduulista

  1. Oma työsuhde
  2. HR-viestintä
  3. Palkkojen tarkastus ja hyväksyntä

Myös yksittäisten moduulien käyttö on mahdollista. Palkkojen tarkastus ja hyväksyntä -moduulin käyttöönotto puolestaan edellyttää Integratan palkkapalvelun tai -järjestelmän käyttöä.

HumHum HR 2022 Palkkalaskelma puhelimeen

Sairauspoissaolon ilmoittaminen omalta puhelimelta

HumHum HR on mahdollista integroida Mepco HRM:ään sekä Sympa HR:ään. Mepco-integraation avulla työntekijä voi ilmoittaa poissaolosta suoraan sovelluksella. Tiedot viedään automaattisesti HR-järjestelmään, jossa esihenkilö voi käsitellä ne. Sovelluksesta puolestaan voidaan siirtää myös Mepcoon tai Sympaan hyväksytyt sairauspoissaolojaksot.

Integraatiot myös muihin HR-järjestelmiin on mahdollisia toteuttaa. Kysy lisää!

HumHum HR Sairauspoissaolon ilmoittaminen puhelimella

Varmoja vastauksia – varaa demo

Hankit HumHum HR:n sovelluskaupoista. Sovelluksen moduulit saatavilla verkkokaupassamme. Jos et (vielä) ole asiakkaamme tai jos sovelluksen toiminta herätti enemmän kysymyksiä, kuin vastauksia, on tietysti hyvä päästä puhumaan ihan oikealle ihmiselle: Varaa kalenteristani aika varmoille vastauksille tai sovellusdemolle ja autan alkuun 📲