Turkulaisilla on Matti ja Teppo. Integratalaisilla Hannu ja Seppo. Ensin mainitut laulavat, miten kaiken takana on nainen. Me integratalaiset uskomme, että kaiken takana on ihminen. Näitä polkuja tallaten avaamme toimipisteen Turkuun syksyllä 2021. Integratan toimitusjohtaja Riku Heinonen kertoo, miksi.

Emme etsi arvotonta kissankultaa: Turkuun laajentuminen on osa kasvustrategiaamme, jossa laajennumme paikkakunnille, joissa tiedämme olevan paljon potentiaalisia integratalaisia, eli hyviä tyyppejä. Avasimme edellisen uuden toimistomme Ouluun tämän vuoden helmikuussa ja vuotta aiemmin teimme saman tempun Porissa.

”Laajennumme paikkakunnille, joissa tiedämme olevan paljon potentiaalisia integratalaisia, eli hyviä tyyppejä.”

Integratan Turun toimipiste avataan syksyllä 2021.

Emme ole myöskään laittamassa Turun toimistoa pystyyn ”tyhjästä”, vaan meillä on tois pual jokkee jo kolme työntekijää (en oikeasti tiedä, kummalla puolen jokea he ovat…). Tavoitteenamme on, että meillä olisi Turussa vuoden lopussa kymmenen hengen tiimi.

Koska kohtaamiset

Viime aikoina on myös käyty paljon aiheellista keskustelua toimistojen tulevaisuudesta. Moni sai huomata pandemian alettua, että töitä pystyy tekemään etänäkin (me olimme toki huomanneet tämän jo perustamisvuonna 2008). Tähän peilaten mietit ehkä nyt, miksi avata uusia fyysisiä toimistoja?

Koska uskomme edelleen kohtaamisten voimaan.

Mitä paremmin ihmiset tuntevat toisensa, sitä paremmin he tekevät töitä yhdessä, ja sitä parempaa palvelua asiakkaamme saavat. Tämä yhteys ei valitettavasti synny pelkästään lankoja pitkin, vaan tarvitsee tuekseen kohtaamisia – livetapaamisia, joissa tutustutaan ja tehdään tosissaan sekä nauretaan ei-niin-vakavissaan. Kuten toisensa tuntevilla ihmisillä on tapana.

Vaikka pandemia on vaikuttanut meihinkin, olemme pystyneet jatkamaan kasvu-uralla. Tästä kuuluu kiitos niin meihin luottaneille edelläkäyville asiakkaille kuin integratalaisillekin. Vuonna 2020 liikevaihtomme kasvoi 29,3 % ja integratalaisten määrä ylitti ensimmäisen kerran maagisen sadan rajapyykin. Tällä hetkellä meitä on jo 150.

”Olemme pystyneet jatkamaan kasvu-uralla. Vuonna 2020 liikevaihtomme kasvoi 29,3 % .”

150 integratalaista tekee huomisen hooärrää.

Jos työskentely kasvavassa (ja välillä myös kehittyvässä) yrityksessä kiinnostaa, niin seuraathan ilmoitteluamme ja rekrysivuamme. Tai tilaa ohesta Uraepistola. Avaamme Turun työpaikat hakuun heinäkuun aikana ⛱

Ps. Jos ihmettelet, miten otsikko (tai Matti, Teppo, Hannu ja Seppo) liittyvät tähän juttuun, niin samaa ihmettelen minäkin. Kahteen viimeksi mainittuun voit toki olla yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää palveluistamme. Aurinkoista kesää kaikille kesäkaupungista riippumatta!

Integratalaiseksi? Tilaa Uraepistola

Tilaa Uraepistola ja tiedät uusista työpaikoista tai HR:n huomisesta ensimmäisenä! Toimitamme parhaat duunit suoraan inboxiisi sitä mukaa kun niitä avautuu. (Ennen kuin tilaat, haluat ehkä lukaista miten turvaamme tietojasi.)