Tehdäänkö ihmisresurssityötä yrityksessänne yksin? Miten varmistua, ettei hautauduta vain rutiinihommien hankeen? Myös muutostilanteiden läpivienti saattaa tuntua hiekassa hiihtämiseltä. Entä miten varmistetaan, ettei metsä huku puilta, kun työssä kohtaa toistuvasti tilanteita, joihin ei ole oikeita tai vääriä vastauksia? HR-valkku on HR-ammattilaiselle suunnattua yksilöllistä ohjausta kehittymiseen ja työhön. Integratalainen HR-palveluihminen Kaisa Strander valottaa, mitä virkaa on HR-valkusta.

HR:n hiekkalaatikko on kookas ja HR hiihtää ihmisresurssityössä usein yksin haastavien aiheiden tai muutostilanteiden parissa.​ Miten turvata tuki tehtävässä?

Kehitimme Integratan HR-palvelutiimissä tästä tuotteen asiakkaidemme avuksi: Ulkoinen HR-valkku liidaa latua ja valottaa metsää puilta tarjoamalla yksilöllistä sparrausta HR-osaamisen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

HR-valkun voi hankkia HR-osaaja oman työnsä tueksi tai yrityksen HR-kokonaisuuden kumppaniksi. Päämääränä on HR:n kehittymisen varmistaminen. Samoille suksille hyppäävä HR-valkku on aina integratalainen pitkän linjan HR-palveluammattilainen.

”HR hiihtää ihmisresurssityössä usein yksin haastavien aiheiden parissa​. Samoille suksille hyppäävä HR-valkku on aina integratalainen pitkän linjan HR-palveluammattilainen.”

Täsmätuote HR-haasteisiin.

Oma HR-valkku on saatavilla Integratan verkkokaupasta. Se kehitettiin täsmätuotteeksi HR:n kohtaamiin arjen haasteisiin. On hyvä tunnistaa ja tunnustaa tarvitsevansa tukea, etenkin jos tekee HR-työtä yrityksessä yksin. Ulkoinen sparrikaveri auttaa HR-asiantuntijuuden tukemisessa.

Miksi hioa HR-työn hiertymiä?

Monissa kookkaissakin yrityksissä HR-työtä tehdään edelleen yksin. Tai verrattain yksin. Ulkopuolinen tuki tuo hankikantoa kehittymiseen ja poistaa HR-ihmisen työpäiväkokemuksesta turhaa kitkaa.

HR-valkun tehtävä on tuoda työkaluja ratkaista esimerkiksi arjen HR-hiertymiä tai tukea HR:ää mm. yrityksen muutostilanteiden läpiviennissä.

Ulkopuolisen HR-valkun kanssa yrityksen HR-asiantuntijan oman osaamisen kehittäminenkin sujuu sparraten. Sparrikaverista on apua myös ajanhallintaan, etenkin jos HR tekee ihmisresurssityötä yrityksessä yksin.

Viisi syytä valita HR-valkku

  1. Varmistut, ettet hiihdä liian kapealla HR-ladulla. HR:n hiekkalaatikko on kookas ja suksen tulee luistaa myös kohti kehitystä.
  2. Et hautaudu rutiinihommien hankeen. HR-valkku valottaa metsää puilta ja tuo hankikantoa HR-arkeen ja omaan kehittymiseen.
  3. Kahdenkeskistä koutsausta. Asiantuntijuuden tukeminen ei vain tapahdu. Varmista tuki HR-asiantuntijuudelle.
  4. Aito apu arkeen. HR-työssä kohtaa toistuvasti tilanteita, joissa ei ole oikeita tai vääriä vastauksia. Monimuotoiset näkökulmat sekä tuki työssä ja päätöksissä on perustavanlaatuisesti tärkeää.
  5. HR-valkku liidaa latua. Sinä hiihdät, mutta kokeneen HR-palveluasiantuntijan sparraamana HR-haasteet on helpompi ratkoa.

Tutustu lisäarvotuotteeseen Integratan asiantuntijapalveluiden verkkokaupassa. Kuulisimme HR-palvelutiimissä mieluusti kommenttejanne tästä täsmätuesta. Osallistu keskusteluun vaikka LinkedInissämme tai laita minulle Linkkarissa viestiä!

Huomisen HR suoraan sähköpostiin?

Asiakkaanamme saat huomisen HR:n tärkeät tiedotteet ja uutta ajateltavaa suoraan sähköpostiin. Voit liittyä Integratan kuppikuntaan, vaikket olisikaan asiakkaamme. Kirjeessä ajankohtaista asiaa ja valikoituja viisauksia HR:n hiekkalaatikolta.

Jos et enää suorita sähköpostia, voit signata itsesi kuukausikirjeemme tilaajaksi myös LinkedInissä.