Integrata on varautunut koronaviruksen leviämiseen ja sen mahdollisesti aiheuttamaan tilanteeseen, jossa osa integratalaisista asiantuntijoista olisi estynyt työskentelemästä yrityksen toimipisteessä tai kokonaan sairauden tai viranomaisten määräämän karanteenin vuoksi.

Olemme pyrkineet varmistamaan häiriöttömän palvelutuotannon ja sopimusvelvoitteiden täyttämisen myös poikkeustilanteessa varmistamalla, että jokaisella asiantuntijalla on varahenkilöt.

Integratalaisilla on aina vapaasti mahdollisuus etätyöhön, ja olemmekin ohjeistaneet henkilöstöä ennaltaehkäisyn osalta sekä antaneet toimintaohjeet tilanteisiin, joissa on aiheellista epäillä koronavirustartuntaa. Tällä hetkellä (13.3.2020) suositellaan vahvasti etätyöskentelyä.

Seuraamme viranomaistiedotusta koronavirukseen liittyen ja päivitämme integratalaisille suunnattua ohjeistusta tarvittaessa. Tiedotamme tarpeen tullen lisää.

Tilanne ei siis tuo muutoksia integratalaisten työn tekemisen arkeen, ainoastaan toistaiseksi kohtaamisiin kanssamme: ethän siis pahastu, jos tapaamme tällä erää etänä ❤️

Ystävällisesti,
integratalaiset
💌