Miten Sympan uudet ominaisuudet ja raportointi auttavat HR:n arjessa? Näistä aiheista opit aamiaistilaisuudessamme Helsingissä ystävänpäivänä, kun järjestämme jo perinteeksi muodostuneen Sympa-aamun – Ystävyytemme kunniaksi ❤️ Ilmoittaudu nyt, paikkoja on rajoitetusti!

Aamiaistilaisuus järjestetään
perjantaina 14.2. klo 8–11 Helsingin Kampissa,
Tapahtumahotelli Huoneella (Malminkatu 30).

Aamiaisen yhteydessä tapaat Integratan Sympa-tiimin sekä pääset verkostoitumaan muiden Sympa-asiakkaidemme kanssa. Osallistu myös innovatiivisten Sympa-ideoiden kilpailuun. Ideat ja voittaja julkistetaan osana ohjelmaa. Aamiaistilaisuuden sisältö:

  • Sympan raportointi
  • Uudet ominaisuudet
  • Osaamisbotin esittely
  • Innovatiivisia Sympa-ideoita
ILMOITTAUDU AAMIAISELLE!

Tilaisuutta houstaavat Integratan HR-asiantuntijat Laura Paronen ja Iiris Hatakka. Lisäksi tapaat tapahtumassa HR-asiantuntijamme Elina Hietalan ja Mari Kuuselan sekä ATK-osastomme edustajia ja muita integratalaisia.

Innovatiivisia Sympa-ideoita? Osallistu kilpailuun!

Kaikkihan me tiedämme, että Sympan hyödyntämisessä rajana on vain mielikuvitus! Jos sinulla on jokin hyvä idea – pienempi tai suurempi innovaatio – jonka haluaisit jakaa muiden Sympa-pääkäyttäjien kanssa, osallistuthan kilpailuumme ja jätät lyhyen kuvauksen ideastasi tällä lomakkeella tai oheisesta painikkeesta 21.1.2020 mennessä.

Sekä ideat että kilpailun voittaja/voittajatiimi julkistetaan ystävänpäivän Sympa-aamussa. Voittajalle luvassa yllätyspalkinto!

OSALLISTU KILPAILUUN

Ilmoittaudu nyt!

Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu Integratan asiakkaille ja HR-
ammattilaisille. Ilmoittaudu 11.2. mennessä!

ILMOITTAUDU AAMIAISELLE!