Taloushallintoalan asiantuntijatyön keskeisimmät haasteet ovat osaaminen, resursointi, asiakasyhteistyö ja johtaminen. Näiden kaikkien kohtaamispisteessä on suorituksen johtaminen. Kuka asettaa suoritukselle riman ja kuinka korkealle? Miltä suoritus näyttää asiakkaan, työntekijän, tiimin tai organisaation näkökulmasta? Miten suoritus voidaan johtaa paremmaksi ja millä mittarilla tarkasteltuna? Katso Eduhousen koulutustallenne, jossa integratalainen valkku Rami Setälä kouluttaa otsikolla: Taloushallinnon suorituksen johtamisen nykyaika.

KATSO EDUHOUSEN TALLENNE

Koulutuksessa käsitellään taloushallinnon erityispiirteitä tämän päivän suorituksen johtamisen näkökulmasta, käydään läpi suoritukseen liittyvät odotukset sekä käydään läpi käytännön ehdotuksia suorituksen johtamisen toimintamallien kehittämiseksi.

– 15 vuoden päivittäinen taivallus HR:n ja taloushallintoalan suorituksen johtamisen parissa on tuottanut muutamia ideoita ja ajatuksia, joilla tuottaa kestävä ja pitkäaikainen vaikutus niin työntekijän työpäivään, asiakkaan kokemukseen kuin tuloslaskelmaan, Setälä summaa koulutuksen antia.

”15 vuoden päivittäinen taivallus HR:n ja taloushallintoalan suorituksen johtamisen parissa on tuottanut muutamia ideoita ja ajatuksia, joilla tuottaa kestävä ja pitkäaikainen vaikutus niin työntekijän työpäivään, asiakkaan kokemukseen kuin tuloslaskelmaan.”

Integratalainen valkku Rami Setälä

Tallenteesta saat täsmävinkkejä tavoitteellisuuden, itseohjautuvuuden, systematiikan tai ihmisläheisyyden lisäämiseen osana suorituksen johtamista. Tutustu myös, millaista on suorituskyvyn mittaaminen asiantuntijaorganisaatiossa.

Koulutustallenne on katsottavissa Eduhousen palvelussa 23.12.2023 asti. Huomaathan, että Eduhouse-palveluun kirjautumattomana voit katsoa tallenteesta vain osan. Sen jälkeen sinut ohjataan kirjautumissivulle.

KATSO EDUHOUSEN TALLENNE

Huomisen HR suoraan sähköpostiin?

Mikäli mielit saada meiltä mailissa lisää huomisen HR:ää, liity Integratan Kuppikuntaan tilaamalla kuukausikirjeemme 👇🏻 Jos et enää suorita sähköpostia, voit signata itsesi kuukausikirjeemme tilaajaksi myös LinkedInissä.