Integrata on Spotifyssa. Ottamalla profiilimme seurantaan jo nyt varmistat, etteivät tulevat kasvukulttuuriaiheiset podcastimmekään vilahda myöhemmin ohi. Soittolistoille keräämme kuratoitua kontenttia, josta on apua paitsi integratalaisille, myös asiakkaidemme arkeen.

Integratan Spotify-tili kokoaa yhteen hyödyllistä sisältöä. Kuuntele, kun haluat oppia erilaisista yrityskulttuureista tai pohtia vaikkapa kestävää kehitystä asiantuntijaorganisaation näkökulmasta. Tai kun kaipaat työpäivän aikana rentoutusharjoitusta, haluat päivälenkillä kuunnella hyvinvointipodia tai kun tahdot rauhoittua illalla hyvään uneen meren kohinassa. Soittolistamme näkyvät kaikille kirjautuneille käyttäjille.

Huumorityöpaikka-soittolistalla saatat nauraa integratalaisten sisäpiirivitseille. Paino sanalla saatat.

Liity Kuppikuntaan ja kuulet ensimmäisenä

Keväällä 2021 julkaisemme Spotifyyn myös Integrata Jutustamo -podcasteja. Jos haluat kuulla kasvukulttuuripodeistamme ensimmäisenä, ota Spotifymme seurantaan jo nyt ja liity Kuppikuntaamme tilaamalla tästä Integratan kuukausikirje. Näin varmistat, etteivät hauskat ja hyödylliset juttumme jää koskaan kuulematta.