Pirkanmaan Voimia: Tiedolla johtaminen ja työntekijäkokemus

Pirkanmaan Voimia halusi luoda pitävän pohjan tiedolla johtamiselle. Sirpaleiseen tietoon saatiin selkeys HR-raportoinnilla ja -analytiikalla. Järkevät järjestelmät – Mepco Pro, Quinyx ja M2 – mahdollistavat tiedolla johtamisen tunteella.

Palvelumme pähkinänkuoressa

Haaste

 • Koottu data karvalakkimallista. Hajanainen HR-tieto teetti toisteista työtä.
 • Suora näkymä henkilöstötietoihin kiven takana. Läpinäkyvyys loisti poissaololla.
 • HR:llä ja esihenkilöillä riittämättömät HR-raportointiratkaisut.

Ratkaisu

 • Tiedon omistajuus HR:lle. Työntekijöille näkymä omiin tietoihin.
 • HR-raportointiratkaisuun data automaatiolla suoraan HR-järjestelmistä.
 • Mepco Pro, Quinyx, M2 ja HR-raportoinnin teknologiaosaaminen mahdollistamassa tiedolla johtamista.

   Tulokset

   • Vanhakantaisuus sai väistyä tiedolla johtamisen tieltä.
   • HR ja esihenkilöt voivat nyt keskittyä suuriin linjoihin ja suitsutuksiin.
   • Muistinvaraisuus ja lippulaput poissa: esihenkilötyö helpottui, työntekijäkokemus kohentui.

   Pirkanmaan Voimia Oy on Tampereen, Nokian, Virtain ja Ylöjärven kaupunkien, Vesilahden kunnan sekä Pirkanmaan hyvinvointialueen omistama yhtiö, joka tuottaa toimialueellaan ateria- ja puhtauspalveluita monituottajamallilla. Voimialaisia on 1 100. Yhtiön henkilöstö- ja lakiasioiden johtaja Satu Ollikainen palaa aikaan ennen toimivaa HR-raportointialustaa:

   – Lähdimme liikkeelle tyypillisestä tilanteesta, jossa tieto oli hajanaista: sirpaleista, piilossa, useassa eri paikassa… Koottu data oli vain vähäisessä määrin käytettävissä ja suoraa näkymää henkilöstötietoihin oli vaikea saada. Saatavilla oli yksittäisiä raportteja, jotka HR:n ja talouden toimesta koottiin käsityönä.

   Myös yhtiön henkilöstöpäällikkö Katriina Bergmann täydentää lähtötilannelistaa:

   – Vanhakantaisessa järjestelmässä oli vain perustiedot henkilöstä. Esihenkilöillä ei ollut näkyvyyttä, saati sitten työntekijöillä itsellään näkymää omiin tietoihinsa.

   Koska läpinäkyvyys loisti poissaolollaan, integratalaisten kanssa Pirkanmaan Voimia asetti tavoitteita tiedolla johtamiseen ja lähti siitä, että järkevät järjestelmät kokonaispalveluna helpottavat huomisen HR-raportointia koko organisaation kannalta.

   Kuntapuolen HR- ja palkkajärjestelmä Mepco Pro sekä moderni työaikajärjestelmä Quinyx meiltä mahdollistivat moitteetta HR-raportoinnin ja -analytiikan ottamisen avuksi ja ajansäästöksi. Pirkanmaan Voimia on myös Integratan matka- ja kuluhallinnan M2-asiakas.

   ”Kuntapuolen HR- ja palkkajärjestelmä Mepco Pro sekä moderni työaikajärjestelmä Quinyx meiltä mahdollistivat moitteetta HR-raportoinnin ja -analytiikan ottamisen avuksi ja ajansäästöksi.”

   Kokonaispalvelulla helpompi HR.

   Uusien järjestelmien omaksuminen ja manuaalisten prosessien muuttaminen automatisoiduiksi ottaa aina aikansa. Mikä projektissa on haastanut eniten?

   – Yleisesti on haastanut konversiodatan lähtötiedon oikeanlainen muoto. Koska data otettiin vanhoista järjestelmistä, se ei keskustellut uusien järjestelmien kanssa, vastaa Satu Ollikainen.

   – Tekemistä on ollut paljon ja projekti on ollut valtava muutosmatka normaalin HR-arjen pyörittämisen rinnalla, kuuluu Katriina Bergmannin vastaus.

   Seuraavaksi haluamme tietää, missä on erityisesti onnistuttu kaikkien voimialaisten arjen kannalta. Vuoropuhelun valtikka siirtyy Pirkanmaan Voimian henkilöstöasiantuntija Emmi Kujalalle:

   – Esihenkilöt ovat päässeet irti muistinvaraisuudesta ja lippulapuista! Nyt näkee heti, missä asia menee, mitä sille on jo tehty ja mitä se mahdollisesti vielä odottaa. Eli esihenkilötyön helpottaminen työntekijäkokemuksen näkökulmasta on onnistuminen.

   Myös HR-järjestelmäintegraatioiden ja automaation tuoma oikeellisuus huojentaa. Palkkoja ei enää makseta titaanien ajassa. Työvuorosuunnittelukin on siirtynyt seinältä sovellukseen. HR-tieto on aina ajan tasalla ja sen saanti sekä hakeminen on helpompaa kautta koko organisaation.

   ”Palkkoja ei enää makseta titaanien ajassa. Työvuorosuunnittelukin on siirtynyt seinältä sovellukseen.”

   HR-tieto on aina ajan tasalla.

   – Tiedon käsittelyä ja tulkintaa on vastuutettu myös esihenkilöille. Työntekijät näkevät omat henkilöstötietonsa sekä kattavilta palkkalaskelmilta aiempaa enemmän tietoja. Näkyvyys edistää etunojassa myös palkka-avoimuutta.

   – Työvuorosuunnittelunkin näkökulmasta muutos oli ihmisille iso, mutta modernista tavasta tehdä on tullut pelkkää positiivista.

   Puhutaan projektista

   Pilkotaanpa vielä projekti. Mutta ei palasiin, vaan tunteisiin ja tuloksiin.

   Kehityksestä ja projekteista Voimialla vastaava Sari Vilmunen sekä henkilöstö- ja lakiasioiden johtaja Satu Ollikainen ja henkilöstön kehittämispäällikkö Katriina Bergmann, millä tunneskaalalla tätä tiedolla johtamisen projektia on teillä tehty?

   – Yhden projektin aikana – ja tosi nopeasti – on alettu kerätä poikkeuksellisen paljon dataa. Loikka on totisesti ollut iso. Yhteisestä palkkaulkoistusprojektista lähtien dataa on otettu myös HRD-puolelta. Päällimmäinen tunne on ollut hämmästys; miten valtava määrä perusdataa tiedolla johtamisen projekti toi meille, Vilmunen vastaa.

   – Pidimme scopessa skaalautuvuuden ja tulevaisuuden tiedon hyödynnettävyyden. Emme naulanneet myöhempää kehitystä estäviä ratkaisuja. Vire oli voimakkaan positiivinen, Ollikainen muotoilee.

   –  Suurin tunnereaktio syntyy siitä, miten hienosti muutos on otettu organisaatiossa vastaan. Kaikki lähtivät nopeasti ja rohkeasti käyttämään järjestelmiä! Se osoittaa, että on haluttu ottaa ne omaksi ja oppia käyttämään järjestelmiä oikein, Bergmann kiittelee.

   – Ajattelemme samoin kuin Integrata, että hyvinvoiva henkilöstö näkyy hyvänä palveluna asiakkaillekin. Vaikka siis olemmekin nyt kehittämässä sisäisiä prosessejamme, pidämme koko ajan mielessämme loppuasiakkaamme, jonka toivomme kohtaavan jatkossakin iloisia, palvelualttiita ja hyvinvoivia voimialaiaisia, maalailee Ollikainen.

   ”Ajattelemme samoin kuin Integrata, että hyvinvoiva henkilöstö näkyy hyvänä palveluna asiakkaille.”

   Satu Ollikainen, henkilöstö- ja lakiasioiden johtaja, Pirkanmaan Voimia Oy

   Tiedolla johtamisen tieltä ei ole paluuta. Työkykyjohtamisenkin näkökulmasta tieto siirtyy sujuvasti ja mahdollistaa myös siltä osin myöhemmän kehityksen:

   – Raportoinnin ja reflektoinnin sijaan siirrytään seuraavaksi ennakointiin. Datan avulla halutaan päästä analyysiin ja etukenossa kiinni oikeisiin asioihin, Bergmann kertoo kehityssuunnasta.

   On huomionarvoista, että maailman ei tarvinnut tulla valmiiksi tässä projektissa. Tiedolla johtamisen loikka oli vasta ponnahduslauta.

   Sinä, minä, me

   Tiedon läpinäkyväksi tekeminen on aina haastavaa, mutta asiakkaan mukaan se kannattaa. Vaikka hiki on kuulemma tullut, usko yhteiseen tekemiseen ei ole horjunut. Pirkanmaan Voimian asiakastiimin mielipiteet integratalaisten asiantuntemuksesta ovat yhteneviä:

   – Integratalaisten kanssa on kiva tehdä töitä. Luotettiin toinen toisiimme jaetulla vastuulla. Ja uskallettiin tehdä päätöksiä!

   – Tavoitteet täyttyivät kumppanin osalta. Saimme sparrausta ja proaktiivisia ehdotuksia toimiala- ja HR-osaamisen avulla. On helpompi tehdä päätöksiä, kun tieto on selkeänä saatavilla.

   ”Tavoitteet täyttyivät kumppanin osalta. Saimme sparrausta ja proaktiivisia ehdotuksia toimiala- ja HR-osaamisen avulla.”

   Asiakas on yksi meistä.

   – Parempaa kumppania emme olisi voineet toivoa tälle muutosmatkalle!

   Tässähän alkaa jo punastuttaa, sillä tapaamme pitää asiakkaan keskustelun keskipisteenä. Hetken hiljaisuuden jälkeen tulee vielä viimeinen kommentti, joka alkaa ripauksella HR-huumoria, mutta päättyy olennaiseen tiivistykseen:

   – Merkityksellisin asia – että mekin olemme tähän kaikkeen suostuneet – on ollut hyvä yhteistyö. Teimme töitä hullunrohkeasti samoilla tavoitteilla, tiiminä. Ajattelimme oikeasti, että teemme yhdessä töitä, Ollikainen päättää.

   Niin. Asiakas on yksi meistä 💯

   Voimialaisten vinkit kumppanivalintaan ja parempaan projektiin

   1. Tee tulevaisuuslähtöisesti. Tiedolla johtamisen takamatkalta on mahdollista loikata etumatkalle, kun keskittyy kehitykseen.
   2. Rauhoita resurssit. Monta muutosta vaatii kapasiteettia. Älä aja mopolla moottoritietä, vaan suunnittele organisaatio- ja liiketoiminnan muutoksia riittävillä resursseilla.
   3. Tee päätöksiä. Ja pidä ne. Älä enää jarruttele.

   Huomisen HR:ää? ✉️

   Mikäli huomisen HR kiinnostaa, liity Integratan kuppikuntaan. Ei spämmiä, vaan hyödyllistä sisältöä: kerran kuussa HR-vinkkejä sisältävä letterimme sekä kutsuja järjestämiimme tilaisuuksiin.

   Tilaa kuukausikirje jättämällä yhteystietosi alle ja kerro samalla, mikä sinua erityisesti kiinnostaa:

   Mistä tunnistaa modernin työaikajärjestelmän?

   Integratalainen työajan asiantuntija Elina Pitkäaho-Laukkanen kokosi muistilistan, mistä tunnistaa moderni työaikajärjestelmä. Samalla hän tutustuttaa sinut Neptoniin.

   Lakihan sen sanoo: jokaisen yrityksen tulee lakisääteisesti järjestää palkanmaksun perusteena olevan työajan seuranta sekä niiden raportointi.

   Markkinoilla on useita vaihtoehtoja joista valita. Järjestelmää valittaessa on hyvä kartoittaa huolella ne vaatimukset ja toiveet, jotka työajan hallinnan kokonaisuudelta halutaan – nyt ja tulevaisuudessa.

   Modernin työajanhallintajärjestelmän sisälle on rakennettu paljon toiminnallisuuksia tukemaan työaikaan liittyviä toimintoja, joista perinteinen työaikakirjanpito on vain pieni, toki tärkeä, osa kokonaisuutta.

   ”Modernin työajanhallintajärjestelmän sisälle on rakennettu paljon toiminnallisuuksia tukemaan työaikaan liittyviä toimintoja.”

   Järjestelmä kannattaa valita tulevaisuusetukenossa.

   Järjestelmien avulla on mahdollista tehdä mm. työvuoro- ja tehtäväsuunnittelua, sekä tuottaa vuorolisien, lisä- ja ylitöiden, poissaolojen ja lomien osalta tulkittua, valmista aineistoa palkanlaskentaan. Järjestelmistä löytyy laajasti valmista työaikaan liittyvää raportointia, jonka lisäksi tietoja on mahdollista viedä muihin järjestelmiin mm. valmiiden rajapintojen kautta; esimerkiksi HR-raportoinnin BI-ratkaisuissa voidaan peilata muun datan ohella myös ajantasaista tietoa työntekijöiden osalta.

   Uudet järjestelmät avaavat myös mahdollisuuksia uudistua ja tarkastella organisaation toimintaa, toiveita ja tarpeita kokonaisvaltaisemmin.

   ”Uudet järjestelmät avaavat myös mahdollisuuksia uudistua ja tarkastella organisaation toimintaa, toiveita ja tarpeita kokonaisvaltaisemmin.”

   Moderni työaikajärjestelmä on mahdollisuus.

   Kokonaisratkaisun kuva kirkkaana

   Työajanhallinnan järjestelmien lisäksi on hyvä kartoittaa ne toiveet, joita muu infra tuo työajanhallinnan ympärille. Modernit kokonaisratkaisut, joissa liittymien avulla siirretään tietoa eri järjestelmien välillä, ovat jo peruskauraa (elleivät ole, HR:n ohjelmistorobotiikka ja HR-järjestelmäintegraatio-osaamisestamme on varmasti apua). Työajanhallinta integroidaankin yhä useammin osaksi isompaa kokonaisuutta, jossa järjestelmät keskustelevat keskenään ja tietoja siirretään automaattisesti järjestelmien välillä oikea-aikaisesti.

   ”Koko työsuhteen elinkaari voidaan toteuttaa kokonaisuutena.”

   Pidä kokonaisratkaisun kuva kirkkaana.

   Koko työsuhteen elinkaari voidaan toteuttaa kokonaisuutena, jossa rekrytoinnista alkaen henkilön tiedot ja tapahtumat liikkuvat järjestelmissä saumattomasti myös muutostilanteissa. Myös eri tyyppiset poissaolot voidaan huomioida oikea-aikaisesti resursoinnissa sekä palkanlaskennassa. Lisäksi raportointia saadaan toteutettua reaaliaikaisena, riippumatta siitä, että tietoa syötetään vain yhteen paikkaan.

   Työajanhallinnan modernit ratkaisut tuovat myös läpinäkyvyyttä työajan ja esimerkiksi liukumasaldojen muodostumiseen ja käsittelyyn sekä mahdollistavat työntekijöiden osallistamisen oman työaikansa päivittäiseen kirjaamiseen, poissaolojen anomiseen ja toteuman hyväksymiseen eri laitteilla. Samalla nykyaikaiset alustat jättävät hallinnollista työtä pois esihenkilöiltä, vapauttaen työaikaa tuottavamman työn tekoon, kun vain esimerkiksi poikkeamat ja hyväksynnät tulee käsitellä.

   Modernit työajan pilvipalvelut taipuvat myös muuttuvissa tilanteissa, eli skaalautuvat helposti ja kustannustehokkaasti. Pääkäyttäjyys ja järjestelmämuutokset voidaan ulkoistaa tai järjestelmän pääkäyttäjätoiminnot voidaan pitää yrityksen sisällä ja tarvittessa ulkoistaa muutoksissa vain se osa, jossa tunnistetaan tarvetta lisäresursseille.

   ”Modernit työajan pilvipalvelut taipuvat myös muuttuvissa tilanteissa.”

   Nykyaikainen työaikaratkaisu skaalautuu helposti ja kustannustehokkaasti.

   Toimialariippumaton työaikajärjestelmä: Nepton

   Yksi yllä kuvatuista moderneista ja moneen skaalautuvista työajanhallintajärjestelmistä on kotimainen Nepton, jossa on huomioitu juuri suomalaisille yrityksille tyypilliset tarpeet. Järjestelmä on toimialariippumaton ja helposti ja joustavasti muokattavissa eri tarpeisiin.

   Saarni Nepton Oy:n järjestelmä kirjoittaa uuden luvun moderniin työvuorosuunnitteluun ja työaikaseurantaan. Se on Suomen suosituin työajanhallinnan järjestelmä yli 130 000 käyttäjällään. Syy suosioon on sen ylivertainen liitettävyys muihin asiakkaan käytössä oleviin järjestelmiin: Nepton sisältää valmiit integraatiot yli 40:een HR-, palkka- ja toiminnanohjausjärjestelmään.

   Integratalaisten asiantuntijoiden osaamisen ja HR-automaatiomme avulla nopeutat Neptonilla myös palkkaprosessia ja lujitat liiketoimintaa HR-raportoinnilla.

   ”Integratalaisten asiantuntijoiden osaamisen ja HR-automaatiomme avulla nopeutat Neptonilla myös palkkaprosessia ja lujitat liiketoimintaa HR-raportoinnilla.”

   Autamme mieluusti myös työaikajärjestelmien kartoitusvaiheessa.

   Tapaaminen työajasta?

   Onko aihe ajankohtainen? Kaipaatko kartoitusta teille toimivista työaikajärjestelmistä? Voit kysyä lisää minulta tai varata ohesta ajan asiantuntijalle, joka esittelee osaamisemme työajan ja Neptonin ympärillä 👇🏻

   HR-analytiikka: Tiimasta tietoa ja tehoa

   HR-raportointi ja -analytiikka tuo lisäarvoa organisaatioille, joissa kirjataan työaikaa. Tämä blogi on suunnattu HR:n parissa työskenteleville, jotka haluavat ottaa kaiken irti HR-raportoinnista ja siirtyä hyödyntämään HR-analytiikkaa Tiima-työajanseurantansa yhteydessä.

   HR-raportointi ja -analytiikka voivat helpottaa esihenkilöiden ja HR:n päivittäisiä puhteita. Työajanhallinnan näkökulmasta HR-raportointi voi muun muassa mullistaa työaikakirjausten hyödynnettävyyden esimerkiksi työntekijöiden kuormituksen seurannassa ja tunnistamisessa. HR-analytiikan avulla työajanhallinnassa kannattaa siirtyä kohti tiedolla johtamista:

   1. Tietopohjainen päätöksenteko: Moderni HR-raportointialusta tarjoaa mahdollisuuden tarkastella Tiiman työaikadataa monipuolisesti. Voit yhdellä silmäyksellä tehdä perusteltuja päätöksiä.
   2. Tehokkuus: Raportointi automatisoi monet manuaaliset prosessit, mikä säästää aikaa ja resursseja. Työajat automaationa raportointiin sekä raportoinnin helppous tekee HR:n työstä sujuvampaa ja vähentää virheitä.
   3. Henkilöstön sitoutuminen: Kun työaikaa arvostetaan ja käytetään järkevästi, se usein lisää sitoutumista ja tyytyväisyyttä työnantajaan.

   ”HR-raportointi voi muun muassa mullistaa työaikakirjausten hyödynnettävyyden esimerkiksi työntekijöiden kuormituksen seurannassa ja tunnistamisessa.” 

   HR-raportoinnista ja -analytiikasta apua Tiima-asiakkaille.

   Tehokas työkalu työajan HR-raportointiin

   HR-raportointi ja -analytiikka -palvelumme taustalla pyörii liiketoimintaälykäs teknologia, joka toteutetaan Microsoft Power BI:llä ja julkaistaan loppukäyttäjille joko asiakkaamme omassa ympäristössä tai viedään käytettäväksi Integratan HumHum HR -sovellukseen. Tässä muutamia teknologiamme etuja työajan raportoinnissa ja analytiikassa:

   1. Monipuoliset visualisoinnit: HR-raportointi sisältää monipuoliset graafiset esitykset, joiden avulla voit helposti hahmottaa ja jakaa tietoa.
   2. Raporteista analyysiin: Tarkastele raporttina henkilöstön saldoja (työaika, liukumat, lomat…) tai vertaa etukenossa työaikoja, jotka on ennakoitu/suunniteltu/myyty. Saat aina ajantasaista tietoa, mikä auttaa nopeassa päätöksenteossa – ja voit siirtyä sujuvammin kohti tiedon analysointia.
   3. Integrointi muihin tietolähteisiin: Voit yhdistää Tiima-työaikajärjestelmän tiedot muihin HR:ään liittyviin tietolähteisiin, kuten henkilöstötietoihin tai talousdataan. Tämä antaa laajemman näkymän yrityksen tilanteeseen.
   4. Mukautettavuus: Haluatko seurata ylitöitä, loma-aikoja tai tietyn projektin kustannuksia? Katselmoida kuvaajia kirjattujen työaikojen jakautumisesta tai nähdä yhdellä silmäyksellä tietyltä kustannuspaikalta työntekijöiden työajan ja saldokertymän viikkotasolla? Raportointialusta auttaa analysoimaan ajankäyttöä. Jos työaikaraportoinnin tavanomaisimmat tarpeet eivät riitä, meillä on myös mahdollisuus joustavasti mukauttaa raportointia asiakaskohtaisesti.

   HR-raportointi ja -analytiikka -palvelumme taustalla pyörii liiketoimintaälykäs teknologia, josta on etua myös työajan raportoinnissa ja analytiikassa.”

   Tarkastele Tiiman tietoja HR-raportoinnissa.

   HR-raportointi ja -analytiikka tuo Tiima-asiakkaille tietoa ja tehoa työaikakirjausten raportointiin ja analysointiin. Se auttaa organisaatiota johtamaan tiedolla ja henkilöstöhallintoa tekemään tietoon pohjaavia päätöksiä.

   Varaa aika työajan tiimoilta jutella HR-raportoinnista ja -analytiikasta

   Kerromme mieluusti lisää, miten Tiima-asiakkaana voit valjastaa HR-raportointi ja -analytiikan hyödyksesi. Voit halutessasi varata heti 30 min ajan asiantuntijamme kalenterista 👇🏻

   ”HR-raportointi ja -analytiikka tuo Tiima-asiakkaille tietoa ja tehoa työaikakirjausten raportointiin ja analysointiin.”

   Tiimasta toimeen: tiedolla johtamiseen.

   Integrata & Nepton: Kotimaiset kasvuyhtiöt kättelivät kumppanuuden

   Kotimaiset kasvuyhtiöt Integrata (👋🏻) ja Saarni Cloud SaaS-yhteisöön kuuluva Saarni Nepton ovat paiskanneet kättä kumppanuudesta. Asiakkaille yhteistyö tarkoittaa liiketoiminnallista lisäarvoa, kun kumppanuus tuottaa täsmättyä työaikaa, helpompaa HR:ää ja parempaa palkanlaskentaa.

   Integrata Oy on ollut kahdesti Financial Timesin ja Statistan Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten FT1000-listalla. Integratan vuoden 2022 kasvuprosentti oli 30. Saarni Nepton Oy on kotimainen kasvuyritys, jonka palveluita otetaan käyttöön kymmenille tuhansille ihmisille vuosittain.

   Nepton onkin Suomen suosituin työajanhallinnan järjestelmä yli 130 000 käyttäjällään. Syy suosioon on sen ylivertainen liitettävyys muihin asiakkaan käytössä oleviin järjestelmiin; Nepton sisältää valmiit integraatiot yli 40:een HR-, palkka- ja toiminnanohjausjärjestelmään.

   ”Nepton sisältää valmiit integraatiot yli 40:een HR-, palkka- ja toiminnanohjausjärjestelmään.”

   Neptonin suosion salaisuus.

   Yrityksille on yhteistä ydinosaaminen eli helpompi henkilöstöhallinto. Integrata taitaa palkanlaskennan ja palkkahallinnon ulkoistuksen. Synergian suunta on selvä: automaation avulla Neptonin työaikaratkaisulla nopeutetaan asiakasyritysten palkkaprosessia sekä lujitetaan liiketoimintaa HR-raportoinnilla.

   – Kunnia kuitata kumppanuus! Kahden kasvuyhtiön kesken pystymme keskittyneesti vastaamaan asiakkaiden täsmätarpeisiin, innostaa integratalainen Janne Knuutinen.

   ”Kahden kasvuyhtiön kesken pystymme keskittyneesti vastaamaan asiakkaiden täsmätarpeisiin.”

   Integratalainen Janne Knuutinen.

   – Olemme innoissamme kumppanuudesta! Pystymme yhdessä tarjoamaan asiakkaille Suomen vahvimpia HR-, palkka- ja työaikaratkaisuja, avaa Saarni Nepton Oy:n Nina Salonoja.

   Tietämystäsi teknologiakumppanuudesta terävöittävät

   Janne Knuutinen, kaupallinen kohtaaja
   Integrata Oy, janne.knuutinen@integrata.fi, 044 360 2652

   Nina Salonoja, kumppanuuskuiskaaja
   Saarni Nepton Oy, nina.salonoja@nepton.fi, 050 566 8063

   Nepton työajanseuranta kiinnostaa? Ota yhteyttä

   Nepton: Työaikajärjestelmä taipuu tarpeeseen

   Nepton tekee työajanhallinnasta tykättyä. Ja helppoa: kaikki hallitsevat työaikoja, poissaoloja ja vapaita vaivatta. Automaation avulla nopeutat Neptonilla myös palkkaprosessia tai lujitat liiketoimintaa HR-raportoinnilla.

   Nepton nopeasti

   • Sujuva ja selkeä selainkäyttö. Työajan kohdistus reaaliaikaisesti tai päivän päätteeksi. Saldo saatavilla 24/7. Myös pinkiponki (🏓) jää pois, kun lomat ja poissaolot pyydetään pilvipalvelussa.
   • Kirjaukset käyttäjälähtöisesti. Neptonilla kirjaat työajan yhtä toimivasti puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai leimauslaitteella. Erheiden ja unohdusten korjaaminen kellontarkkuudella.
   • Kohdenna kuin ihminen. Seuraa työaikoja asiakkaittain, projekteittain tai työlajeittain. Raportit ja seuranta saatavilla sekunneissa.
   • Läpinäkyvyys liukumiin, ylitöihin, lomiin ja muihin pitämättömiin vapaisiin. Rivirikkaita raportteja hyödynnät henkilöstöhallinnossa, palkanlaskennassa tai talousjohtamisessa.
   • Automaattinen TES-tulkinta. Palkka muodostuu automaattisesti työaikamerkintöjen perusteella. Virheet vähenevät, aikaa säästyy ja palkat maksetaan aina oikein.
   • Työaikajärjestelmä taivutetaan tarpeisiisi – ei toisinpäin. Integratalaiset asiantuntijat ja automaatio apunasi.

   Nepton kirjoittaa uuden luvun tämän päivän työvuorosuunnitteluun ja työaikaseurantaan. Neptonissa hallitset työaikoja, poissaoloja ja vapaita vaivatta. TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation avulla nopeutat palkkaprosessia sekä lujitat liiketoimintaa kattavan HR-raportoinnin avulla. Ihmiset käyttävät myös mielellään sujuvaa ja selkeää pilvipalvelua.

   ”TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation avulla nopeutat Neptonilla myös palkkaprosessia sekä lujitat liiketoimintaa kattavan HR-raportoinnin avulla.”

   Lisäarvoa laskentaan ja liiketoimintaan.

   Kekseliäisyytemme on kaupan: keskittyneiden asiantuntijoidemme avulla ammennat alustasta liiketoimintaasi lisäarvoa. HR-alan edelläkävijöinä tuomme tykö järkevän järjestelmän ja täytämme tarpeesi täsmänä. Teemme työajasta tavattoman taipuisaa ja tehokasta. Olemme apunasi myös HR-automaatiossa, -integraatioissa sekä kaikissa HR:n hiekkalaatikon palveluissa.

   ”Keskittyneiden asiantuntijoidemme avulla ammennat alustasta liiketoimintaasi lisäarvoa.”

   Kekseliäisyytemme on kaupan.

   Työajan täysi tusina Neptonissa

   1. Tämän päivän työvuorosuunnittelu ja tuntikirjaukset taskusta
   2. Omien työ- tai poissaolotietojen käsittely
   3. Työaikalain mukainen työajantulkinta
   4. Automaattiset TES- ja paikalliset tulkinnat
   5. Vakioraportit työajan tulkinnasta
   6. Liukuma-, pankki- ja ylityökertymien käsittely
   7. Vakioliittymät ja integroitavuus muihin HR-järjestelmiin
   8. Työajan kohdentaminen projekteille, kustannuspaikoille ja asiakkaille
   9. Loma- ja poissaolokertymien laskenta
   10. Lomien ja poissaolojen suunnittelu sekä raportointi
   11. Rajaton tallennustila asiakirjojen tai kuvien tallentamiseksi tapahtumille
   12. HR-kokonaisuuden haltuunotto helposti

   Nepton on kotimainen Saarni Nepton Oy:n pilvipalvelualusta. Integrata on Neptonin teknologiakumppani ja järjestelmän jälleenmyyjä.