Tälle sivulle olemme koonneet keskikovan paketin integratalaista (rekry)asennetta. Olemme yritys kuin ihminen. Työtä tehdään tosissaan, mutta ei vakavissaan. Tutustu avoimiin paikkoihin tai hae, vaikka emme hakisikaan!

Avoimet paikat juuri nyt

Työaika-ihminen

Aika juoksee. Me emme. Vaikkei tässä nyt olla kello kaulassa, kaipaamme kuitenkin tiimiimme täsmällistä työaikaihmistä, jolla on kenties jo kokemusta Tiima- ja Quinyx-työajanhallintajärjestelmistä.

Advisory Board -ihminen

Etsimme evolutiivisen organisaation hengessä neuvonantolautakuntaamme kahta määräaikaista Advisory Board -ihmistä, jotka ovat kyllästyneet keskinkertaisteen kokoustamiseen, puppulauseisiin ja palaveripulliin. Haluamme oppia sinulta; lisäarvon luotsaamisesta, kasvusta ja kehityksestä.

Palkkakäynnistysihminen (Mepco)

Haemme palkkakäynnistysihmistä järjestelmälliseksi järjestelmäihmiseksi Mepco-tiimiimme. Tule pilkkomaan asiakkaan palkanlaskenta palasiksi (ja muotoilemaan uudelleen)!

HR-järjestelmäihminen (Mepco Web)

Haussa Mepco Web -järjestelmäihminen, joka saa happensa hallinnollisista HR-hommista ja puhaltaa asiakasrajapintaan huomisen hooärrää. Mepco Webin parissa laajennat HR-horisonttiasi!

HR-järjestelmäihminen (Sympa HR)

Etsimme myös Sympa HR:n pariin asiantuntijaa. Tämä on tsäänssi ihmiselle, joka tykkää uida järjestelmissä, toimia lähellä asiakasrajapintaa ja haluaa sukeltaa Sympan saloihin!

Jatkuva haku

Aina haku päällä. Vuoden 2020 aikana palkkaamme mm. palkka-asiantuntijoita sekä nykyaikaisen HR:n osaajia.

Harjoittelupaikat 2020

Kiinnostaako harjoittelupaikka huomisen puolella palkkapalveluissa? Otamme säännöllisesti harjoittelijoiksi innokkaita vasta-alkajia, opiskelijoita tai alanvaihtajia.

Uraepistola

Avoimet paikat suoraan sähköpostiin.

Toimitamme parhaat duunit suoraan inboxiisi sitä mukaa kun niitä avautuu. (Ennen kuin tilaat, haluat ehkä lukaista tietosuojaselosteen.)

Tutustu myös näihin ennen kuin haet

  1. Millainen on integratalainen hyvä tyyppi?
  2. Integratalainen rekrytointiprosessi
  3. Itkettävän ihanat Integratan työsuhde-edut
  4. Tämä tuoretta integratalaista odottaa – täydellisen epätäydellinen perehtyminen

Uurramme uraa karsimalla kuraa.

Tutustu integratalaisten uratarinoihin ja integratalaiseen yrityskulttuuriin. Kuulet kaunistelematta, millaista meillä on olla töissä.

Jokainen uusi integratalainen saa oman Mukavan Seijan sekä Perehdytyspelin.

Haastattele meitä!

Kysyttävää avoimista paikoista tai työkulttuuristamme? Eveliina auttaa.

Eveliina Roininen

Rekrytointi eveliina.roininen@integrata.fi 0400 496 484