Tälle sivulle olemme koonneet keskikovan paketin integratalaista (rekry)asennetta. Olemme yritys kuin ihminen. Työtä tehdään tosissaan, mutta ei vakavissaan. Tutustu avoimiin paikkoihin tai hae, vaikka emme hakisikaan!

Avoimet paikat juuri nyt

Jatkuva haku

Aina haku päällä. Vuoden 2020 aikana palkkaamme mm. palkka-asiantuntijoita, nykyaikaisen HR:n osaajia sekä robotiikka- ja sovelluskehittäjiä.

Harjoittelupaikat 2020

Vuoden 2020 harjoittelupaikat on täytetty. Jos harkkapaikka huomisen puolella palkkapalveluissa kiinnostaa, tilaa Uraepistola ja kurkkaa Instagram!

Liity Taitomo-talenttiyhteisöön

Emmekö tiedä vielä, miten hyvä tyyppi oikein olet? Anna kuulua ja liity Integrata Taitomoon, eli Talent Community -osaajayhteisöömme. Voit myös vinkata kaverille, jos hänen(kin) kannattaisi klikata. Taitomolaiset saavat tiedot työpaikoista ennen muita ja jos yhteisö paljastaa, että taitomolainen on etsimämme tuleva integratalainen, voi rekryovi raottua rivakasti!

Uraepistola

Avoimet paikat suoraan sähköpostiin.

Toimitamme parhaat duunit suoraan inboxiisi sitä mukaa kun niitä avautuu. (Ennen kuin tilaat, haluat ehkä lukaista tietosuojaselosteen.)

Tutustu myös näihin ennen kuin haet

  1. Millainen on integratalainen hyvä tyyppi?
  2. Integratalainen rekrytointiprosessi
  3. Itkettävän ihanat Integratan työsuhde-edut
  4. Tämä tuoretta integratalaista odottaa – täydellisen epätäydellinen perehtyminen

Uurramme uraa karsimalla kuraa.

Tutustu integratalaisten uratarinoihin ja integratalaiseen yrityskulttuuriin. Kuulet kaunistelematta, millaista meillä on olla töissä.

Jokainen uusi integratalainen saa oman Mukavan Seija™️:n sekä Perehdytyspeli™️:n.

Haastattele meitä!

Kysyttävää avoimista paikoista tai työkulttuuristamme? Eveliina alla auttaa. Voit myös haastatella meitä arkisin klo 9–17 WhatsApissa, jos harkitset hakeutumista integratalaiseksi. Lähetä WhatsApp-viestisi numeroon 050 531 8580. Vastaamme viipymättä.

Eveliina Roininen

Rekrytointi eveliina.roininen@integrata.fi 0400 496 484