Tälle sivulle olemme koonneet keskikovan paketin integratalaista (rekry)asennetta. Olemme yritys kuin ihminen. Työtä tehdään tosissaan, mutta ei vakavissaan. Eli osaaminen on tiukkaa, pipot ei. Tutustu avoimiin paikkoihin tai hae, vaikka emme hakisikaan!

Avoimet paikat juuri nyt

Mepco-asiantuntija

Palkkapalvelumme tärkein tahtipuikko Mepco HRM on sinulle tuttu. Nuottikorvaa ei pääkäyttäjän työssä kaivata, mutta saat silti palkkapumpun soittamaan samaa säveltä 🎶

Palkka-asiantuntija

Tulet töihin palkkapalveluumme. Päätyösi on pitää asiakkaidemme palkanlaskenta ja palkkaprosessit pyörimässä sekä palvella heitä kaikenlaisissa TES- ja palkkakysymyksissä 💯

Julkishallinnon palkkapalveluasiantuntija

Etsimme julkishallintoon erikoistuneita palkkapalveluasiantuntijoita. Työ edellyttää MepcoPro-osaamista. Avainsanoja ovat myös AVAINTES, KVTES, Tekninen KVTES tai SOTE-TES. Tehtävässä teet huomisen palkkapalvelua integratalaisten innostavassa imussa 🚀

Jatkuva haku

Aina haku päällä. Vuoden 2022 aikana palkkaamme mm. palkka-asiantuntijoita, nykyaikaisen HR:n osaajia sekä robotiikka- ja sovelluskehittäjiä.

Liity Taitomo-talenttiyhteisöön

Emmekö tiedä vielä, miten hyvä tyyppi oikein olet? Anna kuulua ja liity Integrata Taitomoon, eli Talent Community -osaajayhteisöömme. Voit myös vinkata kaverille, jos hänen(kin) kannattaisi klikata. Jos yhteisö paljastaa, että taitomolainen on etsimämme tuleva integratalainen, voi rekryovi raottua rivakasti!

Uraepistola

Avoimet paikat suoraan sähköpostiin.

Toimitamme parhaat duunit suoraan inboxiisi sitä mukaa kun niitä avautuu. (Ennen kuin tilaat, haluat ehkä lukaista tietosuojaselosteen.)

Tutustu myös näihin ennen kuin haet

  1. Millainen on integratalainen hyvä tyyppi?
  2. Integratalainen rekrytointiprosessi
  3. Itkettävän ihmeelliset Integratan työsuhde-edut
  4. Tämä tuoretta integratalaista odottaa – täydellisen epätäydellinen perehtyminen

Uurramme uraa karsimalla kuraa

Tutustu integratalaisten asiantuntijoiden uratarinoihin ja integratalaiseen yrityskulttuuriin. Kuulet kaunistelematta, millaista meillä on olla töissä ja tehdä tulevaisuuteen tähtääviä tekoja jo tänään.

Jokainen uusi integratalainen saa oman Mukavan Seija™️:n sekä Perehdytyspeli™️:n.

Haastattele meitä!

Kysyttävää avoimista paikoista tai työkulttuuristamme? Eveliina ja Erika ovat ihmiset apunasi. Voit myös haastatella meitä osoitteessa rekry@integrata.fi tai arkisin klo 9–17 WhatsAppissa, jos harkitset hakeutumista integratalaiseksi. Lähetä WhatsApp-viestisi numeroon 050 531 8580. Vastaamme viipymättä.

Eveliina Tuokkola

Rekrytointi, Ihmiset eveliina.tuokkola@integrata.fi 0400 496 484