Matkalla eteenpäin? Tule Integratalle töihin. Me olemme jo huomisen puolella. Löydät tältä sivulta HR:n ja palkkahallinnon mielenkiintoisimmat avoimet työpaikat.

HR-palveluasiantuntija

Yhä useampi asiakkaamme haluaa meidät tueksi hooärrän arjen pyöritykseen. Siksi etsimme nyt HR-palveluasiantuntijaa! Oletko se sinä? Iso osa työstä on eri asiakkaiden operatiivisten HR-rutiinien pyörittämistä, esim. työsuhdeneuvontaa, työsuhteen dokumentteja, HR-järjestelmäkäyttöä, palkka-aineiston valmistelua ja työsuhde-etujen hallinnointia. Usein autat samalla asiakasta rakentamaan huomisen HR:ää, eli suoristamaan prosesseja ja vähentämään manuaalisia hommia. Kiinnostuitko? Hae sunnuntaihin 3.3. mennessä!

Ennen hakemuksen jättämistä, kannattaa myös lukea tätä sivua eteenpäin 👇

Millaisia hahmoja etsimme?

Kaikkihan niitä etsivät: hyviä tyyppejä. Teimme tämän(kin) asian hieman toisin, joten määrittelimme, mitä hyvä tyyppi meille tarkoittaa. Tiivistimme tapamme myös Integrata Manifestoon: miten me tiiminä toimimme yhdessä?

Olemme toki aukaisseet myös rekrytointiprosessimme, jotta tiedät mitä tuleman pitää.

Mitä tarjoamme?

No, meillähän on tottakai omilla aivoillaan ajatteleva tiimi ja johtokin ainakin esittää tietävänsä, mitä tekee. Sen lisäksi meillä on myös näitä perinteisiä työsuhde-etuja. On toimistot hyvällä paikalla, lounas- ja liikuntasetelit, firman luottokortit ja after workit.

Eniten me kuitenkin arvostetaan vapautta. Lue lisää työsuhde-eduista!

Tutustu näihin, ennen kuin liipaiset hakemuksen matkaan

  1. Millainen on hyvä tyyppi?
  2. Integrata Manifesto
  3. Integratan rekrytointiprosessi

Mietitkö vielä? Tällaista meillä on olla töissä

Minulla on valta ja vastuu omasta työstäni. Saan päättää, miten hoidan hommat, kuvailee työajanhallinnan tekijä Laura Tiits integratalaisuutta. Lue Lauran uratarina!

– Täällä on hyvä meininki; hommia tehdään tosissaan, mutta ei otsat rutussa, sanoo Raittisen Tiina, joka on meillä johtamispalvelumuotoilijana. Lue Tiinan ajatuksia integratalaisuudesta!

Uraepistola: avoimet työpaikat suoraan sähköpostiin

Jos edelliset luettuasi olet edelleen kiinnostunut meistä, tilaa alta uraepistola. Toimitamme huomisen parhaat duunit suoraan sun inboxiin sitä mukaa kun niitä avautuu. (Ennen kuin tilaat, haluat ehkä lukaista tietosuojaselosteen.)

Opinnäytetyö- tai harjoittelupaikkaa vailla?

Jostain se ura alkaa, niin on alkanut meilläkin. Sopivissa määrin joukkoomme mahtuu myös innokkaita vasta-alkajia tai alanvaihtajia. Lue lisää!

Avoin hakemus

Jos jo kovasti polttelee, voit toki aina lähestyä meitä ja kertoa osaamisestasi. Jätä avoin hakemus!

Kysyttävää Integratan rekrytoinneista? Rami auttaa. Huomio huomio, älä lähetä Ramille avoimia hakemuksia, vaan jätä avoin hakemus yltä!

Rami Setälä

Ihmiset rami.setala@integrata.fi 0408497947