Tälle sivulle olemme koonneet keskikovan paketin integratalaista (rekry)asennetta. Olemme yritys kuin ihminen. Työtä tehdään tosissaan, mutta ei vakavissaan. Tutustu avoimiin paikkoihin tai hae, vaikka emme hakisikaan!

Avoimet paikat juuri nyt

Palkkapalveluasiantuntija

Rakennamme Suomen parasta palkkapalvelua, perinteistä poiketen. Lue miten, ja kerro meille, miksi olisit hyvä tähän hommaan.

Matkalaskujärjestelmä-ihminen

Tämänkertaisella turneella etsimme sanahirviöiden säestämänä täydennystä matkalaskujärjestelmätiimiimme. Käytännössä kaipaamme kyytiimme konsulttia, jolla on tahto toimia järjestelmällisenä reissukumppanina asiakkaillemme.

Robotti-ihminen

Tunnetko vahvaa robotti-ihmisyyttä? Ei se mitään, niin tuntevat noin 75 tulevaa työkaveriasikin. Meillä robotti-ihmisellä ei tarkoiteta ikiliikkujaa tai piippailevaa peltiseppää. Töitä olisi ohjelmistojen automatisoinnin parissa.

Jatkuva haku

Aina haku päällä. Vuoden 2019 aikana palkkaamme mm. palkka-asiantuntijoita sekä nykyaikaisen HR:n osaajia.

Harjoittelupaikat

Jostain se ura alkaa, niin se on alkanut meilläkin. Sopivissa määrin joukkoomme mahtuu myös innokkaita vasta-alkajia, opiskelijoita tai alanvaihtajia. Otamme seuraavan kerran harjoittelijoita loppuvuonna 2019.

Uraepistola

Avoimet paikat suoraan sähköpostiin.

Toimitamme parhaat duunit suoraan inboxiisi sitä mukaa kun niitä avautuu. (Ennen kuin tilaat, haluat ehkä lukaista tietosuojaselosteen.)

Tutustu myös näihin ennen kuin haet

  1. Millainen on integratalainen hyvä tyyppi?
  2. Integratalainen rekrytointiprosessi
  3. Itkettävän ihanat Integratan työsuhde-edut
  4. Tämä tuoretta integratalaista odottaa – täydellisen epätäydellinen perehtyminen

Uurramme uraa karsimalla kuraa.

Tutustu integratalaisten uratarinoihin ja integratalaiseen yrityskulttuuriin. Kuulet kaunistelematta, millaista meillä on olla töissä.

Jokainen uusi integratalainen saa oman Mukavan Seijan sekä Perehdytyspelin.

Haastattele meitä!

Kysyttävää avoimista paikoista tai työkulttuuristamme? Eveliina auttaa.

Eveliina Roininen

Rekrytointi eveliina.roininen@integrata.fi 0400 496 484