Tälle sivulle olemme koonneet keskikovan paketin integratalaista (rekry)asennetta. Olemme yritys kuin ihminen. Työtä tehdään tosissaan, mutta ei vakavissaan. Tutustu avoimiin paikkoihin tai hae, vaikka emme hakisikaan!

Avoimet paikat juuri nyt

Projektivalkku, Tampere tai Helsinki

Tämän valmentajan ei tarvitse astella vakavana kaukaloon, jauhaa Jenkkiä tai puhaltaa pilliin. Haussa on mukava valkku ja kiva koutsi! Projektivalkkuna innostat integratalaisista esiin parhaan version itsestään – jotta voimme joukkueena onnistua.

IT-ihminen, Tampere

Työelämässä tarvitaan nyt tukea. IT-ihminen tarjoaa pinna pitkänä ja pokkaa pitäen lähitukea, vaikka tuen tarvitsija tiedustelisi: ”Miten hiiriä paritetaan?” 🐭 Pää on pidettävä kylmänä myös silloin, kun IT:nkin tekisi mieli melkein itkeä ongelman edessä.

PowerBI-ihminen, Tampere

Kaipaamme HR-datan ja -analytiikan kehitystyöhön DAX:ia taitavaa PowerBI-asiantuntijaa. Jo on IT-jorinaa? Haemme silti silmää ja seuraavat speksit haltsaavaa osaajaa!

Sovelluskehittäjä, Tampere

Tarvitsemme kasvavan ATK-tiimimme täysivaltaiseksi (mutta ei välttämättä -mieliseksi) jäseneksi myös yhden sovelluskehittäjän: Robotti-ihmisen HR-prosessien ja ohjelmistojen automatisoinnin pariin.

Jatkuva haku

Aina haku päällä. Vuoden 2019 aikana palkkaamme mm. palkka-asiantuntijoita sekä nykyaikaisen HR:n osaajia.

Harjoittelupaikat

Jostain se ura alkaa, niin se on alkanut meilläkin. Sopivissa määrin joukkoomme mahtuu myös innokkaita vasta-alkajia, opiskelijoita tai alanvaihtajia. Otamme seuraavan kerran harjoittelijoita helmikuussa 2020.

Uraepistola

Avoimet paikat suoraan sähköpostiin.

Toimitamme parhaat duunit suoraan inboxiisi sitä mukaa kun niitä avautuu. (Ennen kuin tilaat, haluat ehkä lukaista tietosuojaselosteen.)

Tutustu myös näihin ennen kuin haet

  1. Millainen on integratalainen hyvä tyyppi?
  2. Integratalainen rekrytointiprosessi
  3. Itkettävän ihanat Integratan työsuhde-edut
  4. Tämä tuoretta integratalaista odottaa – täydellisen epätäydellinen perehtyminen

Uurramme uraa karsimalla kuraa.

Tutustu integratalaisten uratarinoihin ja integratalaiseen yrityskulttuuriin. Kuulet kaunistelematta, millaista meillä on olla töissä.

Jokainen uusi integratalainen saa oman Mukavan Seijan sekä Perehdytyspelin.

Haastattele meitä!

Kysyttävää avoimista paikoista tai työkulttuuristamme? Eveliina auttaa.

Eveliina Roininen

Rekrytointi eveliina.roininen@integrata.fi 0400 496 484