Tälle sivulle olemme koonneet keskikovan paketin integratalaista (rekry)asennetta. Olemme yritys kuin ihminen. Työtä tehdään tosissaan, mutta ei vakavissaan. Tutustu avoimiin paikkoihin tai hae, vaikka emme hakisikaan!

Avoimet paikat juuri nyt

Myynti-ihminen

Helpompaa on kertoa, mitä emme etsi: supermyyntihessua tai kovaäänistä kailottajaa. Kiikarissa on innostunut integratalainen – näköisemme myynnin osaajaa, joka varmistaa varmoin ottein kasvumme jatkuvuutta. Tarjoamme työpaikan, jossa pääset etunojassa tekemään koko toimialan uusiutumiseen tähtääviä tekoja – hae heti!

Projekti-ihminen

Tarvitsemme sinua pitämään paitsi palloja ilmassa, myös huippuhuolta asiakkaistamme ja tiimiläisistämme. Emme etsi mikromanageeraajaa, sillä emme kaipaa ketään päälliköimään tiedostavia tiimiläisiämme. Sen sijaan tulet tiiviiksi osaksi itse tiimiä. Kokemustakin kaivataan, joten klikkaa lisätiedot ja hae!

Mepco-pääkäyttäjä

Työpäiväsi aikana autat palkkatiimiämme Mepco-maailmassa sekä tuet asiakkaitamme. Lisäksi lähetät maksut matkaan, eli viimeistelet työmme jäljen. Tarjoamme sinulle osaavan tiimin – ihmisiä ja robotteja.

Mepco-järjestelmäasiantuntija/-konsultti

Mepco-tiimimme ykkösprio on viritellä systeemi soittamaan palkanlaskennan sulosäveliä duurissa. Sinun tehtävänäsi tässä tiimissä on pilkkoa asiakkaan palkanlaskenta palasiksi ja muovata uudet prosessit ja parametrit. Mepco-osaaminen on siis välttämätöntä: Etsimme ihmistä, joka on tehnyt jo vähintään yhtä paljon virheitä kuin me – ja oppinut niistä.

Palkkapalveluasiantuntija

Meillä on tapana tehdä asiat toimivasti toisin. Jopa palkkapalvelut. Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Vaikka tapa tehdä on uusi, aiempi kokemus palkanlaskennasta on tehtävässä välttämätöntä.

Jatkuva haku

Aina haku päällä. Vuoden 2019 aikana palkkaamme mm. palkka-asiantuntijoita sekä nykyaikaisen HR:n osaajia.

Harjoittelupaikat

Jostain se ura alkaa, niin se on alkanut meilläkin. Sopivissa määrin joukkoomme mahtuu myös innokkaita vasta-alkajia, opiskelijoita tai alanvaihtajia. Otamme seuraavan kerran harjoittelijoita loppuvuonna 2019.

Uraepistola

Avoimet paikat suoraan sähköpostiin.

Toimitamme parhaat duunit suoraan inboxiisi sitä mukaa kun niitä avautuu. (Ennen kuin tilaat, haluat ehkä lukaista tietosuojaselosteen.)

Tutustu myös näihin ennen kuin haet

  1. Millainen on integratalainen hyvä tyyppi?
  2. Integratalainen rekrytointiprosessi
  3. Itkettävän ihanat Integratan työsuhde-edut
  4. Tämä tuoretta integratalaista odottaa – täydellisen epätäydellinen perehtyminen

Uurramme uraa karsimalla kuraa.

Tutustu integratalaisten uratarinoihin ja integratalaiseen yrityskulttuuriin. Kuulet kaunistelematta, millaista meillä on olla töissä.

Jokainen uusi integratalainen saa oman Mukavan Seijan sekä Perehdytyspelin.

Haastattele meitä!

Kysyttävää avoimista paikoista tai työkulttuuristamme? Rami auttaa.

Rami Setälä

Ihmiset rami.setala@integrata.fi 040 849 7947