Quinyxin tuotekehitystiimissä on vauhti päällä – uusia parempia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia otetaan käyttöön vastikään julkaistussa järjestelmäpäivityksessä (versio 120). Asiantuntijamme niputtivat avuksi ajankohtaiskoosteen päivityksistä.

Suurin uudistus tässä Quinyx-versiossa on budjetti- ja ennustemoduulin liittymärajapinnan päivittyminen. Uusi rajapinta mahdollistaa huomattavasti tarkemman tason ennusteen sekä ennusteiden ja lukujen tarkastelun suoraan Neo-ympäristöstä.

Keräsimme tiimissä oheen epävirallisen TOP3-listan kuumimmista versiopäivityksistä:

Epävirallinen T💡P3-lista kuumimmista päivityksistä

  1. Aikataulun notifikaatiot. Aikataulu-näkymän ilmoitukset (🔔) muuttavat oikeasta reunasta vasempaan, eivätkä jatkossa peitä osaa valitsemastasi aikataulunäkymästä. Itse ilmoituksien logiikkaan ei tässä päivityksessä tule muutoksia.
  2. Filtterit 2.0. Aikataulu-näkymän filtterit saavat uuden ryhmittelyn, jolla filtteröinti on nykyistä käyttäjäystävällisempää. Iloksemme voimme myös kertoa, että toiveisiinne on vastattu ja tästä eteenpäin tallennettuja suodatuksia voidaan myös jakaa niin tietyille yksiköille, käyttäjäryhmille kuin jopa yritystasollekin! 🤩
  3. Mobiilisovelluksessa vuoronvaihdot saavat oman välilehden. Jatkossa työntekijä näkee vuoronvaihdot omalta välilehdeltä mobiilissa. Itse vuoronvaihdon hakeminen tapahtuu edelleen aikatauluista, mutta niiden hakemisen jälkeen niitä pystyy tarkastelemaan myös omasta ruudustaan.

Lisätietoja uusimmasta päivityksestä sekä tarvittaessa löytyy Quinyxin omalta tukisivustolta.

Integratalaiset aina apunasi

Kehitystä tai koulutusta Q-kuvioissa kaivataan? Ei hätää! Autamme mielellämme. Olemme myös tiimissä paketoineet muutaman työaikatuotteen, joista uskomme olevan apua: 

✨ Quinyx-kirkastus

Mitkä uudet ominaisuudet tai muutokset koskevat yritystänne? Miten päivitykset vaikuttavat ympäristöönne? Miten uudet ominaisuudet saadaan helpoiten käyttöön? Quinyx-kirkastus on paketoitu lisäpalveluksi asiakkaillemme, jotka arvostavat sujuvampaa arkea ja haluavat ottaa Q:sta kaiken hyödyn irti. Oman kirkastustuokion kanssamme voi varata asiakaspalvelustamme!

🧠 Quinyx-brainstormaus

Moni asia on voinut myös muuttua matkan varrella, varsinkin jos käyttöönotosta on kulunut jo tovi. Jos joku asia tökkii, tai työajanhallinnan ympärillä pyörivien prosessien kulmia mielestänne voisi hioa, autamme mielellämme, kun kaipaatte sparrailuapua, miten järjestelmää tai prosesseja voisi kohdallanne viilata. Voitte bookata brainstormaushetken järjestelmän – tai vaikka vain kuulumisten – läpikäyntiin Quinyx-tiimiltämme asiakaspalvelumme kautta!

Liity kuppikuntaan

Työajanhallinta ja työvuorosuunnittelu sujuvat sukkelaan, kun sitä tukemassa ovat tekoäly ja muut tämän ajan menetelmät. Jos haluat säännöllisesti huomisen hooärrää suoraan sähköpostiin, liity kuppikuntaan ja tilaa kuukausikirjeemme!