Järjestelmien teknologiat tuntuvat vanhenevan nykypäivänä nopeammin, kuin eineslaatikot lähikaupassa. Ikääntynyt teknologia korvataan uudella, mikä pakottaa käyttäjät sopeutumaan, oppimaan uusia toimintatapoja ja tukemaan toinen toisiaan murroksessa. Tutustuimme uuteen ystäväämme, Quinyx Neo:on, ja haluaisimme esitellä hänet sinullekin!

Työajanhallintajärjestelmä Quinyx on saamassa uutta uljasta ulkoasua ja merkittäviä toiminnallisuusparannuksia. Uuden teknologian lisäksi Quinyx ottaa Neo:ssa myös käytettävyysharppauksia.

Työajanhallinnan uusi paras ystäväsi on:

  • Nopea: Perustoiminnot toteutuvat tehokkaammin
  • Helppo: Vähemmän näkymiä ja painikkeita
  • Toiminnallinen: Tallennettavat suosikkisuodattimet ja -näkymät sekä vuorojen siirto- ja kopiointimahdollisuudet
  • Mobiili: Aina käytettävissä puhelimella tai tabletilla.

Uuden ulkoasun alla pyörivät kuitenkin kaikki tutut ja turvalliset käsitteet, kuten vuorotyypit, työaikakirjaukset, yksiköt ja osastot.

Ennen organisaation ponkaisua Neo-ystävyyteen on kuitenkin tehtävä muutama asetus: Pääkäyttäjän tulee asettaa käyttöoikeudet uuteen käyttöliittymään. Käyttöoikeuksien logiikka on Neo:ssa huomattavasti parempi ja räätälöitävämpi, sekä helpommin hallittavissa, kuin nykyisessä versiossa.

Toinen asia asetusten to do -listalla on malliviikkojen ja kiinteiden aikataulujen perkaaminen sekä siirto Neo:on. Kaikki muu on valmiina, kuten aikaisemmassakin versiossa.

Uuden ulkoasun alla pyörivät kuitenkin kaikki tutut ja turvalliset käsitteet, kuten vuorotyypit, työaikakirjaukset, yksiköt ja osastot.

Kun loikka on asetusten myötä aloitettu, vie pääkäyttäjä tiimeineen muutoksen läpi muussa organisaatiossa. Koulutuksen tarve on käytännössä organisaation arvioitavissa: Quinyxin mukaan aiemmin Quinyxiä käyttäneet esimiehet eivät välttämättä tarvitse erillistä koulutusta Neo:on siirryttäessä, koska Neo on intuitiivinen ja nojaa tuttuihin käsitteisiin, mikä minimoi erillisten perehdytysten tarvetta.

Uusi ystävämme on siis kaikin puolin kelpo kaveri. Jotta et kuitenkaan tekisi uuden edessä hyppyä tuntemattomaan, suosittelemme lämpimästi esimerkiksi esimiesten yhteistä työpajaa kanssamme. Workshopissa voimme yhdessä pohtia parhaita käytäntöjä uusien suodatus- ja kopiointimahdollisuuksien keskellä sekä opastaa alkuun tutustumisessa. Jos haluat suunnitella ystävystymistä Neo:n kanssa yhdessä kanssamme, tai muuten jutella Quinyxistä, otathan yhteyttä!

Miksi Neo:on siirrytään?

  1. Quinyxin Proto/Classic-versio käyttää apunaan Adoben Flash-tekniikkaa. Adobe on ilmoittanut lopettavansa Flashin kehittämisen ja jakamisen vuoden 2020 lopussa. Näin ollen myös Google Chrome -selain lopettaa Flashin tuen 12/2020.
  2. Vanha versio poistuu kokonaan käytöstä vuoden 2020 lopussa.
  3. Kannustamme aloittamaan jo keskustelun sekä tekemään tilannekartoitusta omassa organisaatiossanne Neo:on siirtymisestä hyvissä ajoin ennakkoon.
  4. Voit halutessasi tutustua uuden Neo-version ominaisuuksiin ja käytettävyysparannuksiin Quinyxin Neo-verkkosivulla.
  5. Neo toimii jo reaaliajassa yhteen Classic-version kanssa. Kysy lisää – olemme apunasi siirtymässä!