Punainen Perjantai Integratan Fanikaupassa. Ei piiruakaan alennusta fanituotteista, vaan tositykkäystä täydellä hinnalla. Ihan oikeista HR:n asiantuntijapalveluiden lisäarvotuotteista sen sijaan saatat saada alea. Tutustu verkkokaupan valikoimaan.

Integrata-fanituotteita on rajoitettu erä asiantuntijapalveluidemme verkkokauppa Shoppaamossa. Sinulle, joka arvostat asiantuntijuuttamme (tai hauskuuttamme). Tyhjennä kauppa tosifanin tuotteista Punaisena Perjantaina ja hanki viralliset epäviralliset HR-asiantuntijapalveluidemme fanituotteet. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. 🚨

VERKKOKAUPPAAN

Punaisen Perjantain fanituotteet

  1. Laadukas ja semisporttinen Integrata-huppari sopii lenkkipolulle tai palaveriin (suosittelemme toki pesua siinä välissä…).
  2. Kestävät kotimaiset Integrata-villasukat toimistokäyttöön tai viluvarpaille. Tosi punaiset.
  3. Integrata-pehmoheijastinpaketilla hankit halvan henkivakuutuksen koko köörille (tai kaverille kanssa). Heijastaa lokakuun ja maaliskuun välisenä yönä. 5 kpl/pkt.

❗️ Osana yhteiskuntavastuullista ajattelua, tarjoamme koululuokille ja päiväkotiryhmille mahdollisuuden tilata Integrata-pehmoheijastinpaketteja veloituksetta – ota koulun tai päiväkodin edustajana ensin yhteyttä verkkokaupan tsätissä.

Tutustu täysihintaisiin tuotteisiin Punaisena Perjantaina – tykästy ja tilaa ❤️

Tunnusta tykkääväsi meistä Punaisena Perjantaina täydellä hinnalla.

Mikäli haluat hankkia ihan oikeita HR:n ja palkkahallinnon lisäarvotuotteita, katsasta koko valikoima Shoppaamostamme ja hanki helposti esimerkiksi botti, –robotti, –sovellus tai –simulaatio.

Lisää esimerkkejä HR-asiantuntijapalveluiden verkkokauppatuotteista

VERKKOKAUPPAAN