Haluatko varmistaa, että oikeat ihmiset tekevät työtä, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan? Kaipaatko parempaa ymmärrystä siitä, mihin organisaatiossa tehdyt tunnit oikeasti kohdistuvat? Työajanhallinta ja työvuorosuunnittelu sujuvat sukkelaan, kun sitä tukemassa ovat tekoäly ja muut tämän ajan menetelmät.

Työaikaa on mahdollista hallita

  • Vapauta aikaa tähdellisempään tekemiseen. Työajanhallinnan ja -seurannan avulla työn suunnittelu ja seuranta ei vie leijonan osaa ajastasi. Vapautat kaistaa yrityksen ja henkilöstön kehittämiselle.
  • Tiedä, mihin työaika kuluu. Palvelumme avulla varmistat, että käytettävissä oleva työaika hyödynnetään tehokkaimmin. Saat nopeasti selville kokonaiskuvan yrityksen ja pienempien yksiköiden tilanteesta.
  • Huolehdi henkilöstöstä työajallisesti oikein. Mahdollistamme työajan, -vuorojen ja lomatoiveiden huomioinnin. Takaat tasapuolisen kohtelun kaikille: ylityöt ja lisät hoituvat huolehtimatta.
  • Järjestelmät järkikäyttöön. Vaihtelevaa ja epäsäännöllistä vuorotyötä tekevät organisaatiot hyötyvät eniten Quinyx-järjestelmästä. Asiantuntijaorganisaatioille suosittelemme Visma Tiimaa.

Työajanhallinta työvuorojen suunnittelua vaativassa organisaatiossa sujuu Quinyxin järjestelmällä. Siitä hyötyvät esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan työvuorosuunnittelua hanskaavat. Lisäksi Quinyx on suosittu sekä kaupan että ravintola-alalla. Lue lisää Quinyxin hyödyistä.

Työajanseuranta ja Tiima-järjestelmä sopivat organisaatioille, joissa halutaan seurata työajan toteutumista esimerkiksi laskutuksen ja hinnoittelun pohjaksi. Tutustu Tiimaan!

Haluatko hallita työaikaa? Ota yhteyttä.