Onko yrityksenne kasvu-uralla? Käydäänkö alan osaajista kova kilpailu? Rekrytointiprosessiin ja sitä tukevaan järjestelmään kannattaa satsata. Integratan suositus on Talent Adore.

Talent Adore tiiviisti:

  • Hakijalle helpotusta. Potentiaalinen tiimiläinen voi jättää hakemuksen LinkedIn-profiilillaan ja saada tietoa jatkuvasti prosessin etenemisestä.
  • Prosessi tavoitteita tukemaan. Järjestelmä on tuunattavissa tukemaan rekryprosessin vaiheita.
  • Näkyvyys niille, jotka sen tarvitsevat. Voit antaa näkyvyyden hakijoihin joko yksittäisille henkilöille tai tiimeille.

HR-järjestelmät ovat hyviä hoitamaan HR:n perusprosessit. Liiketoiminnalle erityistä lisäarvoa tuottavien prosessien tueksi kannattaa kuitenkin valita juuri siihen hommaan erikoistunut järjestelmä. Rekrytointiprosessiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, mikäli rekrytoitte riviin runsaasti tekijöitä.

Meidän suosituksemme työnhakijakokemusta parantavaksi ja sujuvan sisäisen prosessin takaavaksi järjestelmäksi on TalentAdore. Sen avulla sekä hakeminen että hakemusten käsittely on helppoa. (Mikäli ette rekrytoi niin isolla volalla, homman hoitaa vaikkapa Sympa HR:n tai Mepco HRM. Saat nekin meiltä, tottakai.)

Miksi Talent Adore?

Helppous on yksi sana, mikäli sellainen pitäisi valita kuvaamaan järjestelmää. Muita tärkeitä Talent Adoren piirteitä ovat:

  • Helppo hakeminen esim. LinkedIn-profiililla
  • Älykäs tuki hakijaviestinnälle ja palautteen antamiselle prosessin eri vaiheissa puolin ja toisin
  • Prosessin tuunaaminen juuri sinun organisaatioosi sopivaksi
  • Hakujen ja hakemusten helppo seurattavuus oli rekrytointia suorittamassa yksi henkilö tai sitten koko tiimi
  • Niin ja GDPR ei järjestelmämielessä tuota vaivaa

Jos hakija ei tule valituksi ja haluat varmistaa että hän hakee teille vielä toisenkin kerran, Talent Adore on oivallinen valinta. Positiivinen työnhakijakokemus ei jää aikanaan työkalusta kiinni!

Rami

Rekrytointi ruotuun?

Rami Setälä

Ihmiset rami.setala@integrata.fi 040 849 7947

Anna Kaisko

HR, valmentaja anna.kaisko@integrata.fi 050 340 2126