Quinyx on markkinoiden paras työajanhallinnan ja työvuorosuunnittelun järjestelmä organisaatioille, joissa on tarpeen suunnitella työvuoroja – ja pitää ne takataskussa. Quinyx pesee muut vastaavat järjestelmät mobiili- ja viestintäominaisuuksiensa vuoksi.

Quinyx-työajanhallintajärjestelmä ytimekkäästi:

  • Kaikki samassa systeemissä. Hoidat Quinyx-järjestelmällä niin työajanhallinnan, työvuorojen suunnittelun, viestinnän kuin palkkakustannusten hallinnankin.
  • Ihmiset oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Quinyxin avulla varmistat, että tiimi on palvelemassa asiakkaita silloin kun pitää – tiimin työsuhdetiedot huomioiden, tietenkin.
  • Tämän päivän teknologiaa. Quinyx on pilvipalvelu, joka skaalautuu. Se kulkee mobiilisti sekä esihenkilöiden että tiimiläisten taskussa.

Tämän ajan työvuorosuunnittelussa ei siis sähköpostirumbaa tai Excel-palapeliä enää pyöritellä. Voimankäyttökurssikaan ei ole tarpeen; tämän työvoimanhallintajärjestelmän avulla hoidat työvuorosuunnittelun vaivatta. Esihenkilöiden aika vapautuu siihen työhön, missä heitä eniten tarvitaan: johtamiseen ja henkilöstön kehittämiseen.

Pilvipalvelupohjaisesta työajanhallintajärjestelmästä (Workforce Management, WFM) hyötyvät työvuorojen suunnittelun kanssa painiskelevat organisaatiot. Quinyx on oikea valinta esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalle sekä majoitus- ja ravintolaliiketoimintaan.

VARAA MAKSUTON JÄRJESTELMÄESITTELY

Asiakas- ja työpäiväkokemus käsi kädessä

Quinyxin avulla suunnittelet työvuorot älykkäästi. Työtä tehdään oikeiden ihmisten toimesta – juuri siellä missä pitää, silloin kun pitää. Varmistat yllättävissäkin tilanteissa, että henkilöstöä riittää, ja he ovat paikalla oikea-aikaisesti. Asiakaskokemus ei sakkaa!

Järjestelmän käyttö mahdollistaa työntekijöiden tasavertaisen kohtelun. Tiedot liukumista, lomasaldoista ja työvuorotoiveista ovat keskitetysti saatavilla. Voit osallistaa myös työntekijät oman työnsä suunnitteluun – arvo kasvaa molempiin suuntiin, kun itsenäinen työvuorosuunnittelu mahdollistuu.

Kaikki viestintä työntekijöille sujuu suoraan järjestelmän avulla. Mobiilisti, tottakai. Tällä kaikella varmistat, että työ ei kuormita liikaa ja yksilölliset toiveet hallitaan. Työpäiväkokemus kohentuu!

Pysy pulssilla: Osana tietopohjaista työvoimanhallintaa voidaan Quinyx Pulse -toiminnolla tehdä myös työilmapiirin mittarointia. Ihmisten on helppo ja nopea vastata kyselyihin omalta puhelimelta: 🙂 / 🙃

Työtyytyväisyyteen vaikuttavat myös tunnustukset. Kukapa ei kaipaisi kehuja hyvin tehdystä työstä. Quinyxin tunnustustyökalujen avulla taputat työntekijää, työkaveria tai vaikka itseäsi olalle. Motivaatio hulmahtaa!

Palkkahallinnon paras kaveri

Quinyx kättelee myös palkkahallintoa. Palkka-aineiston muodostaminen ei ole maanvaiva, sillä tieto on saatavilla keskitetysti. Liittymät heittävät yläfemmaa hoitaessaan tiedonsiirron järjestelmien välillä.

Integratalaisten työaika- ja palkkahallinnon asiantuntijoiden avulla suoritat saumattoman integraation palkanlaskuohjelmaan. Samalla ehkä myös meistä tulee parhaita kavereitasi!

Quinyx-asiantuntijat apunasi

Integratalaiset työaika-asiantuntijat ovat apunasi silloinkin, kun tarpeissa tuki TES-tulkinnan rakentamiseen, tai kun haaveissa on työvuorosuunnitteluprosessin tehostaminen. Meiltä myös Quinyx-pääkäyttäjä palveluna. Integratalainen pääkäyttäjä poistaa paineen. Ja kaikki keskittyvät omaan ydinosaamiseensa!

Samalla saat sekä palkkahallinnon että HR-raportoinnin Quinyx-integraatiot palveluna. Työaikakonsulttimmekin ovat kaupan; kun haluat kartoittaa, millainen työajanhallintaprojekti odottaa tai kun etsit järkevää järjestelmää.

Quinyxin avulla hoidat kaiken tämän

  • Työvuorosuunnittelu, työajanseuranta, tehtävien suunnittelu ja tulkinnat
  • Liukumat ja työaikapankit
  • Lomasuunnittelu ja poissaolot
  • Budjetointi ja ennustaminen
  • Raportointi reaaliaikaisesti halutuilla dimensioilla
  • Monimuotoiset liittymät (API-rajapinnat), jotka mahdollistavat lähes kaiken datan kuljettamisen sisään ja ulos
  • Viestintä – myös mobiilisovelluksen avulla.
VARAA MAKSUTON JÄRJESTELMÄESITTELY

”Quinyxissä parasta on läpinäkyvyys. Valta ja vastuu jakautuvat eri käyttäjien kesken nyt oikealla tavalla ja ylimääräisiä prosesseja ei esimerkiksi työvuorosuunnitteluun tarvita. Quinyxin mobiilitoimintoja kiittävät myös työntekijät.” Lue Tuomi Logistiikan asiakastarina!

Heidi Heinonen, HRD-asiantuntija, Tuomi Logistiikka

Lisätietoja Quinyxin mahdollisuuksista antavat mielellään