Quinyx on markkinoiden paras työajanhallinnan ja työvuorosuunnittelun järjestelmä organisaatioille, joissa on tarpeen suunnitella työvuoroja – ja pitää ne takataskussa. Quinyx pesee muut vastaavat järjestelmät mobiili- ja viestintäominaisuuksiensa vuoksi. Tekoäly auttaa taustalla työvuorojen suunnittelussa sekä trendien ja poikkeamien povaamisessa.

Quinyx-työajanhallintajärjestelmä ytimekkäästi:

  • Kaikki samassa systeemissä. Hoidat Quinyx-järjestelmällä niin työajanhallinnan, työvuorojen suunnittelun, viestinnän kuin palkkakustannusten hallinnankin.
  • Ihmiset oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Quinyxin avulla varmistat, että tiimi on palvelemassa asiakkaita silloin kun pitää – tiimin työsuhdetiedot huomioiden, tietenkin.
  • Tämän päivän teknologiaa. Quinyx on pilvipalvelu, joka skaalautuu. Se kulkee mobiilisti sekä esihenkilöiden että tiimiläisten taskussa. Tekoäly auttaa optimoimaan työvuorosuunnitelmat. Koneoppimisen avulla myös ennustat tulevaa: tunnistat trendit ja povaat poikkeamat.

Tämän ajan työvuorosuunnittelussa ei siis sähköpostirumbaa tai Excel-palapeliä enää pyöritellä. Voimankäyttökurssikaan ei ole tarpeen; Quinyx-työvoimanhallintajärjestelmän avulla hoidat työvuorosuunnittelun vaivatta. Esihenkilöiden aika vapautuu siihen työhön, missä heitä eniten tarvitaan: johtamiseen ja henkilöstön kehittämiseen.

Quinyx on pilvipalvelupohjainen työajanhallintajärjestelmä (Workforce Management, WFM), josta hyötyvät työvuorojen suunnittelun kanssa painiskelevat organisaatiot. Quinyx on oikea valinta esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalle sekä majoitus- ja ravintolaliiketoimintaan.

VARAA MAKSUTON JÄRJESTELMÄESITTELY

Asiakas- ja työpäiväkokemus käsi kädessä

Quinyxin avulla suunnittelet työvuorot älykkäästi. Työtä tehdään oikeiden ihmisten toimesta – juuri siellä missä pitää, silloin kun pitää. Varmistat yllättävissäkin tilanteissa, että henkilöstöä riittää, ja he ovat paikalla oikea-aikaisesti. Asiakaskokemus ei sakkaa!

Quinyx-järjestelmän käyttö mahdollistaa työntekijöiden tasavertaisen kohtelun. Tiedot liukumista, lomasaldoista ja työvuorotoiveista ovat keskitetysti saatavilla. Voit osallistaa myös työntekijät oman työnsä suunnitteluun – arvo kasvaa molempiin suuntiin, kun itsenäinen työvuorosuunnittelu mahdollistuu.

Myös automaattinen työvuorosuunnittelu on jo täällä! Tätä täydentävät älykkäät ehdotukset: järjestelmä voi ehdottaa sopivia ihmisiä vuoroihin tai sijaistamaan esimerkiksi sairastapausten osalta jo julkaistun työvuorolistan arjessa. Älykkäiden ehdotusten kohdalla voidaan ottaa huomioon myös työvuorotoiveet ja poissaolohakemukset.

Kaikki viestintä työntekijöille sujuu suoraan Quinyx-järjestelmän avulla. Mobiilisti, tottakai. Tällä kaikella varmistat, että työ ei kuormita liikaa ja yksilölliset toiveet hallitaan. Työpäiväkokemus kohentuu!

Pysy pulssilla: Osana tietopohjaista työvoimanhallintaa voidaan Quinyx Pulse -toiminnolla tehdä myös työilmapiirin mittarointia. Ihmisten on helppo ja nopea vastata kyselyihin omalta puhelimelta: 🙂 / 🙃

Työtyytyväisyyteen vaikuttavat myös tunnustukset. Kukapa ei kaipaisi kehuja hyvin tehdystä työstä. Quinyxin tunnustustyökalujen avulla taputat työntekijää, työkaveria tai vaikka itseäsi olalle. Motivaatio hulmahtaa!

Palkkahallinnon paras kaveri

Quinyx kättelee myös palkkahallintoa. Palkka-aineiston muodostaminen ei ole maanvaiva, sillä tieto on saatavilla keskitetysti. Liittymät heittävät yläfemmaa hoitaessaan tiedonsiirron järjestelmien välillä.

Integratalaisten Quinyx- ja palkkahallinnon asiantuntijoiden avulla suoritat saumattoman integraation palkanlaskuohjelmaan. Samalla ehkä myös meistä tulee parhaita kavereitasi!

Quinyxin avulla hoidat kaiken tämän

  • Työvuorosuunnittelu, työajanseuranta, tehtävien suunnittelu ja tulkinnat
  • Liukumat ja työaikapankit
  • Lomasuunnittelu ja poissaolot
  • Budjetointi ja ennustaminen
  • Raportointi reaaliaikaisesti halutuilla dimensioilla
  • Monimuotoiset liittymät (API-rajapinnat), jotka mahdollistavat lähes kaiken datan kuljettamisen sisään ja ulos
  • Viestintä – myös mobiilisovelluksen avulla.
VARAA MAKSUTON JÄRJESTELMÄESITTELY

Järjestelmä auttaa vapauttamaan omaa kapasiteettiani suunnitteluun ja kehittämiseenkin, kun Quinyx tekee osan töistä automaattisesti taustalla. Lue case-tarina!

Minna Heikkilä, Naughty BRGR

Lisätietoja Quinyxin mahdollisuuksista antavat mielellään