Quinyx on markkinoiden paras työvoimanhallinnan ja työvuorosuunnittelun järjestelmä organisaatioille, joissa on tarpeen suunnitella työvuoroja – ja pitää ne takataskussa. Quinyx pesee muut vastaavat järjestelmät mobiili- ja viestintäominaisuuksiensa vuoksi.

Quinyx-työvoimanhallintajärjestelmä ytimekkäästi:

  • Kaikki samassa systeemissä. Hoidat Quinyx-järjestelmällä niin työajanhallinnan, työvuorojen suunnittelun, viestinnän kuin palkkakustannusten hallinnankin.
  • Ihmiset oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Quinyxin avulla varmistat, että tiimi on palvelemassa asiakkaita silloin kun pitää – tiimin työsuhdetiedot huomioiden, tietenkin.
  • Tämän päivän teknologiaa. Quinyx on pilvipalvelu, joka skaalautuu. Se kulkee mobiilisti myös esimiesten ja tiimiläisten taskussa.

Tämän ajan työvuorosuunnittelussa ei sähköpostirumbaa tai Excel-palapeliä pyöritellä. Voimankäyttökurssikaan ei ole tarpeen; Quinyx-työvoimanhallintajärjestelmän avulla hoidat työvuorosuunnittelun vaivatta. Esihenkilöiden aika vapautuu siihen työhön, missä heitä eniten tarvitaan: johtamiseen ja henkilöstön kehittämiseen.

Quinyx on pilvipalvelupohjainen työajanhallintajärjestelmä (Workforce Management, WFM), josta hyötyvät työvuorojen suunnittelun kanssa painiskelevat organisaatiot. Quinyx on oikea valinta esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalle sekä majoitus- ja ravintolaliiketoimintaan.

VARAA MAKSUTON JÄRJESTELMÄESITTELY

Asiakas- ja työpäiväkokemus käsi kädessä

Quinyxin avulla suunnittelet työvuorot älykkäästi. Työtä tehdään oikeiden ihmisten toimesta – juuri siellä missä pitää, silloin kun pitää. Varmistat yllättävissäkin tilanteissa, että henkilöstöä riittää, ja he ovat paikalla oikea-aikaisesti. Asiakaskokemus ei sakkaa!

Quinyx-järjestelmän käyttö mahdollistaa työntekijöiden tasavertaisen kohtelun. Tiedot liukumista, lomasaldoista ja työvuorotoiveista ovat keskitetysti saatavilla. Voit osallistaa myös työntekijät oman työnsä suunnitteluun – arvo kasvaa molempiin suuntiin, kun itsenäinen työvuorosuunnittelu mahdollistuu.

Viestintä työntekijöille sujuu suoraan Quinyx-järjestelmän avulla. Mobiilisti, tottakai. Tällä kaikella varmistat, että työ ei kuormita liikaa ja yksilölliset toiveet hallitaan. Työpäiväkokemus kohentuu!

Quinyx kättelee myös palkkahallintoa. Palkka-aineiston muodostaminen ei ole maanvaiva, sillä tieto on saatavilla keskitetysti. Liittymät hoitavat tiedonsiirron järjestelmien välillä.

Quinyxin avulla hoidat kaiken tämän

  • Työvuorosuunnittelu, työajanseuranta, tehtävien suunnittelu ja tulkinnat
  • Liukumat ja työaikapankit
  • Lomasuunnittelu ja poissaolot
  • Budjetointi ja ennustaminen
  • Raportointi reaaliaikaisesti halutuilla dimensioilla
  • Monimuotoiset liittymät (API-rajapinnat), jotka mahdollistavat lähes kaiken datan kuljettamisen sisään ja ulos
  • Viestintä – myös mobiilisovelluksen avulla.
VARAA MAKSUTON JÄRJESTELMÄESITTELY

Järjestelmä auttaa vapauttamaan omaa kapasiteettiani suunnitteluun ja kehittämiseenkin, kun Quinyx-järjestelmä tekee osan töistä automaattisesti taustalla. Lue case-tarina!

Minna Heikkilä, Naughty BRGR

Lisätietoja Quinyxin mahdollisuuksista antavat mielellään