Ulkoistamalla palkkahallinnon voit olla huoletta, etteikö muuan tärkeä tilitapahtuma hoituisi huolella. Priiman ulkoistetun palkanlaskennan varmistaa tämän ajan palkkapalvelu, jossa ei paljon papereita pyöritellä. Modernina palkkajärjestelmänä Mepco HRM.

Viisi syytä ulkoistaa palkanlaskenta ja palkkahallinto

  1. Otamme vastuun palkanmaksuprosessista. Pääset eroon palkanlaskennan manuaalisista rutiineista ja mappirivistöistä. Vapautat aikaa sille, mikä työssäsi on tärkeintä.
  2. Teemme töitä tiiminä kanssasi. Saat käyttöösi tämän ajan palkkahallinnon osaamisen, nimetyt palkanlaskennan asiantuntijat sekä näkemyksemme kaikilta henkilöstöhallinnon aloilta.
  3. Viemme yrityksesi palkkahallinnon 2020-luvulle. Viritämme palkanlaskennan prosessit ja järjestelmät. Ja annamme robotin tehdä ne työt, joissa se voittaa ihmisen.
  4. Järjestelmät jiiriin. Palkkahallintopalvelu tehdään Mepco HRM -palkanlaskentajärjestelmällä.
  5. Vapautat aikaa muulle työlle. Voit olla huoletta: yrityksesi tärkeä, suoraan henkilöstön tyytyväisyyteen vaikuttava prosessi toimii varmasti. 

Kun ulkoistat palkkahallinnon, sinun ei enää tarvitse huolehtia palkanlaskennasta. Palkanmaksuprosessi on virtaviivainen, palkat saapuvat henkilöstön tileille niin kuin pitää sekä palkanmaksuun liittyvät sivutyöt, kuten KATRE-kuviot, sujuvat sukkelasti.

Pääset eroon manuaalisesta työstä: mappikin on digipalvelu. Ohjelmistorobotiikan sekä integraatioiden avulla tiedot liikkuvat systeemien välillä. Autamme, kyseenalaistamme ja sparraamme toimintaanne jatkuvasti sujuvammaksi.

Tekemämme palkanlaskenta on sataprosenttisen laadukasta. Sama prosenttiluku pätee asiakastyytyväisyyteen.


“Integratassa arvostan erityisesti sitä, että ihmiset keskustelevat asioistamme myös keskenään ja ehdottavat aktiivisesti meille mietittyjä ratkaisuja.”

Heidi Räsänen, Head of HR, Plan International

Palkanlaskentaohjelmisto omaan käyttöön?

Toisinaan on tärkeää pitää palkkahallinto omissa käsissä. Autamme mielellämme:

Mietit vielä? Ländää lukupaketiin, joka auttaa alkuun palkkahallinnon ulkoistuksessa

Pohditko vielä, miten pääsisit parhaiten alkuun palkkahallinnon ulkoistuksessa? Lue oheisesta lukupaketista integratalaiset vinkit palkanlaskennan ulkoistukseen.

LÄNDÄÄ LUKUPAKETTIIN

Valmis priimaan palkanlaskentaan? Ota yhteyttä!

Kerro meille, miten voisimme auttaa. Vastaamme viestiisi sukkelasti!

Tai soita meille suoraan:

Veli-Ville (Vellu) Kasurinen

Myynti veli-ville.kasurinen@integrata.fi 050 354 1960