Moderni palkanlaskenta ja palkkahallinnon ulkoistus? Jätä palkanlaskennan valikoidut vaivasi meille ja voit olla huoletta, etteikö muuan tärkeät tilitapahtumat hoituisi huolella. Priiman palkkahallinnon varmistaa tämän ajan palkkapalvelu, jossa ei paljon papereita pyöritellä. Modernina palkkajärjestelmänä Mepco HRM. Palkat myös maksatetaan helposti ja tietoturvallisesti HumHum HR -sovelluksellamme.

Viisi perustetta ulkoistaa palkanlaskenta ja palkkahallinto

  1. Otamme vastuun palkanmaksuprosessista. Pääset eroon palkanlaskennan manuaalisista rutiineista ja mappirivistöistä. Vapautat aikaa sille, mikä työssäsi on tärkeintä.
  2. Teemme töitä tiiminä kanssasi. Saat käyttöösi tämän ajan palkkahallinnon osaamisen, nimetyt palkkapalveluasiantuntijat sekä näkemyksemme kaikilta henkilöstöhallinnon aloilta.
  3. Viemme yrityksesi palkkahallinnon 2020-luvulle. Viritämme palkanlaskennan prosessit ja järjestelmät. Ja annamme robotin tehdä ne työt, joissa se voittaa ihmisen. HumHum HR -appimme avulla palkat voidaan maksaa modernisti, tietoturvallisesti (ja aivoterveellisesti 🧠)
  4. Järjestelmät jiiriin. Palkkahallintopalvelu tehdään Mepco HRM -palkanlaskentajärjestelmällä.
  5. Vapautat aikaa olennaiseen. Voit olla huoletta: yrityksesi tärkeä, suoraan henkilöstön tyytyväisyyteen vaikuttava prosessi toimii varmasti. 

Kun ulkoistat palkkahallinnon, sinun ei enää tarvitse huolehtia palkanlaskennasta. Palkanmaksuprosessi on virtaviivainen: palkat tipahtavat henkilöstön tileille tietoturvallisesti tiptop ja palkanmaksuun liittyvät sivutyöt, kuten Tulorekisteri-tehtävät, sujuvat sukkelasti.

Pääset eroon manuaalisesta työstä: meillä mappikin on digipalvelu. Ohjelmistorobotiikan sekä integraatioiden eli palkanlaskennan automaation avulla tiedot liikkuvat systeemien välillä. Autamme, kyseenalaistamme ja sparraamme toimintaanne jatkuvasti sujuvammaksi.

Tuottamamme palkkapalvelu on sataprosenttisen laadukasta. Samaan prosenttilukuun pyritään tietysti asiakastyytyväisyydessä.


“Integratassa arvostan erityisesti sitä, että ihmiset keskustelevat asioistamme myös keskenään ja ehdottavat aktiivisesti meille mietittyjä ratkaisuja.”

Heidi Räsänen, Head of HR, Plan International

Palkanlaskentaohjelmisto omaan käyttöön?

Toisinaan on tärkeää pitää palkkahallinto omissa käsissä. Autamme mielellämme:

Mietit vielä? Ländää lukupakettiin, joka auttaa alkuun palkkahallinnon ulkoistuksessa

Pohditko vielä, miten pääsisit parhaiten alkuun palkkahallinnon ulkoistuksessa? Lue oheisesta lukupaketista integratalaiset vinkit palkanlaskennan ulkoistukseen.

LÄNDÄÄ LUKUPAKETTIIN

Valmis priimaan palkanlaskentaan? Ota yhteyttä!

Kerro meille, miten voisimme auttaa. Vastaamme viestiisi sukkelasti!