Ulkoistamalla palkkahallinnon voit olla huoletta, etteikö muuan tärkeä tilitapahtuma hoituisi huolella. Priiman palkanmaksun varmistaa tämän ajan palkkapalvelu, jossa ei paljon papereita pyöritellä.

Viisi syytä ulkoistaa palkkahallinto

  1. Otamme vastuun palkanmaksuprosessista. Pääset eroon manuaalisista rutiineista ja mappirivistöistä. Vapautat aikaa sille, mikä työssäsi on tärkeintä.
  2. Teemme töitä tiiminä kanssasi. Saat käyttöösi tämän ajan palkkahallinnon osaamisen, nimetyt palkka-asiantuntijat sekä näkemyksemme kaikilta henkilöstöhallinnon aloilta.
  3. Viemme yrityksesi palkkahallinnon 2020-luvulle. Viritämme prosessit ja järjestelmät. Ja annamme robotin tehdä ne työt, joissa se voittaa ihmisen.
  4. Järjestelmät jiiriin. Palkkahallintopalvelu tehdään Mepco HRM -järjestelmällä.
  5. Vapautat aikaa muulle työlle. Voit olla huoletta: yrityksesi tärkeä, suoraan henkilöstön tyytyväisyyteen vaikuttava prosessi toimii varmasti. 

Kun ulkoistat palkkahallinnon, sinun ei enää tarvitse huolehtia palkkahallinnon kiemuroista. Palkanmaksuprosessi on virtaviivainen, palkat saapuvat henkilöstön tileille niin kuin pitää sekä palkanmaksuun liittyvät sivutyöt, kuten vuosi-ilmoitukset, sujuvat sukkelasti.

Pääset eroon manuaalisesta työstä: mappikin on digipalvelu. Ohjelmistorobotiikan sekä integraatioiden avulla tiedot liikkuvat systeemien välillä. Autamme, kyseenalaistamme ja sparraamme toimintaa jatkuvasti sujuvammaksi.

Tekemämme palkanlaskenta on sataprosenttisen laadukasta. Sama prosenttiluku pätee asiakastyytyväisyyteen.


Ihmiset tekevät tiimin

Yrityksesi palkkapalvelusta vastaavat aina integratalaiset ihmiset. Palkkapalveluasiantuntijamme ovat tämän ajan eksperttejä, joita ei kamalasti kiristele.

Meillä on selkeät, usean asiakkaan kanssa kehitetyt ja testatut toimintatavat, jotka ohjaavat tekemistämme. Emme toki lukkiudu niihin liikaa: asiakaskohtaisuus huomioidaan aina.

Yrityksellesi sopivat työnkulut ja systeemit on helppo omaksua ja ottaa järkikäyttöön avullamme. Palkkahallintopalvelu tehdään Mepco HRM -järjestelmällä.

Asiakkaana olet yksi meistä. Ennakoimme, viestimme, kehitämme ja myötävaikutamme arjessasi. Jos joskus mokaamme, kerromme siitä reilusti ja laitamme kuviot takaisin kuosiin.

“Integratassa arvostan erityisesti sitä, että ihmiset keskustelevat asioistamme myös keskenään ja ehdottavat aktiivisesti meille mietittyjä ratkaisuja.”

Heidi Räsänen, Head of HR, Plan International

Haluatko hoitaa palkka­hallinnon itse?

Toisinaan on tärkeää pitää palkkahallinto omissa käsissä. Autamme mielellämme:

Valmis palkkahallintoautuuteen? Ota yhteyttä.

Veli-Ville (Vellu) Kasurinen

Myynti veli-ville.kasurinen@integrata.fi 0503541960

Tuomas Schwartz

Myynti tuomas.schwartz@integrata.fi 0505512931