Ulkoistamalla palkkahallinnon voit olla huoletta, etteikö muuan tärkeä tilitapahtuma hoituisi huolella. Priiman ulkoistetun palkanlaskennan varmistaa tämän ajan palkkapalvelu, jossa ei paljon papereita pyöritellä.

Viisi syytä ulkoistaa palkanlaskenta ja palkkahallinto

  1. Otamme vastuun palkanmaksuprosessista. Pääset eroon palkanlaskennan manuaalisista rutiineista ja mappirivistöistä. Vapautat aikaa sille, mikä työssäsi on tärkeintä.
  2. Teemme töitä tiiminä kanssasi. Saat käyttöösi tämän ajan palkkahallinnon osaamisen, nimetyt palkanlaskennan asiantuntijat sekä näkemyksemme kaikilta henkilöstöhallinnon aloilta.
  3. Viemme yrityksesi palkkahallinnon 2020-luvulle. Viritämme palkanlaskennan prosessit ja järjestelmät. Ja annamme robotin tehdä ne työt, joissa se voittaa ihmisen.
  4. Järjestelmät jiiriin. Palkkahallintopalvelu tehdään Mepco HRM -palkanlaskentajärjestelmällä.
  5. Vapautat aikaa muulle työlle. Voit olla huoletta: yrityksesi tärkeä, suoraan henkilöstön tyytyväisyyteen vaikuttava prosessi toimii varmasti. 

Kun ulkoistat palkkahallinnon, sinun ei enää tarvitse huolehtia palkanlaskennasta. Palkanmaksuprosessi on virtaviivainen, palkat saapuvat henkilöstön tileille niin kuin pitää sekä palkanmaksuun liittyvät sivutyöt, kuten vuosi-ilmoitukset, sujuvat sukkelasti.

Pääset eroon manuaalisesta työstä: mappikin on digipalvelu. Ohjelmistorobotiikan sekä integraatioiden avulla tiedot liikkuvat systeemien välillä. Autamme, kyseenalaistamme ja sparraamme toimintaanne jatkuvasti sujuvammaksi.

Tekemämme palkanlaskenta on sataprosenttisen laadukasta. Sama prosenttiluku pätee asiakastyytyväisyyteen.


Ihmiset tekevät tiimin

Yrityksesi palkkapalvelusta vastaavat aina integratalaiset ihmiset. Palkkapalveluasiantuntijamme ovat tämän ajan eksperttejä, joita ei kamalasti kiristele.

Meillä on selkeät, usean asiakkaan kanssa kehitetyt ja testatut toimintatavat, jotka ohjaavat tekemistämme. Emme toki lukkiudu niihin liikaa: asiakaskohtaisuus huomioidaan aina.

Yrityksellesi sopivat palkanlaskennan työnkulut ja palkkahallinnon systeemit on helppo omaksua ja ottaa järkikäyttöön avullamme. Palkkahallintopalvelu tehdään Mepco HRM -palkanlaskentajärjestelmällä.

Asiakkaana olet yksi meistä. Ennakoimme, viestimme, kehitämme ja myötävaikutamme arjessasi. Jos joskus mokaamme, kerromme siitä reilusti ja laitamme kuviot takaisin kuosiin.

“Integratassa arvostan erityisesti sitä, että ihmiset keskustelevat asioistamme myös keskenään ja ehdottavat aktiivisesti meille mietittyjä ratkaisuja.”

Heidi Räsänen, Head of HR, Plan International

Haluatko hoitaa palkanlaskennan ja palkka­hallinnon itse?

Toisinaan on tärkeää pitää palkkahallinto omissa käsissä. Autamme mielellämme:

  • Palkanlaskennan järjestelmän toimituksessa ja käyttöönotossa
  • Palkanlaskennan osa-ulkoistuksessa
  • Palkanlaskennan prosessien kehittämisessä
  • Tarjoamalla lisäkäsiä eli varahenkilöpalvelua palkkahallinnon rutiineihin

Valmis priimaan, ulkoistettuun palkanlaskentaan? Ota yhteyttä!

Kerro meille, miten voisimme auttaa. Vastaamme viestiisi sukkelasti!

Apunasi myös integratalaiset:

Veli-Ville (Vellu) Kasurinen

Myynti veli-ville.kasurinen@integrata.fi 0503541960

Tuomas Schwartz

Myynti tuomas.schwartz@integrata.fi 0505512931