Etsitkö priimaa palkanlaskentajärjestelmää? Haluatko ulkoistaa palkkahallinnon? Kaipaatko kehittyvää HR-järjestelmää? Saako olla kehityksen tueksi integratalainen Mepco-konsultti? Olet oikealla sivulla. Mepco HRM taipuu moninaisiin tarpeisiin.

Mepco HR-järjestelmä taskukoossa:

 • Mepco HRM on HR- ja palkanlaskentajärjestelmä yhdessä paketissa. Et siis tarvitse erillistä HR-järjestelmäintegraatiota! Sopii niin isoille kuin pienillekin yrityksille.
 • Tiedot aina ajan tasalla. Kun käytät Mepcoa sekä HR- että palkkajärjestelmänä, ei järjestelmien välille tarvitse tunkata liittymää. Mepco ei myöskään pimitä tietoja. Raportoit läpinäkyvästi ja viet vaivatta dataa muista järjestelmistä!
 • Taipuu työehtosopimuksiin maan- ja kuunkierron välillä. Suomen rajojen sisällä se toteuttaa kaikki lainsäädännön vaatimukset.
 • Hankit Mepco HRM:n meiltä kk-maksullisena pilvipalveluratkaisuna. Myös Mepco Web tulee mukana taskussa.
 • HumHum HR on Integratan HR- ja palkkahallintoappi, joka vie maksatuksen ja HR-viestinnän huomisen puolelle. Sovelluksemme on mahdollista integroida Mepco HRM:ään.

Integratalaisten käyttökokemusten mukaan Mepco HRM on käytettävyydeltään palkanlaskentajärjestelmävaihtoehtojen ykkönen. Kumppanimme Accountor Suomen videolla (45 sek) integratalainen palkkapalveluasiantuntija Meri Räsänen kertoo omat korulauseensa käytettävyydestä:

Mepco on monipuolinen ja helppokäyttöinen järjestelmä.

Integratalainen palkka-asiantuntija Meri Räsänen

Mepco HR-järjestelmänä

Mepco HRM tarjoaa monipuolisen tavan tehostaa kaikkia HR-prosesseja rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen. Mukana tulee helppokäyttöinen selainpohjainen Web-versio, kuin myös seuraavat käyttäjäkohtaiset hyödyt:

📂 Työntekijälle tehokkaita tapoja tehdä ja tuoreet tiedot:

 • Sujuvasti sekunneissa. Helppo päivittää omia henkilökohtaisia tietoja, tallettaa sairauspoissaolotodistus tai verokortti.
 • Aina ajantasaiset tiedot: palkkalaskelma, jäljellä olevat lomapäivät tai sovittujen lomien ajankohdat.
 • Eroon tunnarituskasta. Kirjautuminen omilla AD-tunnuksilla, erillisiä tunnareita ei tarvita.

📊 Etuja esihenkilöille datan avulla:

 • Ei enää karmeita kalenterivirityksiä. Lomat ja poissaolot työpöydällä janoina.
 • Dataa sataa. Esihenkilön janotessa raportteja, saatavilla on: lomat, poissaolot, henkilötiedot, ylityöt…
 • Tietojen helppo päivitettävyys ja koko työsuhteen elinkaari yhdellä iskulla. Hallinnoit halutessa omien työntekijöidesi tietoja.
 • Järjestelmä, joka arvostaa aikaasi. Simppeli käyttöliittymä ohjaa täyttämään tiedot oikein. Myös työsopimukset ja -todistukset suoraan systeemistä.

🌚 HR voi helposti välttyä harmailta hiuksilta:

 • HR-prosessien ja palkanlaskennan automatisointiin muotoilemme Mepcoon omat prosessit: työsuhdetietojen ylläpitäminen, palkkatietojen muuttaminen, osaamisen hallinta…
 • Hälytysviestit huojentamaan. Seuraa synttäreitä tai palvelusvuosia, koeajan tai määräaikaisuuden päättymistä, sairauspoissaoloja, sertifikaattien eräpäiviä…
 • Helpottaa myös työterveyshuoltoon liittyviä tehtäviä.
 • Historiatietojen raportointi on tältä vuosikymmeneltä.
 • Käyttöoikeuksien määrittely ei teetä harmaita hiuksia. Integratalaisten Mepco-asiakkaat saavat samat käyttöoikeudet, kuin konsulteilla. Pääkäyttäjänä teet raportteja, päivität työsopimus-/työtodistuspohjia ja luot uutta HR-sisältöä.
 • Halutessasi hoidamme koko pääkäyttäjyyden.

Mepco Palkat – paras palkanlaskentajärjestelmä

Palkanmaksujärjestelmä jiiriin? Moderni palkkahallintopalvelu tehdään Mepco HRM -palkanlaskentaohjelmalla, jonka avulla hoidat homman itse tai ulkoistat palkat helposti integratalaisten huomaan.

Kun valitset priiman palkanlaskennan integratalaisilta, palkanlaskenta ei ole enää päänvaivasi. Otamme vastuun kokonaisuudesta, laitamme tiedon kulkemaan kerrasta ja vaivaamme sinua vain niissä asioissa, joihin ihan oikeasti tarvitsemme apuasi.

Otamme kopin kokonaisuudesta, kuoppaamme turhan manuaalityön ja muotoilemme Mepcon myötäilemään HR:n ja palkkahallinnon prosesseja.

Toisinaan on tärkeää pitää palkkahallinto omissa käsissä. Autamme mielellämme myös tässä.

Näin autamme, kun haluat hoitaa palkanlaskennan itse:

 • Tehostamme prosesseja. Teemme palkanlaskentajärjestelmän käyttöönoton kanssasi. Käyttöönoton jälkeen saat kotiinviemisiksi asiantuntemukseemme perustuvat prosessit, jotka olemme muotoilleet yhdessä.
 • Automatisoimme kokonaisuutta. Integroimme Mepcon muihin järjestelmiin, kuten työajanseurantaan ja kirjanpitoon.
 • Teemme mm. Tulorekisteri-arjestasi vähemmän työlästä ja räjäytämme paperit pöydiltä. Automaattiset toiminnot karsivat kuraa – jotta voisit keskittyä omaan ydinosaamiseesi.
 • Autamme ja oivallutamme milloin vain. Paitsi kesälomalla ja keskiyöllä.


Minimoit manuaalityön

Konsulttejamme et saa kotiinviemisiksi, mutta muuten integratalaisten Mepco-ammattilaisten kokenut tiimi on käytettävissäsi kaikissa järjestelmään liittyvissä kysymyksissä, tai kun haluat kehittää toimintaa. Ethän suotta haudo yhteydenottoa kuukausitolkulla – pystymme astumaan apuun nopeallakin aikataululla!

Integratalaiseen Mepco-osaamiseen kuuluu myös minimoida manuaalityö: Helpotamme palkanlaskennan työtä muuntamalla maineeltaan kuivat manuaalirutiinit automaattisiksi ohjelmistorobotiikan avulla. Mepcoa on siis mahdollista avullamme automatisoida lisää 🤖

Autamme korjaamaan kankeat prosessit ja otamme uudet ominaisuudet kanssasi käyttöön. Tsekkaamme myös, että kokonaisuus toimii järkiperäisesti ja tarvittaessa rakennamme liittymät.

KATRE-kuvioiden kummastuttaessa on hyvä tietää myös, että järjestelmä tukee Tulorekisteri-ilmoittamista ja integratalaisten Tulorekisteri-osaaminen on huippuluokkaa.

Palkankorjaukset ovat Tulorekisterissä työläitä.

Tarvitsetko apua?

Tarjoamme lisäksi myös tarpeisiin räätälöityä koulutusta. Jos puolestasi olet jo kokenut Mepco-asiantuntija, tai toimit vaikkapa pääkäyttäjänä, voit toki myös tänne asti luettuasi hakea meille töihin. Tsekkaa avoimet Mepco-työpaikat tai jos sopivia rekryjä ei ole auki, laita avoin hakemus tai liity Taitomo-talenttiyhteisöömme!

Harmittomampi HR sovelluksella?

HumHum HR on Integratan HR- ja palkkahallintoappi, joka vie maksatuksen ja HR-viestinnän huomisen puolelle. Sovelluksemme on myös mahdollista integroida Mepco HRM:ään: Työntekijöille voidaan toteuttaa loma- ja poissaoloilmoittaminen suoraan sovellukseen.

Koska uurramme uraa karsimalla kuraa, poistamme yritysten työntekijöiden työpäivistä turhaa hukkaa. Mepco-integraation avulla työntekijä voi ilmoittaa poissaolosta tai hakea lomaa sovelluksella. Esihenkilö voi tehdä hyväksynnät lomien ja poissaolojen osalta HumHum HR -appissa, jonka jälkeen hyväksytyt poissaolot siirretään Mepcoon. Työntekijä voi myös päivittää omia tietojaan helposti ja nopeasti apin avulla. Mikäli palkkajärjestelmänä on Mepco HRM, voidaan myös palkkalaskelma näyttää työntekijälle HumHum HR:ssä, jolloin erilliskirjautumisesta verkkopankkiin palkkatiedon perässä ei enää tarvita.

HumHum HR voidaan Mepcon lisäksi integroida myös Sympa HR:ään.

Mepcon mahtavuudesta ja HumHumista kertovat mielellään lisää