Matkalaskujen laatiminenhan on sinunkin lempipuuhaasi? Koska kukaan ei varsinaisesti nauti kuittirumbasta, anna meidän tehdä matka- ja kuluhallinta sujuvammaksi. Se voi olla myös helppoa, kun homma hoidetaan järkiperäisellä työnkululla ja järjestelmällä. Tarvittaessa hoidamme kumppanina koko matkareskontrasi.

Mielekästä matkalaskutusta

 • Mutkaton matkalaskuprosessi. Kun matkalaskujen ja -kulujen käsittely on virtaviivainen kokonaisuus, voi matkalaskut ottaa asiakseen missä ja milloin vain. Tieto liikkuu, virheet vähenevät ja nopeus lisääntyy.
 • Mobiilisti, tietenkin! Kuitit talteen älylaitteeseen ja GPS kilometriesi kintereille. Tämän päivän matka- ja kuluhallinta pysyy ajan tasalla myös liikkeessä.
 • Ulkoista matkareskontran pyöritys. Otamme halutessasi haltuun koko matkareskontran.
 • Järkevä järjestelmä ohjaa suuntaa. Matka- ja kuluhallinta hoidetaan kätevästi Visma M2 -järjestelmällä tai Acubiz EMS:llä.

Matka- ja kuluhallinta yhdistetään sujuvaksi kokonaisuudeksi tehokkaiden työnkulkujen ja järkevän järjestelmän täsmäiskulla. Näin nopeutetaan hallinnollisia rutiineja ja vähennetään virheitä. Kun ratkaisu on yhdistettävissä mutkattomasti muihin taloushallinnon järjestelmiin, myös jo olemassa olevat työnkulut tehostuvat.

Toimivasti toteutettu matka- ja kuluhallintapalvelu tekee muutakin kuin latoo pelkät matkalaskut: matkasuunnitelmien käsittely sekä ajokilometri- ja kululaskutus kuuluvat kokonaisuuteen. Kuitit kuvataan puhelimella ja GPS tallentaa kilometrit.

Kun manuaalinen tiedonsyöttö karsitaan minimiin ja kattava raportointi auttaa kokonaisuuden hallinnassa, säästät aikaa. Ja hermoja.

VARAA MAKSUTON JÄRJESTELMÄESITTELY

Matkalaskujärjestelmän avulla hoidat kaiken tämän:

 • Matkalaskut
 • Kululaskut
 • Luottokorttitapahtumat
 • Matkatilitapahtumat
 • Yhteydet maksu-ja kirjanpitojärjestelmiin
 • Verottajan matkakorvausten automaattipäivitykset
 • Tietojen suora siirto tulorekisteriin

Integrata tarjoaa matka- ja kuluhallintaan jokaiselle jotakin. Tarpeistasi riippuen suosittelemme joko Visma M2 matka- ja kuluhallintajärjestelmää tai Acubiz EMS -kuluraportointityökalua.

VARAA MAKSUTON JÄRJESTELMÄESITTELY

Matkareskontra vapauttaa aikaa

Haluatko sujuvoittaa matkalaskuihin liittyvää hallinnollista hommaa? Matkareskontra hoitaa puolestasi matka- ja kuluhallintaan liittyvät päivittäiset rutiinit.

Otamme haltuun esimerkiksi laskujen kuittitarkastukset, kululajitarkistukset, maksatukset, kirjanpitoajot, Tulorekisteri-ilmoitukset sekä matkalaskujärjestelmän pääkäyttäjyyden.

Matkareskontrasta vastaavat aina integratalaiset ihmiset. Asiakkaana olet yksi meistä. Meillä on selkeät, usean asiakkaan kanssa kehitetyt ja testatut toimintatavat, jotka ohjaavat tekemistämme.

Ennakoimme, viestimme, kehitämme ja myötävaikutamme arjessasi. Jos joskus kompuroimme, kerromme siitä reilusti ja laitamme kuviot takaisin kuosiin.

Valmis keventämään matkalaskurumbaa? Ota yhteyttä.