Kun kaipaat suuntaa henkilöstö- tai palkkahallintoon, integratalainen aivotyö avustaa. Konsulttia emme lupaa kotiinviemisiksi, mutta muutoin olemme tiukasti tukenasi.

Saammeko auttaa?

  • Paremmat prosessit ja rivakat rutiinit. Työnkulut kannattaa virittää viisaiksi. Säästät kaikkien aikaa. Ja hermoja. Kun prosessit ovat priimaa, sujuu myös uuden järjestelmän käyttöönotto kevyemmin.
  • Järjestelmät jiiriin. Etkö tiedä, millainen järjestelmä tukisi tekemistänne timanttisesti? Selvitetään se yhdessä.
  • Automatisoidaan manuaaliset manööverit. Annetaan maineeltaan kuivat hommat robottien tehtäväksi ja integraatioiden siirrellä tietoja hallitusti itsekseen.
  • Pro-meininkiä projektijohtoon. Kun kaipaat luotettavaa läpivientiä HR-projektillesi, anna integratalaisen hoitaa homma.

Mikäli HR:n, palkkahallinnon, työajanhallinnan tai johtamisen kenttä vaikuttaa vaikealta etkä oikein tiedä mistä aloittaa muutos, kutsu kylkeesi integratalainen ihmiskonsultti. Kehitämme, autamme hankinnoissa, piirrämme HR:n strategisen tiekartan ja palastelemme projektit.

Koska vetäisin konsulttikortin?

Konsultointi pelastaa pakan erityisesti silloin, kun suunnittelette muutoksia toimintaanne.

Tuomme ässänä hihasta asiakastyöstä kertyneen osaamisemme korttipöytään, jotta sinun ei tarvitse tuskailla tiimittä tai pelata pasianssia perjantai-iltapäivisin. Koska olemme HR:n ja palkkahallinnon syväosaajia, ovat ne haasteet harvassa, joissa jäisimme vain käsienheiluttelijoiksi.

Aivotyö avuksesi? Ota yhteyttä.