Etsitkö sopivaa HR-järjestelmää? Tutustu Sympa HR-järjestelmän hyötyihin! Se joustaa jokaiseen tarpeeseen ja palvelee koko yrityksesi henkilöstöä, aina johdosta ja esihenkilöistä hooärrään ja asiantuntijoihin.

Miksi Sympa?

  • Helppokäyttöinen HR-järjestelmä koko yrityksen tarpeisiin. Siitä hyötyvät niin HR, johto, esihenkilöt kuin henkilöstökin.
  • Joustaa jokaiseen tarpeeseen. Sympa-järjestelmää voi muokata yrityksen tarpeiden mukaan jo käyttöönottovaiheessa – ja sen jälkeen. Esimerkiksi uusien prosessien tai lomakkeiden lisääminen sujuu sutjakasti.
  • Et jää yksin. Pääkäyttäjät saavat tunnukset Sympan supporttiin, josta löytyy kattavat ja yksityiskohtaiset ohjeet Sympan toiminnallisuuksista. Integratalaiset toki auttavat myös!
  • HR-tieto johtamisen tueksi. Sympan raportointiominaisuudet ovat huiput! Raportteja voi tallentaa, jakaa, ja kuka tahansa pystyy tekemään raportin niistä tiedoista, joiden näkemiseen hänellä on oikeudet. Raportteihin saa myös grafiikkaa ja ne voi halutessaan ladata kaikkien rakastamaan Exceliin.
  • HR-viestintä huomisen puolelle. HumHum HR -sovelluksemme on mahdollista integroida Sympaan hyväksyttyjen lomien ja poissaolotietojen osalta.

Harmittomampi HR sovelluksella?

HumHum HR on Integratan HR- ja palkkahallintoappi, joka on mahdollista osin integroida Sympaan. Sovelluksesta voidaan siirtää Sympaan hyväksytyt loma- ja poissaolojaksot.

HumHum HR voidaan integroida lomien ja poissaolotietojen osalta myös Mepco HRM:ään.

Haluatko kuulla lisää Sympasta tai HumHumista? Asiantuntijamme auttavat