Etsitkö sopivaa HR-järjestelmää? Tutustu Sympa HR -järjestelmän hyötyihin! Se joustaa yrityksesi tarpeiden mukaan ja palvelee koko yrityksesi henkilöstöä johdosta HR:n kautta asiantuntijoihin.

Miksi Sympa HR?

  • Helppokäyttöinen HR-järjestelmä koko yrityksen tarpeisiin. Siitä hyötyvät niin HR, johto, esimiehet kuin henkilöstökin.
  • Joustaa yrityksen tarpeisiin. Sympa HR -järjestelmää voi muokata yrityksen tarpeiden mukaan jo käyttöönottovaiheessa ja sen jälkeen. Esimerkiksi uusien prosessien tai lomakkeiden lisääminen sujuu sutjakasti.
  • Et jää yksin. Pääkäyttäjät saavat tunnukset Sympan tukiportaaliin, josta löytyy kattavat ja yksityiskohtaiset ohjeet Sympa HR:n toiminnallisuuksiin. Integratalaiset toki auttavat myös!
  • HR-tieto johtamisen tueksi. Sympa HR -järjestelmän raportointiominaisuudet ovat huiput! Raportteja voi tallentaa, jakaa ja kuka tahansa pystyy tekemään raportin niistä tiedoista, joiden näkemiseen hänellä on oikeudet. Raportteihin saa myös grafiikkaa ja ne pystyy latamaan kaikkien rakastamaan Exceliin.

Haluatko kuulla lisää? Keskustele asiantuntijan kanssa!

Mirja Kanerva

Asiakkuudet mirja.kanerva@integrata.fi 050 323 0932

Mari Kuusela

Projektit ja konsultointi, HR mari.kuusela@integrata.fi 040 543 6993