Etsitkö sopivaa HR-järjestelmää? Tutustu Sympa HR -järjestelmän hyötyihin! Se joustaa jokaiseen tarpeeseen ja palvelee koko yrityksesi henkilöstöä, aina johdosta ja esihenkilöistä hooärrään ja asiantuntijoihin.

Miksi Sympa HR?

  • Helppokäyttöinen HR-järjestelmä koko yrityksen tarpeisiin. Siitä hyötyvät niin HR, johto, esihenkilöt kuin henkilöstökin.
  • Joustaa jokaiseen tarpeeseen. Sympa HR -järjestelmää voi muokata yrityksen tarpeiden mukaan jo käyttöönottovaiheessa – ja sen jälkeen. Esimerkiksi uusien prosessien tai lomakkeiden lisääminen sujuu sutjakasti.
  • Et jää yksin. Pääkäyttäjät saavat tunnukset Sympan supporttiin, josta löytyy kattavat ja yksityiskohtaiset ohjeet Sympa HR:n toiminnallisuuksista. Integratalaiset toki auttavat myös!
  • HR-tieto johtamisen tueksi. Sympa HR:n raportointiominaisuudet ovat huiput! Raportteja voi tallentaa, jakaa, ja kuka tahansa pystyy tekemään raportin niistä tiedoista, joiden näkemiseen hänellä on oikeudet. Raportteihin saa myös grafiikkaa ja ne voi halutessaan ladata kaikkien rakastamaan Exceliin.

Haluatko kuulla lisää? Asiantuntijamme auttavat

Mari Kuusela

Projektit ja konsultointi, HR mari.kuusela@integrata.fi 040 543 6993