Tuskin tulee täytenä yllätyksenä, että suhtaudumme HR-hommiin ja osaamisen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen suurella sydämellä ja hymy herkässä – kuin ihminen. HRD (Human Resource Development) on apu etenkin asiantuntijavetoisille yrityksille osaamisen ja työelämän kehittämiseen ja uusiutuvaan uraan.

Palvelu pähkinänkuoressa

 • Onnistunut asiantuntijuus​. Osaamisen johtamisen palvelukokonaisuus​, jossa pureudutaan asiantuntijuuteen eri rooleissa. On sitten tarve työelämätaitojen päivittämiselle tai urapolkujen hahmottamiselle, meiltä löytyy osaamista organisaation kyvykkyyksien kartoittamiseen, kuin myös yksittäisten osaamisten kehittämiseen.
 • Asiantuntija avuksi. Tarjolla tosiosaamista henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Hanki avuksesi integratalainen HRD-asiantuntija tai -valmentaja. Tiedossa muutakin, kuin konsultoivaa käsienheiluttelua! Tuomme integratalaisella ihmisyydellä työelämään taitoja ​ja osaamista, jotka varmistavat yrityksesi kilpailuedun ja ihmisten osaamisen kehittymisen.
 • Lisäarvoa lisäkäsistä. Osana HR-palvelua asiantuntemuksemme on kaupan niin lyhytkestoisiin muutos- ja siirtymäprojekteihin, kuin pitkäaikaiseen strategiseen osaamisen kehittämiseenkin.
 • Uusiutuva ura ja työelämä. Asiantuntijamme tulee tueksi työelämän murrokseen tai muutosjohtamiseen, kuten yrityskauppoihin tai muutosneuvotteluihin. Humaania HR-huolenpitoa yksilöllisistä uravalmennustarpeista aina isompiin koko organisaatiota koskeviin muutostilanteisiin.

Havainnollistuksia HRD-huojennuksista

 • Asiantuntija- ja esihenkilötyön tuki​. Työelämätaidot, roolit, vastuut​, valmentava ja palveleva johtaminen…joku muu, mikä?
 • Tuki osaamisen sekä kyvykkyyksien kartoittamiseen. Aina kehityskeskusteluista​ osaamisen strategiseen kehittämiseen.
 • Muutostilanteet. Yrityskulttuurimuutoksen edistäminen tai uusiutuvaan uraan ja työelämään liittyvät käännekohdat: esimerkiksi tuki työsuhteen päättämistilanteisiin sekä uraa uurtavat uravalmennukset osana exitiä.
 • Perehdytys- tai rekrytointiprosessi. Prosessien kirkastaminen​ ja työnantajakuvan tehtävät.
 • Coaching. Yksilö- tai ryhmämuotoiset valmennukset.
 • Mentorointi. Ihmiskohtainen työelämäsparraus. Myös seuraajasuunnittelu.


”Integratalainen HRD-ihminen on asiantuntijuuden sekä osaamisen kehittämisen valmennuskumppanisi.”

Hahmota osaaminen osana osaavaa tiimiä.

Jatkuva HRD helpottaa

Lyhytkestoisen osaamisen kehittämisen lisäksi voit hankkia henkilöstön kehittämisen asiantuntijan avuksi osaamisen johtamiseen, jakamaan HR-huolesi aina hamaan tulevaisuuteen! Joskus jatkuva HRD – jonka jatkuvuuden keston ja laajuuden voit itse määrittää – on ratkaisu. Tekijämme tuo taloon tarvepohjaista helpotusta silloin, kun kaipaat lisää kaistaa HR-tiimillesi, mutta tarvetta täysipäiväiselle tekijälle ei kuitenkaan ole.

Valitse jatkuva palvelu, kun

 • tavoitteena on työsuhteen elinkaaren kehittäminen​: rekrytointi ja perehdytys​, osaamisen kehittäminen​, tavoitteet ja suoriutuminen​, työhyvinvointi​ tai muut yrityskohtaiset tarpeet​
 • kaivataan kipeästi mentorointia: ​coachaus, esihenkilötaidot​, työelämätaidot​, uudistuminen…

Henkilöstövalmentaja vaikka verkkokaupasta

Asiantuntijapalveluiden verkkokaupastamme Shoppaamosta hankit henkilöstön, esihenkilötyön ja osaamisen kehittämiseen myös valmiita valmennuksia. Täsmäapua tarjolla mm. osaamisen johtamisen ohjaksiin tai yhteisöohjautuvuuden ykkösvaihteeksi esimerkiksi kulttuurimuutoksen strategisen tason edistämiseen.

Osana osaamisen kehittämistä sekä johtamista pakkaamme palvelumme myös mieluusti näköiseenne pakettiin. Kysy rohkeasti erilaisista kokonaisuuksista asiantuntijoiltamme asiantuntijoillenne!

Kiinnostuitko? Asiantuntijamme auttaa