HR-hommissa hahmottamista tai HR-järjestelmä hakusessa? Kun kelpo kumppani karsii kuraa ja ottaa vastuulleen henkilöstöhallinnon valikoidut vaivasi sekä tuo luoksesi palvelevan HR-osaston, jouhevan järjestelmän, HRD-kehitystä tai jäävuoren huippuihin työoikeudellista lakiapua, tulee hooärrästä helpompaa.

Humaani HR-palvelu

 • Keskity olennaiseen. Kun omat kädet eivät riitä, henkilöstöhallinto kannattaa hankkia terävätä tiimiltä. Saat samalla laajaa näkemystä HR:n huomisesta.
 • HR palveluna. HR-palvelu -palvelu on palvelu, joka tuo apuaivoja (ja -käsiä) HR-tekemisen tueksi. Esimerkkinä vaikka palkkayhteysihminen palveluna!
 • Työoikeus tuo lainopillista turvaa tärkeisiin liiketoiminnallisiin päätöksiin ja osana ennakoivaa tekemistä. Työsuhdejuristista apua viimeistään tilanteen enteillessä eripuraa. Verkkokaupasta myös laillisia lisäarvopalveluja: työsopimuspohja tai työsuhteen päättämissopimus.
 • Ihmisläheistä HR:ää. Autamme asiakasta karsimaan kuraa kehittämällä HR-tekemistä ja tuottamalla HR-palvelua, joka tuo turvaa. HRD:n avulla teet huomisen työelämää. Tai ostat osaamisen kehittämiseen apua verkkokaupasta.
 • Kun pääset kunnolla vauhtiin, hanki kokonaispalvelua! Jos haluat olla jo huomisen puolella, hanki koko HR-himmeli: HR-palvelut, palkat, järjestelmät, HRD, robotiikka, raportointi, työoikeus, johtaminen…
 • Miten alkuun? Tilaa HR-kartoitus. Kutsu kylään HR-valkku. Tämän jälkeen haluatkin jo jatkuvaa HR-palvelua.

Ihmislähtöistä HR-palvelua palveluna

Mikäli suurin pullonkaula on pula HR:n osaajista, astumme apuun. HR-palvelumme tarjoaa tiimin työskentelemään osana omaa tiimiänne. Samalla pyyhimme pölyt HR-prosesseistanne!

HR-palvelusta vastaavat aina integratalaiset ihmiset. Perinpohjainen asiantuntemuksemme HR:n koko kentästä tekee hommat sekä meille että teille helpoksi. Kanssamme et myöskään jumitu vain yhden ihmisen osaamiseen. Saat oman taidokkaan tiimin, jonka terävää HR-ajattelua hyödynnät monipuolisesti. Ollaan nimittäin tehty näitä hommia ennenkin!

Osana HR-palvelua tarjoamme myös työoikeudellista apua tilanteen esimerkiksi enteillessä eripuraa. HRD taas on apu asiantuntijavetoisille yrityksille osaamisen ja työelämän kehittämiseen, uusiutuvaan uraan sekä parempaan päätöksentekoon.

Asiakkaana olet yksi meistä. Ennakoimme, kehitämme, valmennamme ja myötävaikutamme arjessasi. Kuin ihminen.

🌲 esimerkkiä: Näin HR-palvelu poistaa päänvaivaa

 1. Apuaivoja humaaniin HR-tekemiseen ja -kehittämiseen, työntekijäkokemus sekä lakikiemurat huomioiden
 2. HR:n pakolliset suunnitelmat pakettiin
 3. HR-kartoitus ja -suunnitelma: Pölyt pois prosesseista, pullonkaulojen poisto, kokonaisvaltainen tekemisen uudelleenmuotoilu
 4. Mukava HR-valkku ajattelun ja HR-muotoilun tueksi
 5. Tukea ja turvaa esihenkilöille: HRD-valmennus, johtamisen palvelut ja tuki työkykyjohtamiseen, työoikeudellista apua toratilanteisiin
 6. HR kokonaispalveluna ✔️

Järjestelmät järkikäyttöön

Kun kaipaat pelkkää konsultoivaa otetta oikeasta HR-järjestelmästä, on asiantuntijoistamme apua sopivan järjestelmän kartoituksessa ja kilpailutuksessa. Karsimme käytännöistä kuran ja huolehdimme, että HR:n tehtäväkenttä sekä liitännäiset esimerkiksi palkanmaksuun ovat selkeitä ja dokumentoituja. Avullamme yrityksellesi sopivat työnkulut ja systeemit on helppo omaksua ja ottaa järkikäyttöön.

Harmiton HR-järjestelmä

 • HR-järjestelmä tarpeen mukaan. Valitse HR-järjestelmäksi joko Sympa HR tai Mepco HRM. Robotti saa ratkoa rutiinit. HumHum HR -appi auttaa HR-viestinnässä.
 • Paremmat prosessit ja rivakat rutiinit. Henkilöstöhallinnon työnkulut kannattaa virittää viisaiksi. Säästät kaikkien aikaa. Ja hermoja.
 • Paperinpyöritys pois. Kun HR-tehtävät digitalisoidaan neuvokkaasti ja järjestelmät muotoillaan järkikäyttöön, pääset eroon työpöytäsi hautaavista papereista ja Excel-kierteeseen kadonneista tiedoista.
 • Kuittaa kylkeen myös kilpailukykyä kohottavat palvelut: johtamisen verkkopalvelu LaaS, rekrytointiin TalentAdore tai päätöksentekoa helpottava raportointi- ja analytiikka.

“Saimme Integratalta paljon konkreettisia vinkkejä, miten globaalisti toimivan yrityksen HR-prosesseja kannattaa viedä järjestelmään. Heidän kokemuksestaan ja HR:n arjen osaamisestaan oli iso apu.”

Mari Kuusela, Business Coordinator, Glaston Finland Oy

🌲 kannustinta: Näin autamme HR-järjestelmäviidakossa

 1. HR-järjestelmän kilpailutus, valinta ja käyttöönotto
 2. HR:n työnkulkujen tuunaus, tarkentaminen, dokumentointi ja viestintä
 3. Integraatiot HR-järjestelmän ja muiden systeemien välillä
 4. Kuran karsiminen käytännöistä
 5. HR-projektien projektijohto
 6. Lisäkäsiä – tai kädetön robotti – HR:n arjen pyöritykseen

Sujuvampi HR-järjestelmäarki

Autamme oikean HR-järjestelmän valinnassa; kilpailutamme ja käyttöönotamme. Integraatiot HR-järjestelmän ja muiden systeemien välillä no problem! Jos joskus mokaamme, kerromme siitä reilusti ja laitamme kuviot takaisin kuosiin.

Emme kuitenkaan auta sinua pelkästään oikean HR-järjestelmän valinnassa. Pohdimme kanssasi koko polun, jonka avulla HR tuodaan tähän päivään.

VARAA MAKSUTON JÄRJESTELMÄESITTELY

Houkuttaako huomisen HR? Ota yhteyttä.

Veli-Ville (Vellu) Kasurinen

Myynti veli-ville.kasurinen@integrata.fi 050 354 1960

Mirja Kanerva

Asiakkuudet (vanhempainvapaalla)