HR-hommissa hahmottamista? HR-järjestelmä hakusessa? Kun kelpo kumppani tuo luoksesi HR-palvelun ja helpot henkilöstöhallinnon järjestelmät sekä ottaa vastuulleen valikoidut vaivasi, tulee hooärrästä helpompaa. Järkevinä järjestelminä Mepco HRM ja Sympa HR. Myös HumHum HR -sovellus työsuhteen hallintaan, palkanmaksatukseen ja helppoon HR-viestintään.

Humaani HR-palvelu

 • Hanki HR palveluna. HR-ulkoistus täsmänä terävältä tiimiltä: palkkayhteysihminen, HR-koordinattori, HR-asiantuntija tai HR-päällikkö. 
 • HRD. Henkilöstön ja johtamisen kehittäminen sekä valmennus huomisen työelämään. Human Resource Development on apu uusiutuvaan uraan.
 • HR-projektit ja HR-konsultointi. Selvitä yrityksesi HR:n tilanne ja prosessit HR-kartoituksella tai hanki apu HR-projektiin.
 • Työoikeus. Juridinen apu hankaliin henkilöstötilanteisiin tai tilanteen edes enteillessä eripuraa.

Ulkoistetun HR-asiantuntijan tilapäistehtävä poisti välittömän rekrypaineen.”

Jami Pohja, henkilöstöjohtaja, Lassila & Tikanoja

Asiakas on yksi meistä ja integratalaiset HR-palveluasiantuntijat työskentelevät tiimissänne. Ennakoimme, kehitämme, valmennamme ja autamme arjessa – Kuin ihminen. Yhdessä pyyhimme pölyt HR-prosesseista. Klikkaa koriin HR-kartoitus ja -kehityssuunnitelma tai varaa aika integratalaiselta HR-asiantuntijalta. Verkkokaupassamme myös muuta HR-palveluapua.

🌲 tilannetta: Näin HR-palvelu poistaa päänvaivaa

 1. Nykytila nykii? HR-kartoitus pistää pisteen arvailulle. Auditoimme HR:n ja johtamisen tolan. Lopputuotteena analyysi nykytilasta sekä kriittisimmistä kehityskohteista.
 2. HR-osaajasi jää perhe- tai opintovapaalle? Vaihtaa maisemaa? Tarvitsette nopeasti tuuraajaa? Integratan HR-palvelutiimi auttaa, kun tarvitaan tilapäistä HR-osaamista tai HR-päällikkö palveluna.
 3. Tiimin työpöytä tukossa? Ulkoinen HR-apu auttaa teitä tekemisessä. Tunnemme järjestelmät ja prosessit niiden ympärillä. Samalla voidaan viedä HR-prosessit huomisen puolelle karsimalla käsityötä automaation avulla.
 4. Palkkayhteyksissä parantamista? Kun integratalainen palkkayhteysihminen hoitaa homman, palkanlaskenta saa täsmätiedot aina ajallaan. Palkkayhteyshenkilö myös kippaa kriittisen tehtävän HR-kuormasta!
 5. Toiveena työntekijöiden sitouttaminen? Jätä HRD-kehitys huoleksemme. Ynnäämme urapolkumallin ja työstämme tavat toivottujen osaamisten kehittämiseksi sekä ihmisten viihtyvyyden varmistamiseksi.
 6. Organisaatiomuutos? Muutosneuvottelut? Toratilanne? Työoikeudesta apua. Tuomme tiskiin lisäksi lain edellyttämät uravalmennukset. Jututa juristia myös, kun tilanteena on haastavat työaikakuviot tai vanhentuneet työsopimuspohjat.

Harmiton HR-järjestelmä

 • HR-järjestelmä tarpeen mukaan. Valitse HR-järjestelmäksi joko Sympa HR tai Mepco HRM. Robotti saa ratkoa rutiinit. HumHum HR -appi auttaa HR-viestinnässä.
 • Paremmat prosessit ja rivakat rutiinit. Henkilöstöhallinnon työnkulut kannattaa virittää viisaiksi. Säästät kaikkien aikaa. Ja hermoja.
 • Paperinpyöritys pois. Kun HR-tehtävät digitalisoidaan neuvokkaasti ja järjestelmät muotoillaan järkikäyttöön, pääset eroon työpöytäsi hautaavista papereista ja Excel-kierteeseen kadonneista tiedoista.
 • Kuittaa kylkeen myös kilpailukykyä kohottavat palvelut: johtamisen verkkopalvelu Guidin, rekrytointiin TalentAdore tai päätöksentekoa helpottava HR-raportointi- ja -analytiikka.

“Saimme Integratalta paljon konkreettisia vinkkejä, miten globaalisti toimivan yrityksen HR-prosesseja kannattaa viedä järjestelmään. Heidän kokemuksestaan ja HR:n arjen osaamisestaan oli iso apu.”

Mari Kuusela, Business Coordinator, Glaston Finland Oy

Kun kaipaat pelkkää konsultoivaa otetta oikeasta HR-järjestelmästä, on asiantuntijoistamme apua sopivan järjestelmän kartoituksessa ja kilpailutuksessa. Karsimme käytännöistä kuran ja huolehdimme, että HR:n tehtäväkenttä sekä liitännäiset esimerkiksi palkanmaksuun ovat selkeitä ja dokumentoituja. Avullamme yrityksellesi sopivat työnkulut ja systeemit on helppo omaksua ja ottaa järkikäyttöön.

🌲 kannustinta: Näin autamme HR-järjestelmäviidakossa

 1. HR-järjestelmän kilpailutus, valinta ja käyttöönotto
 2. HR:n työnkulkujen tuunaus, tarkentaminen, dokumentointi ja viestintä
 3. Integraatiot HR-järjestelmän ja muiden systeemien välillä
 4. Kuran karsiminen käytännöistä
 5. HR-projektien projektijohto
 6. Lisäkäsiä – tai kädetön robotti – HR:n arjen pyöritykseen.

Järjestelmät järkikäyttöön ja sujuvampi HR-arki

HR-konsultointi kuulostaa käsienheiluttelulta, mutta autamme ihan tosissaan järkevän HR-järjestelmän valinnassa; kilpailutamme ja käyttöönotamme. Integraatiot HR-järjestelmän ja muiden systeemien välillä no problem! Jos nyt joskus mokaisimme, kerromme siitä reilusti ja laitamme kuviot takaisin kuosiin.

Meistä on apua HR- tai HRM-järjestelmän valintaa laajemmin: Pohdimme kanssasi koko polun, jonka avulla henkilöstöhallinnon palvelut viedään huomisen puolelle! Ota yhteyttä myös, jos haaveissa on HR-ulkoistus.

VARAA MAKSUTON JÄRJESTELMÄESITTELY

Houkuttaako huomisen HR? Ota yhteyttä.