HR-hommissa hahmottamista ja HR-järjestelmä hakusessa? Kun kelpo kumppani karsii kuraa ja ottaa vastuulleen henkilöstöhallinnon valikoidut vaivasi, HR:n työnkulusta tulee harmitonta.

Harmiton HR

 • Paremmat prosessit ja rivakat rutiinit. Henkilöstöhallinnon työnkulut kannattaa virittää viisaiksi. Säästät kaikkien aikaa. Ja hermoja.
 • Paperinpyöritys pois. Kun HR-tehtävät digitalisoidaan neuvokkaasti ja järjestelmät muotoillaan järkikäyttöön, pääset eroon työpöytäsi hautaavista papereista ja Excel-kierteeseen kadonneista tiedoista.
 • Keskity olennaiseen. Kun omat kädet eivät riitä, henkilöstöhallinnon rutiinit kannattaa ulkoistaa terävälle tiimille. Saat samalla laajaa näkemystä HR:n huomisesta.
 • HR-järjestelmä tarpeen mukaan. Valitse HR-järjestelmäksi joko Sympa HR tai Mepco HRM. Robotti saa ratkoa rutiinit.
 • Kuittaa kylkeen myös kilpailukykyä kohottavat palvelut: johtamisen verkkopalvelu LaaS, rekrytointiin TalentAdore tai päätöksentekoa helpottava raportointi- ja analytiikka.

Emme auta sinua pelkästään oikean HR-järjestelmän valinnassa. Pohdimme kanssasi koko polun, jonka avulla HR tuodaan tähän päivään.

Karsimme käytännöistä kuran ja huolehdimme, että HR:n tehtäväkenttä sekä liitännäiset esimerkiksi palkanmaksuun ovat selkeitä ja dokumentoituja. Avullamme yrityksellesi sopivat työnkulut ja systeemit on helppo omaksua ja ottaa järkikäyttöön.

VARAA MAKSUTON JÄRJESTELMÄESITTELY

Ihmislähtöistä HR-palvelua

Mikäli suurin pullonkaula on pula HR:n osaajista, autamme siinäkin. Tulemme tarvittaessa toimistollenne työskentelemään osana omaa tiimiänne.

Palvelusta vastaavat aina integratalaiset ihmiset. Perinpohjainen asiantuntemuksemme HR:n koko kentästä tekee hommat sekä meille että teille helpoksi. Kanssamme et myöskään jumitu vain yhden ihmisen osaamiseen. Saat oman taidokkaan tiimin, jonka terävää ajattelua hyödynnät monipuolisesti. Ollaan nimittäin tehty näitä hommia ennenkin!

Asiakkaana olet yksi meistä. Ennakoimme, viestimme, kehitämme ja myötävaikutamme arjessasi. Jos joskus mokaamme, kerromme siitä reilusti ja laitamme kuviot takaisin kuosiin.

“Saimme Integratalta paljon konkreettisia vinkkejä, miten globaalisti toimivan yrityksen HR-prosesseja kannattaa viedä järjestelmään. Heidän kokemuksestaan ja HR:n arjen osaamisestaan oli iso apu.”

Mari Kuusela, Business Coordinator, Glaston Finland Oy

Kuusi esimerkkiä: näin autamme

 1. HR:n työnkulkujen tuunaus, tarkentaminen, dokumentointi ja viestintä
 2. HR-järjestelmän kilpailutus, valinta ja käyttöönotto
 3. Integraatiot HR-järjestelmän ja muiden systeemien välillä
 4. HR-projektien projektijohto
 5. Esimiesten valmennus ja tuki sekä johtamisen palvelut
 6. Lisäkäsiä – tai kädetön robotti – HR:n arjen pyöritykseen

Houkuttaako huomisen HR? Ota yhteyttä.

Laura Paronen

Projektit ja konsultointi, HR laura.paronen@integrata.fi 040 647 3722

Veli-Ville (Vellu) Kasurinen

Myynti veli-ville.kasurinen@integrata.fi 050 354 1960