HR-hommissa hahmottamista? HR-järjestelmä hakusessa? Kun kelpo kumppani tuo luoksesi HR-palvelun ja helpot henkilöstöhallinnon järjestelmät sekä ottaa vastuulleen valikoidut vaivasi, tulee hooärrästä helpompaa. Järkevinä järjestelminä Mepco HRM ja Sympa HR. Myös HumHum HR -sovellus työsuhteen hallintaan, palkanmaksatukseen ja helppoon HR-viestintään.

Humaani HR-palvelu

 • Hanki HR palveluna. HR-ulkoistus täsmänä terävältä tiimiltä: palkkayhteysihminen, HR-koordinattori, HR-asiantuntija, HR-päällikkö, HR-valkku. 
 • HR-projektit ja HR-konsultointi. Selvitä yrityksesi HR:n tilanne ja prosessit HR-kartoituksella tai hanki asiantunteva tilapäisapu HR-projektiin.
 • Työoikeus. Juridinen apu hankaliin henkilöstötilanteisiin tai tilanteen edes enteillessä eripuraa.
 • Kysy myös: HRD. Henkilöstön ja johtamisen kehittäminen sekä valmennus huomisen työelämään. Human Resource Development on apu uusiutuvaan uraan.

Ulkoistetun HR-asiantuntijan tilapäistehtävä poisti välittömän rekrypaineen.”

Jami Pohja, henkilöstöjohtaja, Lassila & Tikanoja

Asiakas on yksi meistä ja integratalaiset HR-palveluasiantuntijat työskentelevät tiimissänne. Ennakoimme, kehitämme, valmennamme ja autamme arjessa – Kuin ihminen. Yhdessä pyyhimme pölyt HR-prosesseista. Klikkaa koriin HR-kartoitus ja -kehityssuunnitelma tai varaa aika integratalaiselta HR-asiantuntijalta. Verkkokaupassamme myös muuta HR-palveluapua.

🌲 tilannetta: Näin HR-palvelu poistaa päänvaivaa

 1. Nykytila nykii? HR-kartoitus pistää pisteen arvailulle. Auditoimme HR:n ja johtamisen tolan. Lopputuotteena analyysi nykytilasta sekä kriittisimmistä kehityskohteista.
 2. HR-osaajasi jää perhe- tai opintovapaalle? Vaihtaa maisemaa? Tarvitsette nopeasti tuuraajaa? Integratan HR-palvelutiimi auttaa, kun tarvitaan tilapäistä HR-osaamista tai HR-päällikkö palveluna.
 3. Tiimin työpöytä tukossa? Ulkoinen HR-apu auttaa teitä tekemisessä. Tunnemme järjestelmät ja prosessit niiden ympärillä. Samalla voidaan viedä HR-prosessit huomisen puolelle karsimalla käsityötä automaation avulla.
 4. Palkkayhteyksissä parantamista? Kun integratalainen palkkayhteysihminen hoitaa homman, palkanlaskenta saa täsmätiedot aina ajallaan. Palkkayhteyshenkilö myös kippaa kriittisen tehtävän HR-kuormasta!
 5. Teetkö ihmisresurssityötä yrityksessäsi yksin? Puuttuuko HR:n kehityskorneri tai säännöllinen sparrikaveri käytännön HR-haasteista kokonaan? HR-valkku tarjoaa yksilöllistä ohjausta HR-ammattilaiselle omaan kehittymiseen ja työhön.
 6. Organisaatiomuutos? Muutosneuvottelut? Toratilanne? Työoikeudesta apua. Tuomme tiskiin lisäksi lain edellyttämät uravalmennukset. Jututa juristia myös, kun tilanteena on haastavat työaikakuviot tai vanhentuneet työsopimuspohjat.

Harmiton HR-järjestelmä

 • HR-järjestelmä tarpeen mukaan. Valitse HR-järjestelmäksi joko Sympa HR tai Mepco HRM. Robotti saa ratkoa rutiinit. HumHum HR -appi auttaa HR-viestinnässä.
 • Paremmat prosessit ja rivakat rutiinit. Henkilöstöhallinnon työnkulut kannattaa virittää viisaiksi. Säästät kaikkien aikaa. Ja hermoja.
 • Paperinpyöritys pois. Kun HR-tehtävät digitalisoidaan neuvokkaasti ja järjestelmät muotoillaan järkikäyttöön, pääset eroon työpöytäsi hautaavista papereista ja Excel-kierteeseen kadonneista tiedoista.
 • Kuittaa kylkeen myös kilpailukykyä kohottavat palvelut: johtamisen verkkopalvelu Guidin, rekrytointiin TalentAdore tai päätöksentekoa helpottava HR-raportointi- ja -analytiikka.

“Saimme Integratalta paljon konkreettisia vinkkejä, miten globaalisti toimivan yrityksen HR-prosesseja kannattaa viedä järjestelmään. Heidän kokemuksestaan ja HR:n arjen osaamisestaan oli iso apu.”

Mari Kuusela, Business Coordinator, Glaston Finland Oy

Kun kaipaat pelkkää konsultoivaa otetta oikeasta HR-järjestelmästä, on asiantuntijoistamme apua sopivan järjestelmän kartoituksessa ja kilpailutuksessa. Karsimme käytännöistä kuran ja huolehdimme, että HR:n tehtäväkenttä sekä liitännäiset esimerkiksi palkanmaksuun ovat selkeitä ja dokumentoituja. Avullamme yrityksellesi sopivat työnkulut ja systeemit on helppo omaksua ja ottaa järkikäyttöön.

🌲 kannustinta: Näin autamme HR-järjestelmäviidakossa

 1. HR-järjestelmän kilpailutus, valinta ja käyttöönotto
 2. HR:n työnkulkujen tuunaus, tarkentaminen, dokumentointi ja viestintä
 3. Integraatiot HR-järjestelmän ja muiden systeemien välillä
 4. Kuran karsiminen käytännöistä
 5. HR-projektien projektijohto
 6. Lisäkäsiä – tai kädetön robotti – HR:n arjen pyöritykseen.

Järjestelmät järkikäyttöön ja sujuvampi HR-arki

HR-konsultointi kuulostaa käsienheiluttelulta, mutta autamme ihan tosissaan järkevän HR-järjestelmän valinnassa; kilpailutamme ja käyttöönotamme. Integraatiot HR-järjestelmän ja muiden systeemien välillä no problem! Jos nyt joskus mokaisimme, kerromme siitä reilusti ja laitamme kuviot takaisin kuosiin.

Meistä on apua HR- tai HRM-järjestelmän valintaa laajemmin: Pohdimme kanssasi koko polun, jonka avulla henkilöstöhallinnon palvelut viedään huomisen puolelle! Ota yhteyttä myös, jos haaveissa on HR-ulkoistus.

VARAA MAKSUTON JÄRJESTELMÄESITTELY

Houkuttaako huomisen HR? Ota yhteyttä.