HR-hommissa hahmottamista tai HR-järjestelmä hakusessa? Kun kelpo kumppani karsii kuraa ja ottaa vastuulleen henkilöstöhallinnon valikoidut vaivasi, tuo luoksesi palvelevan HR-osaston tai jouhevan järjestelmän, tulee hooärrästä helpompaa.

Humaani HR-palvelu

 • Keskity olennaiseen. Kun omat kädet eivät riitä, henkilöstöhallinto kannattaa ulkoistaa terävälle tiimille. Saat samalla laajaa näkemystä HR:n huomisesta.
 • HR palveluna. HR-palvelu -palvelu on palvelu, joka tuo mukavan valkun ja muita apuaivoja HR-tekemisen tueksi ja pyyhkii samalla pölyt prosesseista.
 • Ihmisläheistä HR:ää. Autamme asiakasta karsimaan kuraa kehittämällä HR-tekemistä ja tuottamalla hellää HR-palvelua, joka tuo turvaa.
 • Kun pääset kunnolla vauhtiin, tee kokonaisulkoistus! Jos haluat olla jo huomisen puolella, ulkoista koko HR-himmeli: HR-palvelut, palkat, järjestelmät, robotiikka, raportointi, johtaminen…
 • Miten se toimii? Tilaa HR-kartoitus. Kutsu kylään HR-valkku. Tämän jälkeen haluatkin jo jatkuvaa HR-palvelua.

Ihmislähtöistä HR-palvelua palveluna

Mikäli suurin pullonkaula on pula HR:n osaajista, astumme apuun. HR-palvelumme tuo tiimin tarvittaessa toimistollenne työskentelemään osana omaa tiimiänne. Samalla pyyhimme pölyt HR-prosesseistanne!

HR-palvelusta vastaavat aina integratalaiset ihmiset. Perinpohjainen asiantuntemuksemme HR:n koko kentästä tekee hommat sekä meille että teille helpoksi. Kanssamme et myöskään jumitu vain yhden ihmisen osaamiseen. Saat oman taidokkaan tiimin, jonka terävää HR-ajattelua hyödynnät monipuolisesti. Ollaan nimittäin tehty näitä hommia ennenkin!

Asiakkaana olet yksi meistä. Ennakoimme, kehitämme, valmennamme ja myötävaikutamme arjessasi. Kuin ihminen.

🌲 esimerkkiä: Näin HR-palvelu poistaa päänvaivaa

 1. Apuaivoja humaaniin HR-tekemiseen ja -kehittämiseen, työntekijäkokemus huomioiden
 2. HR:n pakolliset suunnitelmat pakettiin
 3. HR-kartoitus ja -suunnitelma: Pölyt pois prosesseista, pullonkaulojen poisto, kokonaisvaltainen tekemisen uudelleenmuotoilu
 4. Mukava HR-valkku ajattelun ja HR-muotoilun tueksi
 5. Tukea ja turvaa esihenkilöille: valmennus, johtamisen palvelut ja tuki työkykyjohtamiseen
 6. Portti HR:n kokonaisulkoistukseen!

Harmiton HR-järjestelmä

 • HR-järjestelmä tarpeen mukaan. Valitse HR-järjestelmäksi joko Sympa HR tai Mepco HRM. Robotti saa ratkoa rutiinit.
 • Paremmat prosessit ja rivakat rutiinit. Henkilöstöhallinnon työnkulut kannattaa virittää viisaiksi. Säästät kaikkien aikaa. Ja hermoja.
 • Paperinpyöritys pois. Kun HR-tehtävät digitalisoidaan neuvokkaasti ja järjestelmät muotoillaan järkikäyttöön, pääset eroon työpöytäsi hautaavista papereista ja Excel-kierteeseen kadonneista tiedoista.
 • Kuittaa kylkeen myös kilpailukykyä kohottavat palvelut: johtamisen verkkopalvelu LaaS, rekrytointiin TalentAdore tai päätöksentekoa helpottava raportointi- ja analytiikka.

Sujuvampi HR-järjestelmäarki

Karsimme käytännöistä kuran ja huolehdimme, että HR:n tehtäväkenttä sekä liitännäiset esimerkiksi palkanmaksuun ovat selkeitä ja dokumentoituja. Avullamme yrityksellesi sopivat työnkulut ja systeemit on helppo omaksua ja ottaa järkikäyttöön.

Autamme oikean HR-järjestelmän valinnassa; kilpailutamme ja käyttöönotamme. Integraatiot HR-järjestelmän ja muiden systeemien välillä no problem! Jos joskus mokaamme, kerromme siitä reilusti ja laitamme kuviot takaisin kuosiin.

Emme kuitenkaan auta sinua pelkästään oikean HR-järjestelmän valinnassa. Pohdimme kanssasi koko polun, jonka avulla HR tuodaan tähän päivään.

VARAA MAKSUTON JÄRJESTELMÄESITTELY

“Saimme Integratalta paljon konkreettisia vinkkejä, miten globaalisti toimivan yrityksen HR-prosesseja kannattaa viedä järjestelmään. Heidän kokemuksestaan ja HR:n arjen osaamisestaan oli iso apu.”

Mari Kuusela, Business Coordinator, Glaston Finland Oy

🌲 kannustinta: Näin autamme HR-järjestelmäviidakossa

 1. HR-järjestelmän kilpailutus, valinta ja käyttöönotto
 2. HR:n työnkulkujen tuunaus, tarkentaminen, dokumentointi ja viestintä
 3. Integraatiot HR-järjestelmän ja muiden systeemien välillä
 4. Kuran karsiminen käytännöistä
 5. HR-projektien projektijohto
 6. Lisäkäsiä – tai kädetön robotti – HR:n arjen pyöritykseen

Houkuttaako huomisen HR? Ota yhteyttä.

Laura Paronen

Asiakkuudet, HR laura.paronen@integrata.fi 040 647 3722

Veli-Ville (Vellu) Kasurinen

Myynti veli-ville.kasurinen@integrata.fi 050 354 1960

Tiina Raittinen

Palveleva johtaminen, HR tiina.raittinen@integrata.fi 050 339 0354

Anna Kaisko

Palveleva johtaminen, HR anna.kaisko@integrata.fi 050 340 2126

Mirja Kanerva

Asiakkuudet mirja.kanerva@integrata.fi 050 323 0932