Työelämä muuttuu. Muutu mukana. Organisaatiosi osaamisen johtaminen on helpompaa (ja hauskempaa) avullamme. Kulmakivipalveluna kumppanimme Cornerstonen alusta, jonka avulla autamme tekemään huomisen hooärrää: johtamaan osaamista, kehittämään kehitystä ja muuttamaan mindsettiä.

Cornerstone pieneen puristettuna:

 • Johda osaamista. Cornerstone on osaamisen johtamisen työkalu, jonka avulla et pelkästään pysy kartalla työelämän muutoksista ja osaamisen tolasta, vaan liidaat koko kehitystä.
 • Alustasta apua. Talent management -työkalu auttaa yrityksiä kehittämään, johtamaan ja sitouttamaan ihmisiään. Osaamisen kehittymisen ja motivoinnin myötä autat myös asiakkaitasi.
 • Pura kulmahuone. Platan avulla teet osaamisen johtamisesta kehityksen kulmakiven. Ihmiset johtavat itseään ja omaa osaamistaan, HR hahmottaa helpommin kokonaisuutta. Tavoiteasetanta toimii taustalla ja HR-dataa sataa.
 • Rekrytoi ilman kivirekeä. Alusta auttaa myös rekytoinnissa: Nappaa hyvät tyypit takataskustasi suoraan sovelluksella ja pidä porukka parhaalla mahdollisella perehdytyksellä kyydissä. Tekoäly auttaa tunnistamaan huippuosaajia sekä kulttuurisesti parhaita kandidaatteja.
 • Riko lasikatto. Vanhat mallit ovat, no, vanhoja. Uudenlainen työelämä tarvitsee uraauurtavaa osaamisen ohjausta. Selain- ja sovelluspohjainen HR- ja oppimisen hallintajärjestelmä Cornerstone on tehty tähän tarkoitukseen.
 • Täytä tavoitteet. Performance-osion avulla teet tavoiteasetannasta kaikkien alustan prosessien osalta vuosituhannen performanssin. Notkea ei katkea ja työkalun avulla teette tavoitteiden saavuttamisesta tanssia!

Mahdollista osaamisen jouheva jakaminen

Cornerstone on ollut Integratan kumppani vuodesta 2020. Tarjoamme työkalua työelämämuutokseen ja osaamisen johtamiseen osana helpompaa HR:ää.

Integratalaisten asiantuntijoiden osaaminen yhdistettynä alustan ajantasaiseen tapaan tehdä HR:ää, on sitä helpompaa huomisen henkilöstöhallintoa, jota mekin tekisimme – ellemme jo tekisi. Alustan avulla osaamista voidaan sekä johtaa että draivata työelämän muutoksessa – matkalla kohti kilpailukykyä.

Cornerstonen avulla et pelkästään pysy kartalla työelämän muutoksista ja osaamisen kehittymisestä, vaan johdat ja draivaat koko kehitystä.

Alustan avulla huolehdit helpommasta HR-huomisesta

Cornerstonen taitoja rakentavat sisällöt toimitetaan aina ihmislähtöisesti henkilökohtaisiin tarpeisiin ja kiinnostuksen kohteisiin, suhteessa organisaatiolle kuratoituihin kokonaisuuksiin.

Alustan avulla HR saa yhdellä katsauksella käsityksen koko henkilöstön kehityksestä ja työntekijät taas toistensa oppimisesta. Tämä mahdollistaa mm. oivallusten ja osaamisen jouhevan jakamisen, kuin myös tavoitteiden toteutumisen ja osaamisen täydentämisen organisaatiossa.

Osaamista voidaan täydentää myös Cornerstonen rekrytointiin ja perehdytykseen perehtyneillä prosesseilla. Kun tekoäly auttaa tunnistamaan oikeita ihmisiä ja rekrytointipolkua voi taittaa tehokkaasti apin avulla, ei rekryäminenkään tunnu kivireeltä.

Viisi vihjettä, miten Cornerstone auttaa arjessa

 1. Hahmottaa henkilöstön hallintaa yhdellä HR-ratkaisulla – digitaalisesti
 2. Auttaa kehittämään ihmisten osaamista ja muovaamaan muutosta
 3. Varmistaa, että ihmiset rakentavat aktiivisesti tietojaan ja taitojaan
 4. Pitää perehdytyksen ja jatkuvan oppimisen takataskussa: Cornerstone iOS– ja Android-apeilla autat organisaatiotasi oppimaan missä ja milloin tahansa
 5. Rakentaa tavoitteellisesti taitoja teille viritetyn verkko-oppimisen avulla.

Osaamisen johtaminen kulmakiveksi? Cornerstonesta kertoo lisää