Matka- ja kululaskujen laatiminenhan on sinunkin lempipuuhaasi? Pian on. Acubiz EMS tekee matkakulujen käsittelystä mielekästä. Ei enää k*rosanoja ja jokakuista kuittisambaa, vaan lähes automaattista matka- ja kuluhallintaa.

Acubiz automatisoi kuluhallinta-arjen

 • Keskity olennaiseen ja korvaa kuittikaaos! Ei enää koontilaskuja. Käsittele kulut heti pois yksittäisinä tapahtumina. Mielekäs matka- ja kuluhallinta on mahdollista henkilöstöäsi helpottavan apin avulla.
 • Sekunneissa samasta sovelluksesta. Appi automatisoi kaikki kuluihin ja kuitteihin liittyvät prosessit: Kuvaa. Kohdista. Lähetä. Kaikki kunnossa ✔️
 • Karsi kuraa. Ei enää kirjoitusvirheitä tai kadonneiden kuittien kaivelua. Käsittelet virheettömiä merkintöjä ja digitaalisia tositteita. Sovellus sallii myös sanelun!
 • Lisää läpinäkyvyyttä. Ei se väärin ole helpottaa hallinnollisiakaan hommia. Matkakulusovelluksen avulla hyväksyjänkin työ helpottuu ja liiketoimintatieto havainnollistuu.

Uurramme uraa karsimalla kuraa. Matka- ja kuluhallinnan asiakkaanamme voit aina keskittyä omaan ydinosaamiseesi. Myös tanskalainen Acubiz on kuluhallinta- ja raportointialan edelläkävijä:

Lähes automaattinen prosessi omasta puhelimesta on melkeinpä liian hyvää ollakseen totta. Totta se silti on. Muotoilemme Acubiz EMS:n asiakkaan tarpeisiin, jolloin matka- ja kululaskutuksen korvaa helppokäyttöinen matkakuluappi. Sovelluskaupoissa saatavilla oleva Acubiz One on tämän päivän kuluhallinta- ja matkalaskujärjestelmä, joka automatisoi kuitteihin ja kuluihin liittyvät prosessit sekä helpottaa koko henkilöstön työtä.

Acubiz One -sovellus tekee matka- ja kuluhallinnasta lempihommaasi.

Pelkkä sovelluksen lataaminen ei vielä vie perille. Integratalaisten avulla kätevä kuluhallinta on vain kappalejaon päässä! 👇🏻

Kätevää kuluhallintaa ja kilometrejä

Kun manuaalinen tiedonsyöttö karsitaan minimiin ja kattava raportointi auttaa kokonaisuuden hallinnassa, säästyy aikaa. Ja hermoja. Tässä kohtaa integratalaiset astuvat apuun:

Acubiz EMS voidaan integroida ERP- ja palkanlaskentajärjestelmiin sekä yrityksen luottokortteihin. Integraatiossa muotoilemme prosessit ja nopeaa fast track – tapaa toteuttavan sovelluksen avulla hallitset tietoja tässä päivässä omasta älypuhelimestasi.

Matka- ja kuluhallinta yhdistetään sujuvaksi kokonaisuudeksi tehokkaiden työnkulkujen ja järkevän järjestelmän täsmäiskulla. Näin nopeutetaan hallinnollisia rutiineja ja vähennetään virheitä. Kun ratkaisu on yhdistettävissä mutkattomasti muihin taloushallinnon järjestelmiin, myös jo olemassa olevat työnkulut tehostuvat. Acubiz mahdollistaa lisäksi jatkuvasti ajantasaisen kirjanpidon.

Toimivasti toteutettu matka- ja kuluhallintapalvelu tekee muutakin kuin antaa apin hoitaa hommat ja latoo pelkät matkalaskut: ajokilometri- ja kululaskutus kuuluvat kokonaisuuteen. Kuitit kuvataan puhelimella paikan päällä ja GPS tallentaa kilometrit kuin itsestään.

Tämän päivän matka- ja kuluhallinta pysyy ajan tasalla myös liikkeessä. Siksi Acubiz One -apin GPS seuraa sinua.

Matkareskontra hoitaa puolestasi matka- ja kuluhallintaan liittyvät päivittäiset rutiinit. Otamme siis halutessasi haltuun myös koko matkareskontran.

Acubizin avulla teet kaiken tämän

 • Kulut
 • Matkatapahtumat
 • Luottokorttitapahtumat
 • Matkatilitapahtumat
 • Yhteydet maksu-ja kirjanpitojärjestelmiin
 • Verottajan matkakorvausten automaattipäivitykset
 • Tietojen suora siirto tulorekisteriin.
VARAA MAKSUTON JÄRJESTELMÄESITTELY

Näin Acubiz One -appi auttaa

 1. Loppukäyttäjälle helpotusta kuluhallintaan, hallinnolle lisää läpinäkyvyyttä
 2. Ei enää koontilaskuja – käsittele kulut heti pois
 3. Kuitit suoraan sähköpostista, ei erillisten liitteiden etsintää
 4. Kilometrit kintereillä koko ajan – reittitiedot reaaliajassa.

Valmis keventämään kulujen käsittelyä? Ota yhteyttä.

Tuomo Ruotsalainen

Matka- ja kuluhallinta tuomo.ruotsalainen@integrata.fi 044 978 3924