Haluatko tehdä työtä palkkapalveluasiantuntijana sekä suorittaa samalla liiketoiminnan ammattitutkinnon? Integrata ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK järjestävät Palkkatulokaskoulun! Saat samalla kertaa tämän päivän perehdytyksen palkanlaskentaan ja työsuhdeasioihin sekä käytännön työkokemuksen alan tehtävissä. Koulutuksen jälkeen on tavoitteena työllistyä integratalaiseksi saamaan palkkatuloa itsekin, tietenkin.

Aikuiskoulutus kulkee integratalaisittain nimellä Palkkatulokaskoulu. Olemme henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Kasvuyritys ja yhteisöohjautuva organisaatio, jossa jokainen saa päättää oman polkunsa (ja tittelinsä), ja jossa robotti on yksi työkaveri. Integratalaiset (ja robotit) tekevät tulevaisuuden palkanlaskentaa, jossa ei lasketa mitään.

Palkkatulokaskoulu järjestetään Tampereen toimipisteessämme. Palkkatulokaskoululaisena pääset integratalaisten imuun syksystä alkaen Kauppakatu 2:een, uusiin yhteisöllisiin toimitiloihimme. Osa koulutusjaksosta toteutetaan myös TAKKin tiloissa. Tarvittaessa koulutus tapahtuu etänä.

Kenelle tulokaskoulu on tarkoitettu?

Palkkatulokaskoulu on tarkoitettu modernista palkkahallinnon asiantuntijatyöstä kiinnostuneille. Työssä yhdistyvät lainsäädäntö- ja TES-osaaminen, sovellusosaaminen sekä asiakaspalvelutaidot, kuin myös huomisen HR. Osallistujilta edellytetään halua ja mahdollisuutta panostaa aikaa ja energiaa tiiviin valmennuksen suorittamiseen sekä intoa oppia uusi ammatti palkanlaskennan parissa. Tutkintokoulutukseen valittavalla tulee olla aikaisempi liiketalouden peruskoulutus tai työkokemusta liiketoiminnasta.

”Palkkatulokaskoulu on tarkoitettu modernista palkkahallinnon asiantuntijatyöstä kiinnostuneille.”

Palkanlaskentaa, jossa ei lasketa mitään.

Miten tämä toimii?

Palkkatulokaskoululainen suorittaa TAKKin liiketoiminnan ammattitutkinnon perusteet. Opinnot etenevät rinnakkain työtehtävien ja teoriaopintojen parissa, osaavien ja innostavien kouluttajien sekä integratalaisten työpaikkaohjaajien valmennuksessa. Teoriaopinnot painottuvat koulutusjakson alkuun syksylle ja työssäoppiminen sekä tutkinnon osien näytöt loppuvuodesta 2021 kevääseen 2022.

  • Mukaan lähtevälle tehdään koulutussopimus koulutuksen ajalle Integrataan
  • Koulutuksen kesto 20.9.2021–18.3.2022, päivittäin klo 9–15.30
  • Koulutus sisältää noin 17 teoriapäivää
  • Koulutusmaksu 170 €
  • Koulutuspaikkana TAKK Tampereen valtatien ja Nirvan kampukset sekä Integratan Tampereen toimipiste

Tavoitteena on suorittaa aikuiskoulutuksena liiketoiminnan ammattitutkinnon osat: Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, Palkanlaskennan hoitaminen sekä Liiketoiminnan tukipalvelut.

Koulutussopimuksella opiskelu on omaehtoista ja päätoimista. Opiskeluajalle voi hakea opintotukea, aikuiskoulutustukea tai tukea omaehtoiseen opiskeluun työttömyysetuudella omasta TE-toimistosta.

Tulossa tulokkaaksi?

Hae mukaan TAKKin ja Integratan Palkkatulokaskouluun! Lisätietoa integratalaisesta arjesta sekä tarkemmat hakuohjeet ja itse hakutapahtuma oheisen painikkeen takaa. Haku päättyy 2.8. Haastattelut ja valinnat tehdään elokuussa 2021. Palkkatulokaskoulu alkaa 22.9.

PALKKATULOKASKOULU

Kysy lisää!

Pääkuvassa integratalainen palkkapalveluasiantuntija Minna Haikka, jonka urapolku integratalaiseksi alkoi jo koulun penkillä.