Maksetaanko palkat nappia painamalla? Millainen on integratalaisen palkkapalveluasiantuntijan täysin tavallinen työpäivä? Onko olemassa palkanlaskentaa, jossa ei lasketa mitään? Palkanlaskentalive oli someen striimattu livetapahtuma, jossa saatiin (ehkä) vastaukset näihin kysymyksiin (tai niihin, joita kukaan ei edes kysynyt). Katso tallenne. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

SEURAA PALKANLASKENTALIVEÄ YOUTUBESSA

Palkanlaskentalive on vitsihuumoria. Tapahtuman lystikkäästä luonteesta huolimatta se noudatti tarkasti palkkahallintopalvelumme sopimuskäytänteitä, salassapitoa sekä tietosuojaa, ja toisinsi tunnin tavanomaisesta työpäivästä ilman yksilöiviä asiakas- tai tunnistetietoja.

Integratalaiset palkkapalveluasiantuntijat Elisa Suontausta, Marika Haapaniemi, Hanne Mäkinen ja Maiju Niemi lupautuivat liveen tekemään tavallisen työpäivänsä toimia. Palkanlaskentalive oli ainutkertainen mahdollisuus seurata striimattuna, millaista on integratalaisuus ja miten muuan tärkeitä tilitapahtumia ihan oikeasti maksatetaan.

Katso tallenne 👇

Palkanlaskentalive striimattiin 7.6.

Palkanlaskentalivessä seurattiin palkkapalveluasiantuntijoitamme tunnin ajan ja saatiin (ehkä) selville:

  1. Onko palkanmaksu napinpainallus, tanakka täräys vai seesteisen selkeä suoritus?
  2. Millainen on integratalaisen palkkapalveluasiantuntijan työpäivä?
  3. Mitä on oltava palkka-asiantuntijan työpöydällä? Tai pöydän alla?
  4. Mitkä ovat palkanlaskijan parhaat puujalkavitsit?

Huomisen HR:ää?

Haluatko saada jatkossakin kutsuja HR-häppeninkeihin? Liity Integratan Kuppikuntaan ja kuulet kaikesta ensimmäisenä. Mikäli taas mielit integratalaiseksi itsekin, katsasta myös avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus!