Tiistaina 7.6. oli ainutkertainen mahdollisuus seurata striimattuna, millaista on integratalaisuus ja miten muuan tärkeitä tilitapahtumia ihan oikeasti maksatetaan, kun Integratan Palkanlaskentalive pyörähti käyntiin. Keskiviikkona 8.6. Integratan iltapäiväkahvit tuli taas – uudenlaisena tirkistelytyyppisenä livelähetyksenä. Livessä jauhettiin Jauhamosta, kun integratalainen pilviarkkitehti Mika Berglund ja CDO Riku Honkanen puhuivat positiivisella paahdolla helpommasta henkilöstöhallinnosta.

Synkän paahdon sijaan lorautimme linjoille pannullisen positiivista ajateltavaa ja avasimme huomisen HR-taitoja sekä työkaluja.

Kesäkuun katselukokemukset 👀

7.6. Palkanlaskentalive

Maksetaanko palkat nappia painamalla? Millainen on integratalaisen palkkapalveluasiantuntijan täysin tavallinen työpäivä? Onko olemassa palkanlaskentaa, jossa ei lasketa mitään? Palkanlaskentalive oli someen striimattu livetapahtuma, jossa saatiin (ehkä) vastaukset näihin kysymyksiin (tai niihin, joita kukaan ei edes kysynyt). Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Integratalaiset palkkapalveluasiantuntijat Elisa Suontausta, Marika Haapaniemi, Hanne Mäkinen ja Maiju Niemi lupautuivat liveen tekemään tavallisen työpäivänsä toimia.

SEURAA PALKANLASKENTALIVEÄ YOUTUBESSA

☕️ 8.6. Integratan iltapäiväkahvit: Jauhamo

Iltapäiväkahveilla jauhettiin huomisen henkilöstöhallinnosta, kun integratalaiset asiantuntijat Mika Berglund ja Riku Honkanen istahtivat kameran eteen kahvikupposten ääressä ja jutustelivat, miten Jauhamo voi helpottaa sekä omaa että asiakkaiden hommaa.

Iltapäiväkahveja houstasivat integratalaiset asiantuntijat Mika Berglund ja Riku Honkanen.
ILMOITTAUDU ILTAPÄIVÄKAHVEILLE 8.6.

Miten tämä toimii?

Palkanlaskentaliveen ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan pääset seuraamaan tapahtumaa joko Facebookin tai YouTuben kautta. Iltapäiväkahveista saat perinteiseen tapaan erillisen muistutuksen lähempänä tapahtumaa sekä osallistumislinkin inboxiisi myös webinaaripäivänä. OKM = oma kahvi mukaan! ☕️