Käsi pystyyn, ketä kiinnostaa harjoittelujakso tai kenties kesätyö? 🙋🏻Otamme junnuosaajia oppimaan integratalaisiksi: Harjoittelijahakumme on avoinna säännöllisesti syys- ja kevätkausina. Voit myös kutsua meidät oppilaitokseesi kertomaan, millaista oikeasti on huomisen HR ja tulevaisuuden palkanlaskenta!

Me olemme Integrata

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntijayritys. Integratalaiset karsii kuraa tuottamalla humaania HR-alan kokonaispalvelua. Pistetään parastamme työpaikkojen HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Integrata on myös helpomman HR:n edelläkävijä, mikä meinaa, että me automatisoidaan toisteisia töitä ohjelmistoroboteille. Meillä esimerkiksi tehdään palkanlaskentaa, jossa ei lasketa mitään 🤷🏻‍♀️

Ennen kaikkea ollaan yritys kuin ihminen. Ihmispositiivinen työpaikka, jossa jokaisen on tosi ok olla. Myös harjoittelijan. Ai et usko? Aloita lukemalla meidän vastuullisuudesta ja turvallisemman tilan periaatteista. Lisäksi olemme antaneet monimuotoisuuskupauksen. Lue myös itkettävän ihmeelliset työsuhde-edut ja integratalaiset arvoasetelmat Manifestosta. Jatka toki Jakamon jutuilla ja edelläkäyvillä asiakkailla. Ja tarkasta TikTok. Myös YouTubesta löydät meidän meininkiä 👇🏻

Haettais itse, ellei jo oltais meillä töissä!

Myös meidän rekrysivulta kannattaa katsastaa keskikova kattaus integratalaista rekryasennetta.

Ratsaa rauhassa myös integratalaiset ja etenkin meidän IG. Jos olet edelleen varma, että haluat harjoitteluun, heitä haun auki ollessa hakemus!

Suhun ollaan yhteydessä mahdollisen haastattelun merkeissä 🤞🏻

Toimi näin:

  1. Täytä hakemus
  2. Lähetä se (he-he).

Junnuosaajien harkkahaku

Harjoittelijoita

Kiinnostaako harjoittelupaikka huomisen puolella palkanlaskennassa?

Haastattele meitä!

Christiana Andem

Tapahtumat ja ihmiset christiana.andem@integrata.fi 050 400 9406