Käsi pystyyn, ketä kiinnostaa harjoittelujakso tai kenties kesätyö? 🙋🏻Otamme junnuosaajia oppimaan integratalaisiksi: Harjoittelijahakumme on avoinna säännöllisesti syys- ja kevätkausina. Voit myös kutsua meidät oppilaitokseesi kertomaan, millaista oikeasti on huomisen HR ja tulevaisuuden palkanlaskenta!

Me olemme Integrata

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntijayritys. Integratalaiset karsii kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistetään parastamme työpaikkojen HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Integrata on myös helpomman HR:n edelläkävijä, mikä meinaa, että me automatisoidaan aivottomalta tuntuvia töitä ohjelmistoroboteille. Meillä esimerkiksi tehdään palkanlaskentaa, jossa ei lasketa mitään 🤷🏻‍♀️

Ennen kaikkea ollaan yritys kuin ihminen. Ihmispositiivinen työpaikka, jossa jokaisen on tosi ok olla. Myös harjoittelijan. Ai et usko? Aloita lukemalla meidän itkettävän ihmeelliset työsuhde-edut tai yhteisohjautuvan tiimin askelmerkit Manifestosta. Jatka toki Jakamon jutuilla ja edelläkäyvillä asiakkailla. Ja tarkasta TikTok.

Haettais itse, ellei jo oltais meillä töissä!

Myös meidän rekrysivulta kannattaa katsastaa keskikova kattaus integratalaista rekryasennetta. Sieltä selviää mm., mikä on Perehdytyspeli™️.

Ratsaa rauhassa myös integratalaiset ja etenkin meidän IG. Jos olet edelleen varma, että haluat harjoitteluun, heitä haun auki ollessa hakemus!

Suhun ollaan yhteydessä mahdollisen haastattelun merkeissä 🤞🏻

Toimi näin:

  1. Täytä hakemus
  2. Lähetä se (he-he).

Junnuosaajien harkkahaku

Harjoittelijoita

Kiinnostaako harjoittelupaikka huomisen puolella palkanlaskennassa?

Haastattele meitä!

Satu Niinimäki

Hyvinvointi ja ihmiset satu.niinimaki@integrata.fi 040 708 4125