Nepton tekee työajanhallinnasta tykättyä. Ja helppoa: kaikki hallitsevat työaikoja, poissaoloja ja vapaita vaivatta. Automaation avulla nopeutat Neptonilla myös palkkaprosessia tai lujitat liiketoimintaa HR-raportoinnilla.

Nepton nopeasti

 • Sujuva ja selkeä selainkäyttö. Työajan kohdistus reaaliaikaisesti tai päivän päätteeksi. Saldo saatavilla 24/7. Myös pinkiponki (🏓) jää pois, kun lomat ja poissaolot pyydetään pilvipalvelussa.
 • Kirjaukset käyttäjälähtöisesti. Neptonilla kirjaat työajan yhtä toimivasti puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai leimauslaitteella. Erheiden ja unohdusten korjaaminen kellontarkkuudella.
 • Kohdenna kuin ihminen. Seuraa työaikoja asiakkaittain, projekteittain tai työlajeittain. Raportit ja seuranta saatavilla sekunneissa.
 • Läpinäkyvyys liukumiin, ylitöihin, lomiin ja muihin pitämättömiin vapaisiin. Rivirikkaita raportteja hyödynnät henkilöstöhallinnossa, palkanlaskennassa tai talousjohtamisessa.
 • Automaattinen TES-tulkinta. Palkka muodostuu automaattisesti työaikamerkintöjen perusteella. Virheet vähenevät, aikaa säästyy ja palkat maksetaan aina oikein.
 • Työaikajärjestelmä taivutetaan tarpeisiisi – ei toisinpäin. Integratalaiset asiantuntijat ja automaatio apunasi.

Nepton kirjoittaa uuden luvun tämän päivän työvuorosuunnitteluun ja työaikaseurantaan. Neptonissa hallitset työaikoja, poissaoloja ja vapaita vaivatta. TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation avulla nopeutat palkkaprosessia sekä lujitat liiketoimintaa kattavan HR-raportoinnin avulla. Ihmiset käyttävät myös mielellään sujuvaa ja selkeää pilvipalvelua.

”TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation avulla nopeutat Neptonilla myös palkkaprosessia sekä lujitat liiketoimintaa kattavan HR-raportoinnin avulla.”

Lisäarvoa laskentaan ja liiketoimintaan.

Kekseliäisyytemme on kaupan: keskittyneiden asiantuntijoidemme avulla ammennat alustasta liiketoimintaasi lisäarvoa. HR-alan edelläkävijöinä tuomme tykö järkevän järjestelmän ja täytämme tarpeesi täsmänä. Teemme työajasta tavattoman taipuisaa ja tehokasta. Olemme apunasi myös HR-automaatiossa, -integraatioissa sekä kaikissa HR:n hiekkalaatikon palveluissa.

”Keskittyneiden asiantuntijoidemme avulla ammennat alustasta liiketoimintaasi lisäarvoa.”

Kekseliäisyytemme on kaupan.

Työajan täysi tusina Neptonissa

 1. Tämän päivän työvuorosuunnittelu ja tuntikirjaukset taskusta
 2. Omien työ- tai poissaolotietojen käsittely
 3. Työaikalain mukainen työajantulkinta
 4. Automaattiset TES- ja paikalliset tulkinnat
 5. Vakioraportit työajan tulkinnasta
 6. Liukuma-, pankki- ja ylityökertymien käsittely
 7. Vakioliittymät ja integroitavuus muihin HR-järjestelmiin
 8. Työajan kohdentaminen projekteille, kustannuspaikoille ja asiakkaille
 9. Loma- ja poissaolokertymien laskenta
 10. Lomien ja poissaolojen suunnittelu sekä raportointi
 11. Rajaton tallennustila asiakirjojen tai kuvien tallentamiseksi tapahtumille
 12. HR-kokonaisuuden haltuunotto helposti

Nepton on kotimainen Saarni Nepton Oy:n pilvipalvelualusta. Integrata on Neptonin teknologiakumppani ja järjestelmän jälleenmyyjä.

Työajan uusi aika odottaa – ota yhteyttä!