Mitkä ovat työajan ja työvuorosuunnittelun mahdollisuudet juuri nyt? Mihin Quinyx taipuu ja mitä muuta kuin järjestelmä tulisi huomioida työvoimanhallintaa uudistaessa? Katso webinaaritallenne!

Miten koko organisaation työtä suunnitellaan, huomioiden erilaiset työaikamuodot sekä toiveet työvuorojen ja lomien suhteen? Modernin työaikapaletin pyörittämiseen tarvitaan prosesseja ja työkaluja, joihin kuuluu ainakin Exceliä erikoistuneempi työajanhallintajärjestelmä.

Tässä webinaarissa pureudumme konkreettisten asiakasesimerkkien kautta moderniin työajanhallintaan ja työvuorosuunnitteluun Quinyxin avulla.

Quinyx on moderni järjestelmä työajan hallintaan, ja se on päätynyt Gartnerinkin listalle kiinnostavana uutena toimittajana.

Webinaarin asiantuntijoina toimivat Integratan työaika-asiantuntijat Laura Tiits ja Iina Junnilainen sekä Quinyxin Viktor Rännel.

Webinaari järjestettiin tiistaina 16.4.

Katso webinaaritallenne

Katso webinaaritallenne alta 👇

Kiinnostuitko? Keskustele Quinyxistä asiantuntijan kanssa!

Mikäli mietit olisiko Quinyx sopiva juuri teidän organisaatiollenne, ota yhteyttä. Sparraamme mielellämme ja autamme teitä löytämään oikean ratkaisun.