Matkalaskun tekeminen ja kulukuittien toimittaminen on matkustajalle helppoa, myös tien päältä. Matka- ja kuluhallinnan prosessit ovat pitkälle automatisoituja ja hyväksynnät organisaation eri tasoilla hoituvat helposti. Järjestelmä laskee verovapaat korvaukset automaattisesti matkustajan syöttämien matka-aikojen ja kilometrien perusteella.

Tätä on sujuva matka- ja kuluhallinta kaikessa yksinkertaisuudessaan. Joko teillä ollaan tällä polulla?

Vaikka käytössänne olisi jo toimiva matkalaskujärjestelmä, on välillä hyvä pysähtyä miettimään, voisiko omia toimintapoja sen käytössä muuttaa suoraviivaisemmiksi. 

Olisiko järjestelmään mahdollista saada lisäominaisuuksia- tai palveluja helpottamaan päivittäistä manuaalista työtä sekä rutiinityötä? Myös RPA:n hyödyntäminen matkalaskuprosesseissa voi avata aivan uusia mahdollisuuksia.

Sujuvaan matka- ja kululaskujen hallintaan kuuluu ehdottomasti organisaation käytössä olevien järjestelmien saumaton kommunikaatio. Tämän kommunikaation välineinä toimivat erilaiset liittymät. 

Mitä kaikkea moderni matkalaskuohjelmisto (esimerkiksi Visma M2) mahdollistaa

  • Henkilö- ja työsuhdetiedot suoraan HR-järjestelmästä
  • Mobiilisovellus helpottamaan erityisesti kuittien käsittelyä sekä hyväksyntää 
  • Luottokortti- ja matkatiliostot M2-järjestelmään 
    • Näiden tapahtumien automaattinen tiliöinti M2:een ja laskutuksen täsmäytysaineisto 
  • Matka-ja kulukorvausten maksatus sekä kirjanpitoon siirto automaattisesti ajastettuna 
  • Kustannuskohdisteliittymä (esim. projektit) 
  • Laskutus / projektinhallintaliittymä

Kuuma aihe tällä hetkellä on myös 1.1.2019 käyttöön otettava Kansallinen tulorekisteri eli KATRE.

Tämäkin on otettu sujuvassa matka-ja kuluhallintajärjestelmässä huomioon: verottomien matkakorvausten ilmoittaminen hoituu M2-järjestelmästä automaattisesti teknistä rajapintaa hyödyntäen.

Katso webinaaritallenne, jossa kerromme, miten KATRE vaikuttaa matka- ja kuluhallintaan. 

KATSO WEBINAARI!

Matka- ja kululaskujen hallinnan voi myös ulkoistaa matkareskontraan  

Voisiko matka- ja kululaskujen hallinta olla jopa niin sujuvaa, että sen voisi lähes kokonaan ulkoistaa?

Sekin on mahdollista – laskujen teknisen tarkastuksen (kuitit, selitteet ym.) ja jopa maksatuksen, kirjanpitoaineiston luomisen sekä tulorekisteri-ilmoittamisen voi siirtää Integratan matkareskontrapalveluun ja näin vapauttaa aikaa tärkeämmälle työlle. Sujuvaa ja vaivatonta! 

Tärkeintä on, että uskaltaa kyseenalaistaa oman yrityksensä matkalaskuprosessia. Voisiko sen hoitaa toisella tavalla ja vielä helpommin? 

Me integratalaiset etsimme yhdessä kanssasi parhaat ratkaisut nimenomaan teidän päivittäiseen matkalaskujen pyörittämiseen. 

Mikäli sujuvampi matka- ja kuluhallinta kiinnostaa, ota yhteyttä!

Tärkeintä on, että uskaltaa kyseenalaistaa oman yrityksensä matkalaskuprosessia. Voisiko sen hoitaa toisella tavalla ja vielä helpommin?