Miljoona on mieletön luku. Integratalaisten palkka-asiantuntijoiden käsistä on lähtenyt matkaan kaikkiaan 1 000 000 asiakkaidemme palkkalaskelmaa. Mitä mieltä on integratalainen Niina Vuorikkinen, joka aloitti ensimmäisenä palkkapalvelumme parissa vuonna 2015?

Asiakas on yksi meistä. Mielettömän miljoonaluvun ovat ennen kaikkea mahdollistaneet paitsi integratalaiset asiantuntijat, etenkin edelläkäyvät asiakkaamme. Korporaation äänitorvi kiittää kaikkia!

Integratan ihka ensimmäinen palkka-asiantuntija oli Niina Vuorikkinen. Nykyisin meillä Mepco HRM:n kehityskonsultoinnin parissa työskentelevä asiantuntija tunnelmoi:

– On se mieletön määrä! Kun aloitin Integratalla seitsemän vuotta sitten, en ajatellut, että vuosia myöhemmin miljoona menee vielä rikki. Olisi toki ollut hauskaa laskea se miljoonaskin laskelma, Niina nauraa.

”On se mieletön määrä! Kun aloitin Integratalla seitsemän vuotta sitten, en ajatellut, että vuosia myöhemmin miljoona menee vielä rikki.”

Integratan 1. palkka-asiantuntija Niina Vuorikkinen.

– Kun vuonna 2015 käynnistimme palkkahallintopalvelumme, miljoona palkkapussia tuntui tosiaan melko kaukaiselta. Tänään tuntuu hienolta, että tämä saavutus on tehty täysin integratalaisten asiantuntijoiden kesken – Tampereella, Helsingissä, Porissa, Oulussa ja Turussa, kiittelee Integratan toimitusjohtaja Riku Heinonen.

Tänään 30. syyskuuta Integratan kaikissa toimipisteissä vietetään Miljoonan palkkalaskelman juhlat 🎂

Muistele menneitä artikkelien avulla

Ulkoista palkkahallinto Tallinnan sijaan Tampereelle, Rami Setälä, 2017
Palkanlaskentaa, jossa ei lasketa mitään, Niina Vuorikkinen, 2018
Palkanlaskentaa ihmiseltä ihmiselle, Niina Vuorikkinen, 2019

Alkuun palkkahallinnon ulkoistuksessa?

Integrata Botti ilakoi ja vinkkaa parempien palkkojen lukupaketista: Näin pääset alkuun palkkahallinnon ulkoistuksessa 🚀 Ländää lukupakettiimme, joka pitää sisällään seuraavat knopit ja opit parempaan palkkahallintoon:

  • Mitä palkkahallinnon ulkoistaminen meidän mielestämme tarkoittaa?
  • Milloin palkkahallinnon ulkoistus kannattaa? 6 + 1 tilannetta
  • Miten liikkeelle palkkahallinnon ulkoistuksessa?
  • Mokata saa. Mutta nämä mokat haluat välttää palkkahallinnon ulkoistuksessa: 6 keinoa sössiä
  • Miten palkkahallinnon käyttöönottoprojekti etenee? 
  • Asiakkaidemme kokemuksia palkkahallinnon ulkoistuksista.