Ei tämä yhteiskunta sillä tavalla toimi, että kaikki keskittyisivät omaan ydinosaamiseensa. Vaan mitäs jos se toimisikin? Oletko pysähtynyt miettimään, kuinka suuri osa työajastasi kuluu asioihin, jotka joku muu tekisi nopeammin ja parhaimmillaan myös paremmin, kuin sinä? Kuten esimerkiksi kaikkien lempiduunin, matkalaskujen tarkistamisen.

Ulkoistaa voi monenlaista ja monella tapaa, mutta nyt, kun puhumme matka- ja kuluhallinnasta, ehdoton suosikkini on laskujen tekninen tarkastus. Olemme kertoneet jo aiemmin sujuvasta matka- ja kuluhallinnasta ja siitä, kuinka hyvä matkalaskujärjestelmä on oiva apu yrityksesi arkeen. Mielestämme M2 on järjestelmänä tähän mitä parhain, ja nyt kerronkin matkalaskujen teknisestä tarkastuksesta juuri M2:n näkökulmasta.

Matkalaskujen tekninen tarkastus

Mitä tekninen tarkastus on? Se on esimerkiksi näiden asioiden tarkistamista:

  • Onko laskulla kaikki kuitit?
  • Onko ALV merkitty oikein?
  • Onko kyseessä edustuskulu vai olisiko parempi mennä neuvottelukululla?
  • Muistiko matkustaja merkitä kilometriveloituksen reittitiedot verottajan vaatimalla tavalla?
  • Onko hotellilasku jaettu oikein yöpymiseen ja aamiaiseen?

Ja lista jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu… 😅

Mikäli matkalaskujen tekninen tarkistus on intohimosi, tarkkuus vahvin hyveesi ja verottajan matkustusohjesäännöt juurrutettu tukevasti selkärankaasi, niin suosittelen sinua ehdottomasti jatkamaan valitsemallasi tiellä.

Mutta jos tämä on mielestäsi kurja malli ja edellisen kappaleen kysymystulva sai sinut jo pelkäämään seuraavaa tarkastusvyöryä, niin minulla on sinulle ilouutinen: meiltä saat myös matkareskontrapalvelua.

Mitä matkareskontrapalvelu sisältää?

Matkareskontrapalvelu rakennetaan kattamaan juuri sinun yrityksesi tarpeet niin, että matka- ja kuluhallinnan prosessista tulee mahdollisimman tehokas. Palvelukokonaisuuden ydin on matkalaskujen teknisessä tarkastuksessa, jossa varmistetaan, että laskulla on kaikki tarvittavat tiedot, jotta lainsäätäjät pysyvät tyytyväisinä ja te saatte kuluistanne mahdollisimman suuren osan verovähennyksiin.

Teknisen tarkastuksen lisäksi voimme huolehtia myös maksatuksesta, kirjanpitoaineiston luomisesta sekä tulorekisteri-ilmoitusten tekemisestä.

Voisiko matka- ja kuluhallinta enää tämän helpommaksi muuttua? Noh, se oli tietenkin retorinen kysymys, johon saat vastauksen nyt: eipä oikeastaan.

Tärkein osa matkareskontrapalvelumme laatua ovat tarkistusta päätyökseen tekevät asiantuntijamme. Ammattimainen rutiini, säännöllinen kouluttautuminen ja verottajan uusimpien ohjeistusten aktiivinen seuraaminen takaavat sen, että teemme laskujen tarkastuksen tarkasti ja kustannustehokkaasti.

Sen lisäksi, että me asiaamme vihkiytyneet ammattilaiset tarkistamme laskusi teknisen sisällön, ja hoidamme monet käytännön työt sen jälkeen, olemme myös kiinnostuneita siitä, miten voisimme kehittää teitä parhaiten palvelevaa matka- ja kuluhallinnan prosessia.

Voinkin siis hyvillä mielin todeta: Matkareskontrapalvelu on todellista palvelua!

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa sujuvammasta matka- ja kuluhallinnasta?

Joten miten on, joko hiotaan teidänkin matka- ja kuluhallinnasta turhat työt pois, vai vieläkö mietityttää? Mikäli et vielä vakuuttunut, niin odotahan seuraavaa blogia, jossa pureudun syvemmin matkareskontrapalvelun asiakkaillemme tuomiin hyötyihin. Tilaa uutiskirje jättämällä sähköpostiosoitteesi alle, niin varmistat, ettei bloggaukseni vilahda sinulta ohi:

Ja jos innostuit jo nyt niin, ettet malta odottaa, niin ota yhteyttä. Jutellaan lisää ja mietitään yhdessä, miten voisimme olla avuksi.