Uurramme uraa ja karsimme kuraa matka- ja kuluhallinnan M2-käyttäjien työpäiväkokemuksesta: Olemme paketoineet asiakkaitamme varten pari helpotusta, joista ilahtuvat myös lainsäätäjät. Lue lisää ja suuntaa sen jälkeen kursorisi Integratan verkkokauppa Shoppaamoon, josta löydät laajan kattauksen myös muita asiantuntijapalveluitamme.

Arkeasi helpottavaa arkistointia

Onni on olla Integratan matka- ja kuluhallinnan M2-asiakas: Avullamme matka-arkiston – laskutietojen ja kuittikuvien – siirtäminen muuttumattomaan varmenteeseen on vihdoin vaivatonta!

Uuden uutukaisen M2 Matka-arkiston avulla huolehdimme puolestasi aineiston siirrosta, jossa tapahtuu matkalla muun muassa ihmeitä: ZIP-kansioon pakatuista HTML-tiedostoista tuleekin PDF/A-faileja!

”M2 Matka-arkiston avulla arkistotietosi on luotettavaa, takuulla tietoturvallista ja täysin muuttumatonta.”

Integratalainen matka- ja kuluhallinnan asiantuntija Joonas Malvisto.

Näin aineistosi on aina arkistointiin tarkoitetussa muodossa. M2 Matka-arkiston avulla arkistotietosi on luotettavaa, tietoturvallista – ja takuulla täysin muuttumatonta.

Tekninen sanaleikittely sikseen, on aika helpottaa hommia.

Tilaa tuote 👇🏻

M2 SSO-MATKA-ARKISTO

Kätevää kirjautumista

M2:een on nyt avullamme mahdollista hankkia kertakirjautuminen SSO (Single Sign On), jossa kirjautuminen tapahtuu nimensä mukaisesti yhdellä iskulla: tutulla AD-tunnuksella.

M2 SSO-kertakirjautumisen avulla tietoturva paranee – ja päiväsi myös – kun et enää tarvitse erillistä salasanaa tai tunnusyhdistelmää!

”M2-kertakirjautumisen avulla tietoturva paranee – ja päiväsi myös!

Matka- ja kuluhallintatiimi sujuvoittaa arkea.

Käytännössä kaikki tämä tarkoittaa, että käyttäjien ei tarvitse enää muistaa erillisiä salasana- tai käyttäjätunnusyhdistelmiä, vaan kirjautuminen tapahtuu aina samasta kirjautumislinkistä, käyttäjän ollessa ensin kirjautunut omalle työkoneelleen.

Sen lisäksi, että se on käyttäjälle hurjan paljon helpompaa, se on myös tietoturvallisempaa ja käyttöoikeuksien koordinointikin voidaan toteuttaa yhdessä paikassa sen sijaan, että tunnuksia pitäisi muistaa sulkea eri järjestelmissä.

Kertakirjautumisen hankkiminen verkkokaupasta käy sekin käden käänteessä.

Tutustu tuotteeseen 👇🏻

M2 SSO-KERTAKIRJAUTUMINEN

Automatisoi ihminen apunasi

Mikäli siis haluat lisää tietoturvaa ja helppoutta M2-arkistointiin ja -kirjautumiseen, niin tässäpä oivaa automatisointiaatosta sinulle. Kipin kapin verkkokauppaan tai kysy lisää (löydät yhteystietoni ylempää 👆🏻)!

Mikäli siis mielit puhua ensin ihmiselle, olen apunasi matka- ja kuluhallinnan uusiin verkkokauppatuotteisiin liittyvissä kysymyksissä!