Saimme ainutlaatuisen mahdollisuuden kurkistaa Visma Tiima Työajanhallinta -järjestelmän päivään. Mitä vuorokauden aikana ehtii tapahtua? Lue hätkähdyttävä tunti-tunnilta -kirjoitus, niin tiedät, mitä moderni työajanhallintajärjestelmä todella tekee työkseen!

6.45

Huomenta Anita! ☀️👋 Tervetuloa töihin! Sinäpä olet ajoissa tänään, ensimmäinen toimistolle tulija. Muistathan leimata itsesi sisään.

9.00

Jopas täällä on porukkaa. Hetkonen, Jarkko on kirjannut tuntejaan jo parille asiakkaalle eikä Sisään-leimausta näy missään. No, Martti esimiehenä nuhtelee 👎 ja korjaa sen siinä yhteydessä kun tarkistaa ja hyväksyy tunnit kuukauden päätteeksi.

10.00

Ahaa, Leena on laittamassa lomatoivetta pääsiäisen tienoille, onkohan hän lähdössä matkoille? ✈️ Siinä saakin pidemmästi lomaa kun pyhiä ei lasketa lomapäiviksi. Laitetaanpa siitä sähköpostia Riinalle, joka on hänen esimiehensä, niin sekin tulee hyväksyttyä ja Leena pääsee varaamaan lentoja.

Taina ja Liisa ovat läsnäolokalenterin mukaan äitiyslomalla, siellä riittää varmasti vilinää. Taitaa muuten olla flunssakausi 🤧 kun muutama muukin näyttää olevan poissa sairauden takia. Siirrän nämä myöhemmin illalla palkkajärjestelmän saataville, niin tulevat käsitellyksi sielläkin.

11.15

Taidanpa ottaa nokoset kun kaikki ovat menneet lounaalle. Tätähän ei lasketa työajaksi… 😴😴 😴

12.00

Ai niin, tänään minun täytyy lähettää muistutusviesti kaikille työntekijöille, että kuukausi päättyi ja tunnit pitäisi olla täytettyinä, jotta esimiehet voivat hyväksyä ne. Ja laitetaanpa kohta muistutusviesti myös esimiehille että hyväksyvät lomat ja poissaolot ja lopulta kaikkien alaistensa tunnit, niin pääkäyttäjä pääsee ajamaan esitulkinta-ajot.

Esitulkinta laskee palkkakaudelta muodostuvat lisät ja ylityöt ja pääkäyttäjä tarkistaa ne ennenkuin laittaa maksuun, onhan tämä näppärää nykyään!

13.15

Ahaa, Tarmo haluaa tutkia käyttöohjetta Työvuorojen kirjaamisesta. Onkohan hänenkin osastollaan työvoimapula, jota haluaisi korjata?

Työvuorolistoiltahan asianosaiset pääsevät sen näkemään ja katselemaan työntekijöiden suunniteltuja tuntimääriä. Kätevästi näytän vuorojen suunnittelussa myös poissaolevat henkilöt ja ne, jotka ovat ilmoittaneet etteivät voi kyseisenä päivänä ottaa vuoroja vastaan.

Etsitäänpä se ohje nyt vikkelästi… Raportointi, Resursointi, Työvuorojen kirjaaminen… tuossahan se on, olepa hyvä! 🌸

14.00

Okei, Elsa lähti iltapäiväksi kotikonttorille ja merkitsi itsensä etätöihin. Taisin kuulla, että heille oli tulossa nuohooja. Hienoa, että ihmiset hyödyntävät etätyömahdollisuutta helpottaakseen arkeaan!

15.45

Onpas vilinää, muistutusviesti tuli näköjään tarpeeseen ja työntekijät tallentavat tuntejaan. Soo soo Pertti, et voi tallentaa tunteja jos et kerro mille projektille olet ne tehnyt!

Jep, olen vähän tiukkapipo, mutta haluan tunneille myös selitteen, mitäs sitä onkaan tehty. Se kuitenkin helpottaa laskutusta, niin kaikki kyllä ymmärtävät miksi vaadin sitä. Osahan tekee kirjauksensa säntillisesti joka päivä, mutta jotkut haluavat tehdä nämä vähän harvemmin ja minulle sopii molemmat tyylit.

Tärkeintä on, että jokainen työpäivä tulee käsitellyksi.

16.00

Asta on näköjään unohtanut salasanansa ja tilaa itselleen uutta. Tuostapa sähköpostiin ohjeet uuden salasanan asettamiseksi, niin homma on kunnossa ja Asta pääsee tekemään merkintänsä.

16.40

Markus modernina käyttäjänä tekee tuntitallennuksensa mobiilisti kännykällään 📱 Siitä vaan, tallennan ne samaan riviin muiden tapahtumien sekaan.

17.00

Mitäs nyt tapahtuu? Esa haluaa raportin kaikkien työntekijöiden tunneista syykoodeittain viime kuulta. Hetki vain, ajan sen sinulle käden käänteessä. Haluaisitko vielä raportin työtunneista eri projekteille jaoteltuna? Voin auttaa siinäkin 📈

17.30

Jaahas, työpäivä on päättynyt ja kaikki ovat leimanneet itsensä ulos ja lähteneet kotiin 👋 Päivitänpä tässä nyt liukumasaldot, niin käyttäjät näkevät minkä verran omat tunnit ovat plussalla tai miinuksella.

18.00

Mukavaa, ystäväni Projektinhallintajärjestelmä on lähettänyt minulle paketin! Siellä on kolme uutta projektia. Tallennetaanpa ne listoille muiden projektien joukkoon.

Mutta hmm… osaan vain suomea, ruotsia ja englantia, niin mitähän kieltä tämä yksi projektitunnus on, en tunnista tätä? Laitan tästä virheilmoituksen Riinalle, joka toimii esimiehenä ja pääkäyttäjänä, niin hän voi tarkistaa asian ja korjata huomenna.

20.00

Huh, nyt on jumppatunnin aika kun tulkinta-ajastus alkaa. Käyn tässä läpi jo esitulkinnassa katsotut tapahtumat ja poimin sieltä lisät ja ylityöt omaan tiedostoonsa ja siirrän ne portinpieleen, että poikaystäväni Palkanlaskentajärjestelmä voi noutaa ne yön aikana.

Samalla hän nappaa mukaansa loma- ja poissaolopaketin. Saankohan häneltä jo pus…sukan, jossa on kertyneet lomasaldot? Kiva nähdä häntäkin ❤️️ (Vaikka viimeksi hieman riitelimme kun aikatauluni petti… sori siitä vielä kerran!)

22.00

Jee, sisareni HR-järjestelmä on lähettänyt minulle kirjeen! Siellä on kaksi uutta työntekijää. Toinen menee Helsinkiin (pääseepä hyvään seuraan 😊) ja toinen Martin alaiseksi Tampereelle. Lähetän tästä vielä kuittauskirjeen, että asia on kunnossa.

Pitääpä lisätä nämä saman tien raportillekin, kun käyttömaksut kasvavat lisähenkilöiden myötä.

23.00

Sain kaikki hommat tehtyä vielä tämän vuorokauden puolella! Hyvä minä!

Nyt nukkumaan ja valmistautumaan ensi viikkoon, jolloin menen pieneen operaatioon… Minullehan tehtiin suuri kauneudenhoitoleikkaus jokin aika sitten ja aina välillä käyn pienissä lisähoidoissa, jotta en ala rupsahtamaan ja kuntoni huonone.

Kiva, että Visma pitää minusta niin hyvää huolta!

Nähdään huomenna, hyvää yötä! 💤
Toivottaa Tiima Työajanhallinta-järjestelmä

Kiinnostuitko? Tiima Työajanhallinta auttaa mielellään teitäkin!

Mikäli haluat nähdä Tiiman tositoimissa, varaa maksuton demo. Mietitään yhdessä, olisiko Tiimasta hyötyä teillekin!

VARAA MAKSUTON JÄRJESTELMÄESITTELY