Integrata Jutustamo on podcast-sarja, jossa jututetaan kiinnostavia keskustelijoita kestävästä kasvusta, kulttuurista ja kokeilusta. Käytännössä Jutustamo on 20 minuuttia kasvukulttuurista. Jokainen jakso tarjoaa kuulijalle uutta ajateltavaa HR:n hiekkalaatikolta. Tutustu jaksoihin ja kuuntele Spotifyssa!

Tässä kirjoituksessa tutustut jaksojen aiheisiin ja nimekkäisiin vieraisiin! Jutustamo-podit kuunneltavissa Spotifyssa. Jaksot tippuvat tasaisesti 14.4.2021 alkaen joka keskiviikko kohti kesälaitumia. Integratalaisina housteina HR-asiantuntija Laura Paronen ja johtava toimitusjohtaja Riku Heinonen.

Tutustu jaksoihin ja jututettaviin

Kaksikymmenminuuttinen Jutustamo-jakso kannustaa kuunteluun:

🏃🏻‍♀️ Tauolla työpäivän aikana
🚽 ”Neuvotteluhuoneessa”
🧽 Autopesussa

Kahdeksan podin sarjassa pyyhimme pellit puhtaaksi uusilla ideoilla ja kiillotamme kasvuun, kulttuuriin ja kokeilevaan tekemiseen liittyvää keskustelua – jotta sinulle jäisi korvan taakse muutakin, kuin sitä HR:n hiekkalaatikkohiekkaa. Kuulijana saat koko kevääksi kiiltävää uutta ajateltavaa kasvukulttuurista sekä konkreettisia tapoja virittää työnantajamielikuvaa.

”Jutustamo on 20 minuuttia kasvukulttuurista. Jokaisesta jaksosta kuulija saa uutta ajateltavaa HR:n hiekkalaatikolta.”

Jutustamon kausi 1 kuunneltavissa Spotifyssa

K1 JAKSO 1. Keskiviikko 14.4.

Vahvan kasvukulttuurin synty

Podi paljastaa, miten sellainen viritetään! Vieraana Panu Luukka, Leidenschaft. Jakson aikana revitään auki Integratan kasvutarina ja kipupisteet. Tarjolla lopuksi yrityskulttuurin kiistattoman kuninkaan viiltävä analyysi Integratasta. Siinä sivussa saa valmiita vastauksia: Miksi kasvukulttuurissa puoliksi puunhalaajanakin on pakko puhua rahasta?

JAKSO 1. TULOSSA SPOTIFYYN

K1 JAKSO 2. Keskiviikko 21.4.

Kestävän kasvun paikka

Miten kasvuyritys rekrytoi kannattavasti? Keskustelemassa kuka muu muka, kuin Leidenschaftin Luukka. Mutta keitä oikein ovat integratalaiset hyvät tyypit? Miten onnistua palkkaamaan parhaat päältä? Ja kumpi painaa enemmän: osaajahitti vai kulttuurifitti? Tallenna myös työnantajamielikuvatärpit!

JAKSO 2. TULOSSA SPOTIFYYN

K1 JAKSO 3. Keskiviikko 28.4.

Kasvun kulmakivet

Podissa puhutaan modernista kasvujohtamisesta. Millaista on jaettu johtajuus? Mikä yhteisöohjautuvuudessa toimii – ja mikä ei? Entä mikä ihme on Integrata Neuvonantolautakunta? Vuoropuhelussa Timo Lappi, Heltti. Tämä viimeistään vakuuttaa, miksi advisory boardismi kannattaa.

JAKSO 3. TULOSSA SPOTIFYYN

K1 JAKSO 4. Keskiviikko 5.5.

Asiakaskokemus kasvussa

Mitä asiakkaamme meistä ajattelevat? Sitä ei tarvitse vain arvailla! Vieraana asiakaskokemuksella johtamisen edelläkävijä ja tuore tietokirjailija Kirsti Laasio. Podissa pohditaan, kenen vastuulla asiakastyytyväisyys on?​ Mihin asioihin kasvuyrityksen on kiinnitettävä huomiota asiakaskokemuksessa? ​Ota opit.

JAKSO 4. TULOSSA SPOTIFYYN

K1 JAKSO 5. Keskiviikko 12.5.

Tiedolla johtaminen

Podissa puhutaan HR-datasta ja paremmista päätöksistä. Vieraana Jaana Saramies, henkilöstöanalytiikan sanansaattaja ja HR-tiedolla johtamisen kehittäjä sekä integratalainen HR-datan asiantuntija Hanna Hyytiäinen. Miten HR ja johto voivat hyödyntää dataa? Miten parempia päätöksiä alkaa sataa? Houstina integratalainen HR-asiantuntija Laura Paronen.

JAKSO 5 TULOSSA SPOTIFYYN

K1 JAKSO 6. Keskiviikko 19.5.

Osaamisen kehittämisen jauhamo

Jauhetaan jakso osaamisen kehittämisestä. Vieraina Johanna Pystynen, Laas Company sekä integratalainen innostaja Laura Huhtiniemi. Podissa paahdetaan integratalaisista käytännöistä ja kaadetaan pannullinen posia koko osaamisen kehittämisen tulevaisuuteen! Mutta miten osaamista oikeasti mitataan? Houstina integratalainen HR-asiantuntija Laura Paronen.

JAKSO 6 TULOSSA SPOTIFYYN

K1 Jakso 7. Keskiviikko 26.5.

Robotit ja botit – avain huomisen hooärrään

Miten HR voi valjastaa robotit ja botit ihmisten iloksi ja vapauttaa aikaa muuhun merkitykselliseen? Vieraana Joonas Alamettälä, Framery. Vaihdoimme myös Rikua: Integratan CDO Riku Honkanen antaa avaimet käteen, miten automaatio voi auttaa. Kuulet humaanista HumHum HR -apista sekä siitä, miten asiakkaamme Framery automatisoi palkkahallintonsa! Houstina integratalainen HR-asiantuntija Laura Paronen.

JAKSO 7 TULOSSA SPOTIFYYN

K1 Jakso 8. Keskiviikko 2.6.

Tulevaisuuden HR

Jutustamon kauden viimeisessä jaksossa on aika ottaa kristallipallo käteen. Futuricen Olli-Pekka Saksa kurkistaa kanssamme tulevaisuuteen: Miltä huominen HR:n hiekkalaatikolla näyttää? Päätösjaksossa vilkaistaan myös peruutuspeiliin ja pohditaan, mitä kaikesta jutustelusta jäi korvan taakse. Pallo jatkosta jää kuuntelijoille. Jutustamon integratalaisina housteina HR-asiantuntija Laura Paronen ja johtava toimitusjohtaja Riku Heinonen.

JAKSO 8 TULOSSA SPOTIFYYN

Artikkeli on julkaistu Jakamossa 12.4.2021. Artikkelia on päivitetty 6.5. jaksojen 5–8 tiedoilla.