Integrata Jutustamo on 20 minuuttia kasvukulttuurista ja uutta ajateltavaa HR:n hiekkalaatikolta. Kuuntele keskiviikkoisin: Kauden avausjaksossa kiteyttämisen kingi sekä yrityskulttuurin kuningas – Leidenschafin Panu Luukka – antaa viiltävän analyysin integratalaisesta kulttuurista sekä valmiit vastaukset kasvuyritysten kulttuurikysymyksiin.

JAKSO 1. TULOSSA SPOTIFYYN

K1 JAKSO 1. Vahvan kasvukulttuurin synty

Vieraana Panu Luukka, Leidenschaft. Podi paljastaa, miten väkevä kasvukulttuuri viritetään! Jakson aikana revitään auki Integratan kasvutarina ja kipupisteet. Tarjolla myös yrityskulttuurin kuninkaan viiltävä analyysi Integratasta. Siinä sivussa saa valmiita vastauksia: Miksi kasvukulttuurissa puoliksi puunhalaajanakin on pakko puhua rahasta?

Kertakuuntelulla valmiita vastauksia

  1. Onko menestyneillä kasvuyrityksillä jokin yhteinen nimittäjä?
  2. Miten yrityskulttuurista pidetään kasvussa kiinni?
  3. Minkä verran kasvusta pitäisi puhua kasvuyrityksessä?
  4. Voiko inhimillisessä organisaatiossa puhua rahasta?

”Kasvukulttuurissa on puoliksi puunhalaajanakin pakko puhua rahasta.”

K1 Jakso 1: Vahvan kasvukulttuurin synty

Housteina Jutustamon podeissa integratalainen HR-asiantuntija Laura Paronen sekä omien sanojensa mukaan Integratan tynnyrin pohjalla istuva Riku Heinonen. Raota kantta ja kuuntele!

JAKSO 1. TULOSSA SPOTIFYYN

Integrata Jutustamo on podcast-sarja kestävästä kasvusta, kulttuurista ja kokeilusta. Katsasta myös seuraavat työelämän tositietäjät ja tulevat topikit! Seuraava jakso Spotifyssa keskiviikkona 21.4.