Miten HR voi valjastaa robotit ja botit ihmisten iloksi ja vapauttaa aikaa muuhun merkitykselliseen? Vieraana Joonas Alamettälä, Framery. Vaihdoimme myös Rikua: Integratan CDO Riku Honkanen antaa avaimet käteen, miten automaatio voi auttaa. Kuulet humaanista HumHum HR -apista sekä siitä, miten asiakkaamme Framery automatisoi palkkahallintonsa!

K1 JAKSO 7. Robotit ja botit – 🗝 huomisen hooärrään

Vuoropuhelussa ihka oikea asiakkaamme, Frameryn Payroll Controller Joonas Alamettälä, joka kertoo, millainen moderni palkkahallintohimmeli automaation avulla on saatu aikaan. Ja mitä seuraavaksi? Upgreidasimme myös integratalaisen Rikun versioon 2.0: CDO Riku Honkanen avaa HR-automaation saloja, kertoo mikä kaikki on mahdollista, ja purkaa palasiksi myös HumHum HR -sovelluksemme.

Kertakuuntelulla vastauksia kysymyksiin

  1. Mitä tarkoitetaan ohjelmistorobotiikalla ja boteilla?
  2. Miten HR voi hyödyntää ohjelmistorobotiikkaa ja botteja?
  3. Millaisia ovat käytännön HR-automaatioesimerkit?
  4. Mikä on HumHum HR?
  5. Millaisia vaikutuksia automaatiolla on palkankaslennan ja HR:n arkeen?

”HR-robotit vähentävät vartin hommien välillä hyppimistä. Ne parantavat aivoergonomiaaja työhyvinvointia.”

K1 Jakso 7. Robotit ja botit – avain huomisen hooärrään.

Houstina integratalainen HR-asiantuntija Laura Paronen ja co-houstina sekä HR-automaatioasiantuntijana integratalainen Riku Honkanen.

JAKSO 7 TULOSSA SPOTIFYYN

Integrata Jutustamo on podcast-sarja kestävästä kasvusta, kulttuurista ja kokeilusta. Kevään viimeinen jakso julkaistaan Spotifyssa keskiviikkona 2.6. Vieraana Olli-Pekka Saksa, Futurice.