Jutustamon vitosjaksossa puhutaan HR-datasta ja paremmista päätöksistä. Vieraana Jaana Saramies, henkilöstöanalytiikan sanansaattaja, HR-tiedolla johtamisen kehittäjä ja tietokirjailija sekä integratalainen HR-datan asiantuntija Hanna Hyytiäinen. Miten HR ja johto voivat hyödyntää dataa? Miten johtaa henkilöstäanalytiikan avulla? Entä ihmiset? Jaksossa myös alekoodi aihetta avaavaan kirjaan!

K1 JAKSO 5. Tiedolla johtaminen

Vuoropuhelussa integratalainen HR-datan asiantuntija Hanna Hyytiäinen sekä henkilöstöanalytiikan sanansaattaja Jaana Saramies. Podcast avaa HR-analytiikan käsitteitä ja sitä, mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon. Kuuntele podi ja nappaa oivallusten lisäksi myös alekoodi Jaana Saramiehen ja Maria Törnroosin kirjaan Henkilöstöanalytiikka – Mittaa, ymmärrä, menesty (ennakkotilattavissa Alma Talent Shopissa).

Kertakuuntelulla vastauksia kysymyksiin

  1. Mitä tarkoitetaan tiedolla johtamisella ja siihen liittyvillä termeillä?
  2. Mikä on ihmisten merkitys henkilöstäanalytiikassa?
  3. Miksi johdon kannattaa kiinnostua HR-datasta?
  4. Miten hyödyntää henkilöstöanalytiikkaa?
  5. Miten alkuun asiassa ja minkälaisia osaajia asiaan tarvitaan?

”Suomessa on pitkän linjan mututuntumatoimintaa. HR-analytiikka rikastaa näkemystä.”

K1 Jakso 5. Tiedolla johtaminen

Houstina integratalainen HR-asiantuntija Laura Paronen ja vieraan kanssa keskustelemassa myös integratalainen HR-datan asiantuntija Hanna Hyytiäinen.

JAKSO 5 TULOSSA SPOTIFYYN

Integrata Jutustamo on podcast-sarja kestävästä kasvusta, kulttuurista ja kokeilusta. Katsasta myös seuraavat työelämän tositietäjät ja tulevat topikit! Seuraava jakso Spotifyssa keskiviikkona 19.5.