Mitä asiakkaamme meistä ajattelevat? Sitä ei tarvitse vain arvailla! Vieraana asiakaskokemuksella johtamisen edelläkävijä ja mm. tuore tietokirjailija Kirsti Laasio. Podissa pohditaan, kenen vastuulla asiakastyytyväisyys on?​ Mihin kasvuyrityksen on kiinnitettävä huomiota asiakaskokemuksessa? ​Laasion 5️⃣ vinkkiä ovat konkretiaakin kovempia – kuuntele jakso ja saat uutta ajateltavaa HR:n hiekkalaatikolta!

JAKSO 4. TULOSSA SPOTIFYYN

K1 JAKSO 4. Asiakaskokemus kasvussa

Jaksossa jutustelemassa Kirsti Laasio – asiakaskokemuksella johtamisen edelläkävijä, kansainvälistyneiden kasvuyritysten johdossa eri rooleissa toiminut asiakaslähtöisyyden edistäjä – kasvu- ja muutosjohtaja sekä hallitusammattilainen ja Advisory Board -jäsen mm. Integrata Neuvonantolautakunnassa. Jakso avaa integratalaista tapaa tuottaa asiakasarvoa. Laasio puolestaan lataa viisi varmaa vinkkiä, joihin kasvuyrityksen kannattaa kiinnittää huomiota asiakaskokemuksen ja -tyytyväisyyden kehittämiseksi.

Kertakuuntelulla kovaa konkretiaa

  1. Kenen vastuulla asiakastyytyväisyys on?
  2. Miten asiakastyytyväisyys eroaa asiakaskokemuksesta?
  3. Onko asiakastyytyväisyyskyselyille vielä paikkansa?
  4. Mihin kasvuyrityksen kannattaa kiinnittää huomiota asiakaskokemuksessa?
  5. Millaisilla toimintatavoilla voidaan vastata asiakkaan ”huutoon”?

”B2B-liiketoiminnassa H2H on B2B:n uusi musta.”

K1 Jakso 4: Asiakaskokemus kasvussa
This image has an empty alt attribute; its file name is Jutustamo-houstit.png

Housteina Jutustamon podeissa integratalainen HR-asiantuntija Laura Paronen sekä Integratan johtava toimitusjohtaja Riku Heinonen.

JAKSO 4. TULOSSA SPOTIFYYN

Integrata Jutustamo on podcast-sarja kestävästä kasvusta, kulttuurista ja kokeilusta. Katsasta myös seuraavat työelämän tositietäjät ja tulevat topikit! Seuraava jakso Spotifyssa keskiviikkona 12.5.