Integrata Jutustamo on 20 minuuttia kasvukulttuurista ja uutta ajateltavaa HR:n hiekkalaatikolta joka keskiviikko. Vuoropuhelussa Timo Lappi, Heltti. Podissa puhutaan modernista kasvujohtamisesta. Millaista on jaettu johtajuus? Mikä yhteisöohjautuvuudessa toimii – ja mikä ei? Entä mikä ihme on Neuvonantolautakunta? Tämä viimeistään vakuuttaa, miksi advisory boardismi kannattaa.

JAKSO 3. TULOSSA SPOTIFYYN

K1 JAKSO 3. Kasvun kulmakivet

Vuoropuhelussa Timo Lappi, Heltti. Podissa puhutaan modernista kasvujohtamisesta: Millaista on jaettu johtajuus? Mikä itseohjautuvuudessa toimii – ja mikä ei? Milloin kasvuyrityksen kannattaa harkita ulkoista apua? Podissa 3 x 3 erässä parhaat vinkit, milloin perustaa Advisory Board tai hallitus, ja miksi kampaviinerit voi viimein unohtaa.

Kertakuuntelulla vastauksia kasvukysymyksiin

  1. Kuka on Timo Lappi? Miksi puhutaan jääkiekosta?
  2. Kumpi toimii kasvuyrityksessä: Advisory Board vai hallitus? Mikä on Neuvonantolautakunta?
  3. Onko kasvuyritysten organisoitumisessa yhtäläisyyksiä?
  4. Mitkä ovat kasvuyrityksessä ne signaalit, joiden pitäisi herättää johto pohtimaan ulkoisen avun tarvetta?

”Tärkein signaali ulkoisen avun hankkimiseen on tunne siitä, että ei tarvitse apua.”

K1 Jakso 3: Kasvun kulmakivet
This image has an empty alt attribute; its file name is Jutustamo-houstit.png

Housteina Jutustamon podeissa integratalainen HR-asiantuntija Laura Paronen sekä Integratan johtava toimitusjohtaja Riku Heinonen.

JAKSO 3. TULOSSA SPOTIFYYN

Integrata Jutustamo on podcast-sarja kestävästä kasvusta, kulttuurista ja kokeilusta. Katsasta myös seuraavat työelämän tositietäjät ja tulevat topikit! Seuraava jakso Spotifyssa keskiviikkona 5.5.