Integrata Jutustamo on 20 minuuttia kasvukulttuurista ja uutta ajateltavaa HR:n hiekkalaatikolta. Kuuntele keskiviikkoisin Spotifyssa! Kakkosjaksossa kuullaan, miten kasvuyritys rekrytoi kannattavasti. Ota talteen myös tämän päivän työnantajakuvatärpit! Keskustelemassa kuka muu muka, kuin Leidenschaftin Luukka. Panun kanssa podataan, miten onnistua palkkaamaan parhaat päältä? Ja kumpi painaa enemmän: osaajahitti vai kulttuurifitti?

JAKSO 2. TULOSSA SPOTIFYYN

K1 JAKSO 2. Kestävän kasvun paikka

Vieraana Panu Luukka, Leidenschaft. Podissa puhutaan painavaa asiaa kestävästä kasvusta ja työnantajakuvasta, etenkin kasvuyrityskulmalla. Kuuntelemalla selviää, miten rekrytoida parhaat päältä ja kenen vastuulla työnantajakuva on – ja miten sitä tulee rakentaa, kun peli pitää voittaa jo ennen ensimmäistäkään rekryilmoitusta?

Kertakuuntelulla vastauksia kysymyksiin

  1. Työnantajamielikuva vai työnantajakuva?
  2. Työantajakuva kasvuyrityksessä?
  3. Kenen vastuulla on työnantajakuvan rakentaminen?
  4. Mikä voi rapauttaa työnantajakuvan?

”Ei me enää voida puhua työnantajamielikuvasta. Maailma on läpinäkyvä.”

K1 Jakso 2: Kestävän kasvun paikka
This image has an empty alt attribute; its file name is Jutustamo-houstit.png

Housteina Jutustamon podeissa integratalainen HR-asiantuntija Laura Paronen sekä Integratan johtava toimitusjohtaja Riku Heinonen.

JAKSO 2. TULOSSA SPOTIFYYN

Integrata Jutustamo on podcast-sarja kestävästä kasvusta, kulttuurista ja kokeilusta. Katsasta myös seuraavat työelämän tositietäjät ja tulevat topikit! Seuraava jakso Spotifyssa keskiviikkona 28.4.