Integratalaiset ohjelmistokehittäjät devaavat huomisen HR:ää. Jauhamo on pilvipalvelu, jota kehitetään asiakkaidemme automaatioavuksi: Se ottaa vastaan palkka-aineistoa, joka muokataan ja rikastetaan muotoon, joka on palkkajärjestelmän kannalta helpommin tulkittavaa, kuin lähtöaineisto. Integratalainen pilviarkkitehti Mika Berglund avaa kehitystyötä.

Työskentelen Integratalla pilviarkkitehtina Azure-pohjaisten järjestelmien kehityksen parissa. Meillä on päätetty panostaa vahvasti omien järjestelmien kehittämiseen perinteisten palkka- ja henkilöstöhallinnon järjestelmien tueksi.

Aivan kuten HR- ja palkkahallintosovelluksemme HumHum HR, myös Jauhamo on syntynyt huomisen henkilöstöhallintoa varten asiakastarpeen ympärille. Uurramme uraa karsimalla kuraa ja haluamme helpottaa sekä omaa että asiakkaidemme hommaa.

Käytännössä Jauhamo on pilvipalvelu sekä asiakkaidemme että omaan käyttöömme. Sen avulla jauhetaan aineistoa helpommin pureksittuun muotoon; automatisoidaan ja vakioidaan palkka-aineistojen käsittelyä. Näin voimme tarjota asiakkaillemme nopeampaa ja tasalaatuisempaa palvelua, ja hyödyntää omien ihmistemme asiantuntemusta tehokkaammin.

”Jauhamo on pilvipalvelu sekä asiakkaidemme että omaan käyttöömme. Sen avulla jauhetaan aineistoa helpommin pureksittuun muotoon; automatisoidaan ja vakioidaan palkka-aineistojen käsittelyä.”

Integrata Jauhamo auttaa myös asiakasta.

Mitä Jauhamo tekee?

Kaikki toistuvat, työläät ja virhealttiit tehtävät ovat potentiaalisia Jauhamon tehtäviä tulevaisuudessa​. Taustajärjestelmä on kehitysvaiheessa ja hyödyntää tällä hetkellä esimerkiksi Mepco HRM:n tietoa seuraavasti:

  • TES-kohtaiset kalenterit​
  • Palkkakaudet​
  • Parametrit
  • Työntekijöiden perustiedot​

Lisäksi Jauhamo hakee muunnettavat koodit Mepcosta, käy aineiston läpi koodin osalta ja huomioi kalenterista mm. arkipyhät ja viikonloput.​ Jotta sinun ei tarvitse.

Tähtäimessä on kehittää Jauhamosta ylivertainen käyttöliittymä: aineistoa juosten jauhava helpotus parempaan palkkahallintoon. Jauhamon avulla myös integratalaiset asiantuntijat voivat käyttää aikaansa siihen mitä he osaavat – sen sijaan, että kopioivat tietoja Excelistä toiseen. Käytännössähän tämä tarkoittaa, että asiakkaamme saavat jatkossa meiltä yhä enemmän arvokasta asiantuntija-aikaa.

Kiinnostuitko? Junnukehittäjän paikkoja avoinna

Jos etsit työpaikkaa, jossa voit keskittyä pitkäjänteiseen järjestelmäkehitykseen lyhyempien, eri asiakkaille tehtävien toimeksiantojen sijaan, niin ohjaudu osaajaksi tai kokeile kepillä jäätä ja laita milloin tahansa avoin hakemus tulemaan. Avoinna on tällä hetkellä mm. Junior-ohjelmistokehittäjän pesti, johon kaivataan kahta kokelasta.

Ai mikä tekee meistä varteenotettavan työnantajan? Tarjoilen vastauksen sekä tietoa tehtävästä Integratan TikTokissa!