Työsuhde-edut eivät ole olemassa vain olemista varten. Kaikilla eduillamme on jokin tarkoitus. Tai on ainakin yritystä olla. Esittelemme tässä omilla aivoilla ajattelevien työkavereiden ja komean toimitusjohtajan jälkeen kolme seuraavaksi tärkeintä työsuhde-etua.

Yrityskulttuuri ytimessään vapaus

Tässä työsuhde-etujen tärkeässä päädyssä jokaisella työntekijällä on täysi vapaus päättää omista tekemisistä ja menemisistä sekä hankkia se, mitä työn tekemiseen tarvitsee. Manifestomme mukaisesti osana tiimiä tottakai!

Yksi tapa toteuttaa vapautta on LaaS eli johtamispalveluiden verkkokauppa. Sieltä jokainen tiimiläinen voi tilata itselleen ja tiimilleen tarpeellisia johtamis- ja hyvinvointipalveluita. Tai olla tilaamatta.

Vapauden käytännöllisenä symbolina integratalaisilla on käytössään firman luottokortti. Uusi hiiri tai mikä tahansa muu työssä tarpeellinen hankinta ei vaadi byrokratiaa.

Kortilla voi maksaa myös after workit. Vaikka jääkaapeista löytyy Orin polut -IPAa, on joskus kiva jalkautua tiimin kanssa toimistolta johonkin muualle.

On muuten kovin vaikea sanallisesti selittää mitä vapaus tarkoittaa – vapaus pitää kokea.

Tekoja (työ)hyvinvoinnin eteen

Kiireisenä pipo on kireä ja oppiminen nihkeää. Siksi laitamme paukkuja siihen, että jaksamme paremmin. Haluamme vielä työpäivän jälkeenkin nauttia elämästä sohvan ulkopuolella.

Joten kun muualla kävi Kiky, teimme toisin. Emme nimittäin usko, että asiantuntijatyö tehostuisi lisäämällä jokaisen työpäivän pituutta kuusi minuuttia. Sen sijaan keksimme liikunnallisen Kikyn – Liikunta-/vapaaehtoistyön kilpailukykysopimuksen (#likiky) – ja päätimme pyhittää entisestä työajasta 24 tuntia vuodessa liikunnalle tai muulle merkityksellisyydelle.

Nyt integratalainen liikkuu tai tekee hyvää halutessaan kaksi tuntia kuussa työajalla, kunhan kaverina on vähintään yksi tiimiläinen. LiKiky kertoo yrityskulttuurista. Rohkaisemme tekoihin.

Kuntonsa voi myös testauttaa vuosittain. Lähes koko tiimi onkin käyttänyt mahdollisuuden hyväkseen. On hyvä tietää, missä oma kunto menee, että tietää sitten montako osuutta (tai olutta) nappaa itselleen yritysmaratonviestillä.

Lokakuun ja marraskuun välisenä yönä integratalaisilla on mahdollisuus lähteä aurinkotyöhön, eli etätöihin etelään. Lue myös, miksi me tarjotaan työntekijöille tätä mahkua.

Jos kaikesta huolimatta piiputtaa, etsimme yhdessä työterveyspalvelumme Heltin kanssa ratkaisuita parempaan jaksamiseen. Heltin työhyvinvointiin liittyvät palvelut ovat nekin saatavilla suoraan LaaS:sta.

Kurssit, mutta etenkin kollegat kouluttavat

Osaaminen on kova juttu sekä myyntihommissa, asiakastöissä että työmarkkinoilla. Haluamme varmistaa, että asiakkaillamme on käytössä alan viimeinen osaaminen. Ymmärrämme myös, jos joku haluaa joskus lähteä Integratalta muihin hommiin. Samalla varmistammekin tiimiläistemme työmarkkina-arvoa muiden työnantajien silmissä.

Koulutusbudjettia meillä ei ole, vaan se on korvattu tiimin toiveesta selkeällä ohjenuoralla.

Näin integratalainen pohtii, kannattaako koulutukseen osallistua

  • Onko koulutuksesta hyötyä tiimille?
  • Kenen muun olisi hyvä osallistua vai pystytkö viemään opit muille koulutuksen jälkeen?
  • Onko koulutuksesta hyötyä asiakastyössä?
  • Auttaako koulutus oletettavasti tekemään asioita paremmin nyt ja tulevaisuudessa?
  • Ovatko koulutuksen kustannukset oikeassa suhteessa saatavaan hyötyyn?

Lähes 100 integratalaista hyvää tyyppiä ja satoja vuosia työkokemusta vierellä mahdollistavat jatkuvan oppimisen. Lähestulkoon kaikista HR:n asioista löytyy Suomen parasta osaamista talon sisältä. Keitokseen lisätään toki vielä ammattimainen asiakaskuntamme.

Niin. Ja jos tiimistä meinaa loppua osaaminen ja tekevät kädet, kahden tonnin rekryvinkkipalkkio kannustaa suosittelemaan päteviä ja ehkä myös mukavia uusia kollegoita.

Integratalaiseksi?

Tsekkaa avoimet työpaikkamme tai tilaa alta Uraepistola. Saat sen avulla tiedon avautuvista paikoista suoraan sähköpostiisi. Ja vieläpä ennen muita! (Ehkä haluat lukea myös tietosuojaselosteen ennen tilaamista?)