Avasimme HR-asiantuntijapalveluiden verkkokaupan. Shoppaamossa et tee pelkkiä ikkunaostoksia, vaan saat palvelut parempaan palkkahallintoon ja harmittomaan HR-huomiseen. Voit ostaa vaikkapa Verokorttirobotin, HR-huojennusta tai palkkayhteysihmisen!

Jos et millään malta lukea loppuun,
suihkaise Shoppaamoon tästä 👇🏻

VERKKOKAUPPAAN

Muussa tapauksessa esittelen ensimmäisenä suosikkisuttuni, Damien Newmanin That Squiggle of the Design Process.

Kaavio kuvaa myös koko verkkokauppaprojektiamme, jossa alun sumusta syntyy selkeä, kokonaiskuvaan kytkeytyvä kokonaisuus.

Tämä töherrys tuli tutuksi Integratalle osana vuonna 2013 toteutettua palvelumuotoilutyötä. Sittemmin se jäi elämään ilmeeseemme ja on vuosien saatossa muuntunut materiaaliemme mukana. Vaikka kaavio avaa alkujaan luovaa prosessia, on se yhtälailla sovellettavissa myös asiantuntijapalveluina tuotettaviin palveluprosesseihin. Siihen, mitä me täällä teemme: Humaania HR-alan kokonaispalvelua.

Kaavio kuvaa kohtalaisen kivasti myös koko verkkokauppaprojektiamme, jossa alun sumusta syntyy selkeä, kokonaiskuvaan kytkeytyvä kokonaisuus:

Pohjatyö

Asiantuntijapalveluiden digitalisaatio kolkutteli ovella. Ja mehän päästimme sen sisään🚪 Pohjatyön perusteella näytti siltä, että HR-himmelin ripustaminen esille verkkokauppaan tukisi tavoitteitamme auttaa asiakkaita ja tehdä toimialan tulevaisuuteen tähtääviä tekoja. Uurramme uraa karsimalla kuraa ja verkkokaupan palveluiden avulla helpottaisimme asiakkaidemme työtä entisestään.

Halusimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa HR-kokonaisuuksia tässä ajassa myös täysin digitaalisesti.

Integratan perustajaomistajistoon kuuluva Vellu Kasurinen

Projekti

Lähdimme tekemään toukokuussa, keskellä kurjaa koronasotkua. Siitä syntyi vähän extrasumua, mutta päämäärä oli kirkas. Kevään tullen kauppa pukeutui brändi-ilmeeseemme ja sillä välin, kun me integratalaiset vedimme niskaan kesäkuteita, työsti kumppanimme kaupan teknistä toteutusta. Elokuussa palasimme paketoimaan palvelut ja tuottamaan tekstiä 🖍

Selkeys/fokus

Tätä ei olla vielä saavutettu…* Se taite, kun kaikki selkenee ja kytkeytyy osaksi isoa kuvaa, on luovassakin työssä suorastaan spektaakkelimainen ✨ Peilaan toki tekemistä nyt oman ammattini kautta, mutta sama pätee prosesseihin yleisestikin, kuin myös integratalaisten tuottamiin asiantuntijapalveluihin. Tällä kertaa palvelun ostoprosessi vain on erilainen – täysin digitaalinen. Ja siinä piilee fokuksemme juuri nyt.

*Integratalaista vitsihuumoria. Eli vitsivitsi.

Muotoiltu prosessi

Alusta asti oli selvää, että etenemme MVP-meiningillä (Minimum Viable Product). Ja vauhdilla 🚀 Takkujakin tuli vastaan, tottakai. Mutta toimivin tiimein testattiin (testattiin-testattiin-testattiin), tehtiin ja niin vaan tuutattiin tämäkin tekele tänne internettiin. Teitä varten!

Tarjolla on alkuvaiheessa yhdeksän palvelua. Verkkokaupasta voi ostaa vaikkapa Verokorttirobotin tai palkkayhteysihmisen!

Verkkokaupan kehitystyöstä Integratalla vastannut Mirja Kanerva

Palvelu/kehittäminen

Okei, eihän me edes tiedetä, että toimiiko tämä tällainen teistä todella (vaikka tokihan me taidettiin kysyä). Se selviää, kun te testaatte! 👀 Otamme mieluusti vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia ensi vaiheen kaupastamme osoitteeseen verkkokauppa@integrata.fi. Verkkokauppa on pyritty sekä suunnittelemaan että toteuttamaan käytettävyys, selkeys sekä ihmisyys edellä (voit esimerkiksi aina puhua putiikissamme ihan oikealle ihmiselle, integratalaiselle) 💁🏻‍♀️ Meillä on myös mindset muutoksiin. Ja koska yksikään verkkototeutus ei ole koskaan kokonaan valmis – tästähän se digitaalinen duunimme vasta alkaa!

VERKKOKAUPPAAN

Verkkokaupan lyhyt oppimäärä

  1. Mitä? HR-alan asiantuntijapalveluita verkkokaupasta, integratalaisten ihmisten (tai robottien) tuottamana.
  2. Miksi? Maailma muuttuu. Me myös.
  3. Kenelle? Vain yritysasiakkaille. Osa palveluista on suunnattu Integratan olemassaoleville asiakkaille. Jos et jo ole sellainen, korjataan tilanne.
  4. Missä? Internetissä. Verkkokauppaan pääset saittimme päävalikosta, kohdasta ’VERKKOKAUPPA’ tai suoralla osoitteella verkkokauppa.integrata.fi
  5. Milloin? Milloin vain! Osta vaikka yöllä. Palaamme toki asiaan vasta aamulla…