Integratan iltapäiväkahvit -webinaarisarjan kevätkaudelta päättää Integratan ja Heltin hyvinvointijohtamisen tulevaisuuteen keskittyvä yhteiswebinaari torstaina 28.5. klo 14–15. Asiantuntijoina integratalainen Anna Kaisko ja helttiläinen Tanja Lappi. Ilmoittaudu mukaan!

ILMOITTAUDU 28.5.

Miltä näyttää ”uusi normaali”?

Maailmanlaajuinen pandemia on ravisuttanut yritysmaailmaa ja vaikuttanut työntekijöiden hyvinvointiin sekä työn tekemisen tapoihin. Miltä tulee näyttämään uusi normaali? Integratan ja Heltin yhteiswebinaarissa 28.5. klo 14–15 katsotaan tulevaisuuteen:

  • Miten tiimin iskukukyä voidaan tukea?
  • Mitä pysykologisia tarpeita on hyvä huomioida?
  • Entä mitä asioita yrityksen johdon on hyvä tunnistaa tekemisen priorisoinnissa sekä yrityksen sisäisissä resursseissa ja osaamisessa työn sujuvuuden varmistamiseksi?

Webinaarissa äänessä integratalainen henkilöstöjohtamisen asiantuntija Anna Kaisko sekä Heltin kokenut työterveyspsykologi Tanja Lappi. Ilmoittaudu mukaan näille yhteisille iltapäiväkahveille!

ILMOITTAUDU 28.5.

Kumppanimme Heltti on 2013 perustettu täysin suomalainen terveydenhuollon yritys, joka on keskittynyt ajatustyöläisten työterveys- ja hyvinvointipalveluihin. Heltti tarjoaa työterveyttä niille, jotka ajattelevat työkseen.