Integratan iltapäiväkahvit tuo vuoropuheluun integratalaiset asiantuntijat ja kiinnostuneet kahvittelijat. Keskiviikkona 27.10. klo 14 pysähdytään muuttuvan YT-lain äärelle, kun integratalainen asiantuntija Anna-Maija Marjakangas johdattelee kuuntelijat lakimuutosten äärelle.

ILMOITTAUDU ILTAPÄIVÄKAHVEILLE 27.10.

Iltapäiväkahveilla keskustellaan YT-lain velvoitteista ja erityisesti siitä, miten tuleva lakimuutos tulee vaikuttamaan henkilöstöyhteistyöhön. Integratalainen HRD-asiantuntija Tiina Alho sekoittaa lusikkansa soppaan ja tulee kertomaan tehokkaita vinkkejä henkilöstön osallistamiseen, viestimiseen ja vuoropuhelun kehittämiseen. Ja selkokielisinä tietenkin.

Ilmoittaudu mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!

Integratalaisista kahvipöytäkeskustelua houstaa Anna-Maija Marjakangas. Mukana iltapäiväkahveilla myös integratalainen HRD-asiantuntija Tiina Alho.

Työoikeuden iltapäiväkahvien muut jaksot

☕️ 15.9. Irti työehtosopimisesta? Miten toimia nyt teknologia- ja metsäteollisuusalalla

KATSO TALLENNE 15.9.

☕️ 29.9. Kilpailukieltosopimusten lakimuutos – Pienellä präntätty

ILMOITTAUDU ILTAPÄIVÄKAHVEILLE 29.9.

☕️ 13.10. Whistleblowing – Puhalletaan yhteen ilmiantokanavaan

ILMOITTAUDU ILTAPÄIVÄKAHVEILLE 13.10.

Integratan iltapäiväkahvit on webinaarisarja, joka tuo vuoropuheluun integratalaiset asiantuntijat ja kiinnostuneet kahvittelijat noin joka toinen keskiviikko klo 14–15 aina 27.10. asti. Syksyn teemana kahveilla on työoikeus. Haluamme tarjota positiivisia ideoita ja apuamme: Integratalaisesta työoikeuden osaamisesta voisi nimittäin olla iloa myös muille❣️